*

Αποστολέας Θέμα: Π60-Πως πανε τα "κουραγια σας"  (Αναγνώστηκε 19951 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tina_nt

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Π60-Πως πανε τα "κουραγια σας"
« Απάντηση #70 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:21:09 pm »
Ποιός είναι ο τίτλος αυτού του βιβλίου της Κουτσουβάνου?Η Κουτσουβάνου θα είναι στην επιτροπή επιλογής των θεμάτων φέτος?Ο Κιτσαράς εχει αποχωρήσει από την επιτροπή η θα είναι και αυτός?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:48:13 »

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:23:49 pm »
Η Κουτσουβανου σας λεω με βεβαιοτητα ΔΕΝ θα ειναι στην επιτροπη!!!!!!! Πηγαινω στο σεμιναριο της στον Ιανο και το ειπε ξεκαθαρα!

Αποσυνδεδεμένος blondie_82

• Νέο μέλος
  • *
  • "χαμογελω και προχωραω..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:27:25 pm »
Η Κουτσουβανου σας λεω με βεβαιοτητα ΔΕΝ θα ειναι στην επιτροπη!!!!!!! Πηγαινω στο σεμιναριο της στον Ιανο και το ειπε ξεκαθαρα!

και για τον κιτσαρα αυτο ξερω κι ετσι πολλοι αποκλεισαμε τβιβλια του.για την κουτσουβανου ομως,αν ισχυει οτι δεν θα ειναι,ολοι προτεινουν βιβλια της.αξιζουν λετε ρε παιδια η ειναι μια απτα ιδια με τον κιτσαρα?εννοω που δεν θα ειναι ουτε αυτη στην επιτροπη.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:33:08 pm »

και για τον κιτσαρα αυτο ξερω κι ετσι πολλοι αποκλεισαμε τβιβλια του.για την κουτσουβανου ομως,αν ισχυει οτι δεν θα ειναι,ολοι προτεινουν βιβλια της.αξιζουν λετε ρε παιδια η ειναι μια απτα ιδια με τον κιτσαρα?εννοω που δεν θα ειναι ουτε αυτη στην επιτροπη.
Τα βιβλια της πιστευω πρεπει να τα διαβασουν αυτοι που τελειωσαν στην Αθηνα. Σιγουρα ΔΕΝ ειναι σαν του Κιτσαρα(αυτα ειναι χαλια), ειναι αξιολογα! Η γνωμη μου ειναι ομως να διαβασουμε ο καθενας αυτα που εχει διδαχτει στη σχολη του! Εγω πχ θα αντικαταστησω την Κουτσουβανου με Γιαννικοπουλου..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:48:13 »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:37:23 pm »
Ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω. Θα το ξανακοιτάξω αύριο. Νομίζω βοήθημα το λέει.

Κοίτα η Κουτσουβάνου δεν θα βάλει θέματα (ούτε ο Κιτσαράς), όμως είναι από τους λίγους ανθρώπους στην προσχολική (για να μην πω η μόνη) που είναι πραγματικά νηπιαγωγός. Το υλικό είναι οργανωμένο, με σχέδιο μαθήματος, δραστηριότητες και θεωρία. Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη σκέψη σου. Τσέκαρέ το κι αν δεν σου αρέσει δε χάθηκε ο κόσμος, μην το αγοράσεις (ποσοστά δεν παίρνω ούτως η άλλως  ;D ;D ;D).

Πάντως δεν υπάρχει κανένα μαγικό βιβλίο που θα σε προετοιμάσει πλήρως. Δυστυχώς. Πιο τμήμα τελειώσατε ρε κορίτσια και δεν σας έχουν δώσει ένα σχέδιο μαθήματος να πορεύεστε;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:41:54 pm »
Αν ειχαμε χρονο θα μπορουσαμε να τα ψαξουμε ολα...Αχ με το χρονο που εχουμε να πιασουμε αλλα βιβλια;;Δεν ξερω βρε κοριτσια εγω εχω αγχωθει!  :-\Παντως συμφωνω οτι ειναι εξαιρετικη καθηγητρια η Κουτσουβανου. Οσο για τα σχεδια μαθηματος-δραστηριοτητων θεωρω οτι υπαρχουν πολλες διδακτικες προσεγγισεις..το θεμα ειναι ποια θελουν απο την επιτροπη! Αν την ξεραμε, θα ηταν καλα...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:43:41 pm από pvasiliki »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:48:54 pm »
Ψάχνω τώρα και δεν το βρίσκω. Θα το ξανακοιτάξω αύριο. Νομίζω βοήθημα το λέει.

