0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι νέο μέλος και σχετικά νέος σε προϋπηρεσία καθηγητής και έτσι έχω αρκετές απορίες σε κάποια διαδικαστικά θέματα. Έχω ήδη εδώ και 2 χρόνια υπηρετήσει την οργανική μου. Μετάθεση δε πήρα αλλά ζήτησα βελτίωση σε άλλο σχολείο της περιοχής που ανήκω και μάλλον θα το πετύχω. Αν πάρω τη βελτίωση αλλά δεν πάω στο νέο σχολείο μου γιατί σκέπτομαι να ζητήσω και απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (σε αυτό της καταγωγής μου), θα χρωστάω οργανική? Θα έχω δικαίωμα να υποβάλλω χαρτιά μετάθεσης το Νοέμβριο? Η οργανική ξεχρεώνεται με την περιοχή ή με το σχολείο υπηρέτησης ?Ευχαριστώ.
Παράθεση από: vokos69 στις Απριλίου 20, 2010, 09:32:56 amΕίμαι νέο μέλος και σχετικά νέος σε προϋπηρεσία καθηγητής και έτσι έχω αρκετές απορίες σε κάποια διαδικαστικά θέματα. Έχω ήδη εδώ και 2 χρόνια υπηρετήσει την οργανική μου. Μετάθεση δε πήρα αλλά ζήτησα βελτίωση σε άλλο σχολείο της περιοχής που ανήκω και μάλλον θα το πετύχω. Αν πάρω τη βελτίωση αλλά δεν πάω στο νέο σχολείο μου γιατί σκέπτομαι να ζητήσω και απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (σε αυτό της καταγωγής μου), θα χρωστάω οργανική? Θα έχω δικαίωμα να υποβάλλω χαρτιά μετάθεσης το Νοέμβριο? Η οργανική ξεχρεώνεται με την περιοχή ή με το σχολείο υπηρέτησης ?Ευχαριστώ. Προσεξε, αν κατεχεις κανονικη οργανικη θεση σε ενα σχολειο και κατοπιν καταλαβεις νεα οργανικη θεση σε αλλο σχολειο μετα απο βελτιωση θεσης, τοτε ναι πρεπει υποχρεωτικα να την υπηρετησεις, προκειμενου να κατοχυρωσεις δικαιωμα μεταθεσης. Αν αποσπαστεις σε αλλο ΠΥΣΔΕ θα χρωστας την οργανικη σου.Χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη...
Παράθεση από: Damien στις Απριλίου 20, 2010, 05:14:20 pmΠαράθεση από: vokos69 στις Απριλίου 20, 2010, 09:32:56 amΕίμαι νέο μέλος και σχετικά νέος σε προϋπηρεσία καθηγητής και έτσι έχω αρκετές απορίες σε κάποια διαδικαστικά θέματα. Έχω ήδη εδώ και 2 χρόνια υπηρετήσει την οργανική μου. Μετάθεση δε πήρα αλλά ζήτησα βελτίωση σε άλλο σχολείο της περιοχής που ανήκω και μάλλον θα το πετύχω. Αν πάρω τη βελτίωση αλλά δεν πάω στο νέο σχολείο μου γιατί σκέπτομαι να ζητήσω και απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (σε αυτό της καταγωγής μου), θα χρωστάω οργανική? Θα έχω δικαίωμα να υποβάλλω χαρτιά μετάθεσης το Νοέμβριο? Η οργανική ξεχρεώνεται με την περιοχή ή με το σχολείο υπηρέτησης ?Ευχαριστώ. Προσεξε, αν κατεχεις κανονικη οργανικη θεση σε ενα σχολειο και κατοπιν καταλαβεις νεα οργανικη θεση σε αλλο σχολειο μετα απο βελτιωση θεσης, τοτε ναι πρεπει υποχρεωτικα να την υπηρετησεις, προκειμενου να κατοχυρωσεις δικαιωμα μεταθεσης. Αν αποσπαστεις σε αλλο ΠΥΣΔΕ θα χρωστας την οργανικη σου.Χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη...Aν , όμως, μετα τη βελτιωση πάρει αποσπαση μεσα στο ιδιο ΠΥΣΔΕ (π.χ. απο
