0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας! Είμαι πολύ χαρούμενη ....μόλις με κάλεσαν από ένα φροντιστήριο και μου ανακοίνωσαν ότι αναλαμβάνω μετεξεταστέους
Έχεις δίκιο! Είμαι ΠΕ02 ! Είμαι αγχωμένη ......Οπότε αν δεν ξέρω ύλη τι θα κάνω πρώτο μάθημα? sos θέματα?Μου έδωσαν και κείμενα α λυκειου...... εκεί που ο κάθε καθηγητής κάνει και άλλα κείμενα....ειδικά στο πρώτο μάθημα τι θα τους πω?
Παράθεση από: eirini_ στις Ιουλίου 10, 2009, 06:53:28 pmΈχεις δίκιο! Είμαι ΠΕ02 ! Είμαι αγχωμένη ......Οπότε αν δεν ξέρω ύλη τι θα κάνω πρώτο μάθημα? sos θέματα?Μου έδωσαν και κείμενα α λυκειου...... εκεί που ο κάθε καθηγητής κάνει και άλλα κείμενα....ειδικά στο πρώτο μάθημα τι θα τους πω? είμαι φυσικός, αλλά κάνω χρόνια και μαθηματικά!!!1ον) τι εννοείς "κείμενα"; φιλολογικό μάθημα; θα μας τρελλάνεις; μαθηματικός δεν είσαι;2ον )στο 1ο μάθημα δεν είναι ανάγκη να κάνεις το 1ο κεφάλαιοπχ στη β γυμνασίου θα έκανα εξισώσεις 1ου βαθμού για 1ο μάθημα, μετά θα έβλεπα...ανάλογα με το πόσο χάλι έχουν και πόσο χρόνο έχω μέχρι τις εξετάσεις!!!(προς Θεού, δεν απαξιώνω τα παιδιά!!! μακριά από μένα, αλλά αλήθεια λέμε, είναι παιδιά που κόπηκαν!)πχ γ γυμνασίου ταυτότητες, ή πολυώνυμο, ή τριώνυμο...κάτι για να δεις σε ποιο επίπεδο βρίσκονται!καταλαβαίνεις τι εννοώ;μεταξύ μας, το σεπτέμβρη, ιδίως στο γυμνάσιο, ρωτάν τα παιδιά(πχ β γυμνασίου): -τι διάβασες;- να κύριε, ξέρω να λύνω εξίσωση 1ου βαθμού-οκ, λύσε αυτή (μια της πλάκας, μη φανταστείς κλασματική!!!)τη λύνει, και περνά!!! κατάλαβες;
ΠΕ02 είναι οι φιλόλογοι! Οι μαθηματικοί είναι ΠΕ03. ;Και εγώ τα μπερδεύω αυτά τα δύο...