Κοίτα η Κουτσουβάνου δεν θα βάλει θέματα (ούτε ο Κιτσαράς), όμως είναι από τους λίγους ανθρώπους στην προσχολική (για να μην πω η μόνη) που είναι πραγματικά νηπιαγωγός. Το υλικό είναι οργανωμένο, με σχέδιο μαθήματος, δραστηριότητες και θεωρία. Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη σκέψη σου. Τσέκαρέ το κι αν δεν σου αρέσει δε χάθηκε ο κόσμος, μην το αγοράσεις (ποσοστά δεν παίρνω ούτως η άλλως  ;D ;D ;D).

Πάντως δεν υπάρχει κανένα μαγικό βιβλίο που θα σε προετοιμάσει πλήρως. Δυστυχώς. Πιο τμήμα τελειώσατε ρε κορίτσια και δεν σας έχουν δώσει ένα σχέδιο μαθήματος να πορεύεστε;
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:49:56 pm »
Το πιο πλήρες, και το πιο τεκμηριωμένο. Για να καταλάβεις τι εννοώ όταν έδωσα ΑΣΕΠ έγραψα πρόγραμμα Sigel για τις φυσικές επιστήμες και τεκμηρίωσα κανονικά. Αμφιβάλλω αν το ήξεραν καν αυτοί που διορθώσανε.... Όμως ήταν καλά τεκμηριωμένο και αναλυμένο, οπότε δεν είχα πρόβλημα (πέραν του προφανούς που αντί να κάνω ένα νορμάλ σχέδιο πήγα και κόλλησα με το δύσκολο η ψωνάρα, σλλά στ' αλήθεια δεν μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ το άλλο  :-[ :-[ :-[ ΚΟΛΗΜΑ ΛΕΜΕ!!!! :-[)
ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:52:26 pm »
συγχωρεστε με αν ακουστω χαζη αλλα το προγραμμα sigel δεν το γνωριζω.... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

"
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2008, 10:58:57 pm από blondie_82 »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 11:34:46 pm »
Ναι αυτό λέω. Καλά είναι και τα δυο.
Σιγα μην είσαι χαζή που δεν ξέρεις το Sigel.  Είναι μια εξεζητημένη προσέγγιση που μας είχε δείξει η Κουτσουβάνου και έτυχε το θέμα που έπεσε να το έχω διαβάσει από εκεί, αναλυμένο μ' αυτόν τον τρόπο. Εγώ είμαι η ψωνάρα, όχι εσύ χαζή  :-[ :-[ :-[ 8) 8) 8)
Στο ξαναλέω, δεν υπάρχουν μαγικά βιβλία. Αν κάτι σου ταιριάζει δες το. Αλλιώς μη χάνεις το χρόνο σου
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 22, 2008, 08:18:43 pm »
Από τη στιγμή που βγήκε η προκύριξη μου δημιουργήθηκε ένας φόβος...
Γράφει στο περιπου, οι αιτήσεις για τον ασεπ θα κατατεθούν στις α/θμιες, για να γίνουν πιο γρηγορα οι διαδικασίες.
τώρα είμαστε σχετικά χαλαρα με το διαβασμα γιατί ξερουμε οτι θα γίνει κοντά στο Φεβρουαριο, πόσο πιθανό είναι να μας πουν οτι θα γίνει νωρίτερα, Δεκεμβριο ας πουμε, που είχε αρχικά προβλεφθεί;;;;;;;
Γιατί πραγματικά αν το κανουν αυτό την έχω πατήσει!!!!

Αποσυνδεδεμένος sylfa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 23, 2008, 10:23:40 am »

Δεν θα είσαι η μοναδική... όλες λίγο πολύ θα την πατήσουμε νομίζω και εύχομαι να γίνει το νέο έτος για δικό μας καλό αλλιώς... :-\

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 23, 2008, 09:43:32 pm »
Από τη στιγμή που βγήκε η προκύριξη μου δημιουργήθηκε ένας φόβος...
Γράφει στο περιπου, οι αιτήσεις για τον ασεπ θα κατατεθούν στις α/θμιες, για να γίνουν πιο γρηγορα οι διαδικασίες.
τώρα είμαστε σχετικά χαλαρα με το διαβασμα γιατί ξερουμε οτι θα γίνει κοντά στο Φεβρουαριο, πόσο πιθανό είναι να μας πουν οτι θα γίνει νωρίτερα, Δεκεμβριο ας πουμε, που είχε αρχικά προβλεφθεί;;;;;;;
Χλωμο να γινουν οι εξετασεις πριν το τελος Ιανουαριου! Τα φροντιστηρια εχουν μαθηματα μεχρι και τα μεσα ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 24, 2008, 01:59:19 pm »
Μακαρι να ειναι χλωμο, αλλά δε μπορούμε να βασιστούμε στα φροντηστήρια επειδή εχουν μαθήματα μεχρι τοτε, τη δουλεια τους κανουν, μεχρι να βγει ακριβης ημερομηνια θα δημιουργουν καινούργια τμηματα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)