0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Κουτσουβανου σας λεω με βεβαιοτητα ΔΕΝ θα ειναι στην επιτροπη!!!!!!! Πηγαινω στο σεμιναριο της στον Ιανο και το ειπε ξεκαθαρα!
Παράθεση από: pvasiliki στις Οκτωβρίου 21, 2008, 10:23:49 pmΗ Κουτσουβανου σας λεω με βεβαιοτητα ΔΕΝ θα ειναι στην επιτροπη!!!!!!! Πηγαινω στο σεμιναριο της στον Ιανο και το ειπε ξεκαθαρα!και για τον κιτσαρα αυτο ξερω κι ετσι πολλοι αποκλεισαμε τβιβλια του.για την κουτσουβανου ομως,αν ισχυει οτι δεν θα ειναι,ολοι προτεινουν βιβλια της.αξιζουν λετε ρε παιδια η ειναι μια απτα ιδια με τον κιτσαρα?εννοω που δεν θα ειναι ουτε αυτη στην επιτροπη.
Ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω. Θα το ξανακοιτάξω αύριο. Νομίζω βοήθημα το λέει.Κοίτα η Κουτσουβάνου δεν θα βάλει θέματα (ούτε ο Κιτσαράς), όμως είναι από τους λίγους ανθρώπους στην προσχολική (για να μην πω η μόνη) που είναι πραγματικά νηπιαγωγός. Το υλικό είναι οργανωμένο, με σχέδιο μαθήματος, δραστηριότητες και θεωρία. Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη σκέψη σου. Τσέκαρέ το κι αν δεν σου αρέσει δε χάθηκε ο κόσμος, μην το αγοράσεις (ποσοστά δεν παίρνω ούτως η άλλως ).Πάντως δεν υπάρχει κανένα μαγικό βιβλίο που θα σε προετοιμάσει πλήρως. Δυστυχώς. Πιο τμήμα τελειώσατε ρε κορίτσια και δεν σας έχουν δώσει ένα σχέδιο μαθήματος να πορεύεστε;
Γιατί πραγματικά αν το κανουν αυτό την έχω πατήσει!!!!
Από τη στιγμή που βγήκε η προκύριξη μου δημιουργήθηκε ένας φόβος...Γράφει στο περιπου, οι αιτήσεις για τον ασεπ θα κατατεθούν στις α/θμιες, για να γίνουν πιο γρηγορα οι διαδικασίες.τώρα είμαστε σχετικά χαλαρα με το διαβασμα γιατί ξερουμε οτι θα γίνει κοντά στο Φεβρουαριο, πόσο πιθανό είναι να μας πουν οτι θα γίνει νωρίτερα, Δεκεμβριο ας πουμε, που είχε αρχικά προβλεφθεί;;;;;;;Γιατί πραγματικά αν το κανουν αυτό την έχω πατήσει!!!!