Παράθεση από: Rixardos7 στις Απριλίου 20, 2010, 05:21:39 pmΠαράθεση από: Damien στις Απριλίου 20, 2010, 05:14:20 pmΠαράθεση από: vokos69 στις Απριλίου 20, 2010, 09:32:56 amΕίμαι νέο μέλος και σχετικά νέος σε προϋπηρεσία καθηγητής και έτσι έχω αρκετές απορίες σε κάποια διαδικαστικά θέματα. Έχω ήδη εδώ και 2 χρόνια υπηρετήσει την οργανική μου. Μετάθεση δε πήρα αλλά ζήτησα βελτίωση σε άλλο σχολείο της περιοχής που ανήκω και μάλλον θα το πετύχω. Αν πάρω τη βελτίωση αλλά δεν πάω στο νέο σχολείο μου γιατί σκέπτομαι να ζητήσω και απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (σε αυτό της καταγωγής μου), θα χρωστάω οργανική? Θα έχω δικαίωμα να υποβάλλω χαρτιά μετάθεσης το Νοέμβριο? Η οργανική ξεχρεώνεται με την περιοχή ή με το σχολείο υπηρέτησης ?Ευχαριστώ. Προσεξε, αν κατεχεις κανονικη οργανικη θεση σε ενα σχολειο και κατοπιν καταλαβεις νεα οργανικη θεση σε αλλο σχολειο μετα απο βελτιωση θεσης, τοτε ναι πρεπει υποχρεωτικα να την υπηρετησεις, προκειμενου να κατοχυρωσεις δικαιωμα μεταθεσης. Αν αποσπαστεις σε αλλο ΠΥΣΔΕ θα χρωστας την οργανικη σου.Χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη...Aν , όμως, μετα τη βελτιωση πάρει αποσπαση μεσα στο ιδιο ΠΥΣΔΕ (π.χ. απο
Καλημέρα.Μήπως έχει κάποιοσ καμιά πληροφορία για το αν ξεχρεώνεται η οργανική με απόσπαση σε γραφείο??Ισχύει ότι ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια ή άλλαξε αυτό?
Γεια σε ολους!έχω και γω δύο απορίες, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!1η απορία: παρόλο που - όπως ειπώθηκε από συναδέλφους - μπορούμε να πάμε σε οποιοδήποτε γραφείο, υπάρχουν περιπτώσεις γραφείων που δε δέχονται αιτήσεις. Αν όντως συμβαίνει αυτό μπορούμε να στείλουμε με συστημένη επιστολή την αίτηση στο γραφείο της οργανικής μας (όπως είχε γίνει και στις μεταθέσεις?) 2η απορία: επειδή δεν έχω οργανική (αλλά θέση προσωρινής τοποθέτησης) συμφέρει να πάρουμε απόσπαση δεδομένου ότι ακούγονται πως μπορεί να απολυθούν όσοι δεν έχουν οργανική ή λέω αρες μάρες...? ευχαριστώ!
Παράθεση από: upsidedown στις Απριλίου 21, 2010, 02:11:18 pmΓεια σε ολους!έχω και γω δύο απορίες, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!1η απορία: παρόλο που - όπως ειπώθηκε από συναδέλφους - μπορούμε να πάμε σε οποιοδήποτε γραφείο, υπάρχουν περιπτώσεις γραφείων που δε δέχονται αιτήσεις. Αν όντως συμβαίνει αυτό μπορούμε να στείλουμε με συστημένη επιστολή την αίτηση στο γραφείο της οργανικής μας (όπως είχε γίνει και στις μεταθέσεις?) 2η απορία: επειδή δεν έχω οργανική (αλλά θέση προσωρινής τοποθέτησης) συμφέρει να πάρουμε απόσπαση δεδομένου ότι ακούγονται πως μπορεί να απολυθούν όσοι δεν έχουν οργανική ή λέω αρες μάρες...? ευχαριστώ!Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... είσαι μόνιμος ανεξάρτητα από το εάν έχεις οργανική.Με την απόσπαση δεν παίρνεις οργανική.Οπότε μάλλον .... αρες μάρες..