*

Αποστολέας Θέμα: ΣΤ' Φάση ΠΕ60!!!  (Αναγνώστηκε 11435 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος happy life

• Νέο μέλος
  • *
  • Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
    • Προφίλ
Απ: ΣΤ' Φάση!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 08:44:57 am »

Μου είπαν ότι είναι έτοιμη η ΣΤ' φάση για ΠΕ60 απλά περιμένουν την έγκριση πίστωσης από ΥΠΕΠΘ για να μας ειδοποιήσουν. Υπομονή !!!!!!!!!!
Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε...Γνώμη μου είναι ότι πιθανές ημερομηνίες για να βγει η ΣΤ' για μας είναι 4: 3/11,4/11,10/11,11/11.Το λέω γιατί δίνει περιθώριο το ΥΠΕΠΘ να παρουσιαστούμε στις πρωτοβάθμιες για να αποδεχθούμε τις θέσεις 3 μέρες και συνήθως δε μεσολαβεί Σαββατοκύριακο.'Αλλωστε οι περισσότερες φάσεις εκτός από την τελευταία των δασκάλων βγήκαν ΤΡΙΤΗ.Η στ'φάση των δασκάλων βγήκε Δευτέρα γιατί την Τρίτη ήταν 28η Οκτωβρίου.Κάντε καμία προσευχή να πάρουν αρκετές πιστώσεις μήπως καταφέρουμε τίποτα και μας πάρουν.Καλή εβδομάδα και καλό μήνα παιδιά...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:57:02 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 03, 2008, 03:58:53 pm »
Παιδιά πήρε κανείς στο ΥΠΕΠΘ?Ξέρουμε καθόλου τι γίνεται με τις πιστώσεις και τα κενά?Παρακαλώ ενημερώστε για ότι νεότερο...

Αποσυνδεδεμένος ELENI 26

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 04, 2008, 06:01:24 pm »
ειχα μια ελπιδα οτι σημερα θα εβγαινε η επομενη φαση αλλα...τιποτα!εχει μαθει κανεις κανενα νεο?

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 04, 2008, 06:25:47 pm »
Και εγώ την ίδια ελπίδα είχα ELENI 26, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα...Αν δε βγει κάτι απόψε ,πιστεύω ότι μάλλον πάμε για την επόμενη Τρίτη 11/11...Καλό κουράγιο.Είναι για γερά νεύρα η κατάσταση και τα δικά μου έχουν σπάσει προ πολλού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:57:02 »

Αποσυνδεδεμένος lastmoican

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 05, 2008, 04:42:07 pm »
Καλά εννοείται ότι η κατάσταση είναι για γερά νεύρα αλλά και τι να κάνουμε?Μόνο υπομονή........έχω άλλα 35 άτομα μπροστά μου και αν αφεθώ θα γίνει κόλαση η ζώη μου,αν δηλαδή το σκέφτομαι όλη μέρα.Δεν πήρα στο Υπουργείο γιατί έχει βγει αυτή η ανακοίνωση στο alfavita.Δε μπορώ να κάνω προβλέψεις..................Ειλικρινά όσοι περιμένετε, πείτε αν έχετε κάτι νεότερο!!!!!

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 07, 2008, 12:07:03 pm »
Κανένα νέο βρε παιδιά;
Δεν αντέχω άλλο. Σπάσιμο νεύρων είναι αυτή η αναμονή.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 07, 2008, 12:43:42 pm »
Σε καταλαβαίνω  popai, όντως είναι σπάσιμο νεύρων.Κανένα νεότερο δεν έχουμε αλλά εμένα κάτι μου λέει ότι την Τρίτη 11/11 θα καλέσουν αναπληρωτές γιατί μας δίνουν περιθώριο 3 μέρες να αποδεχθούμε τη θέση και γιατι τότε τελειώνουν οι καταθέσεις για τον ΑΣΕΠ στις Α/βάθμιες!Ε, να μην κουραστούν και πολύ κάνοντας όλα μαζί.Αρα τζάμπα περιμένουμε σήμερα και εγώ και εσύ...Σίγουρα όμως δεν ξέρω τι θα γίνει γι'αυτό και είμαι στο ίντερνετ και κοιτάζω forums και sites, μπας και μάθω κάτι νεότερο....Αφου δεν βλέεις τι γίνεται όλοι έχουν εξαφανιστεί!

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 07, 2008, 02:16:30 pm »
Σε καταλαβαίνω  popai, όντως είναι σπάσιμο νεύρων.Κανένα νεότερο δεν έχουμε αλλά εμένα κάτι μου λέει ότι την Τρίτη 11/11 θα καλέσουν αναπληρωτές γιατί μας δίνουν περιθώριο 3 μέρες να αποδεχθούμε τη θέση και γιατι τότε τελειώνουν οι καταθέσεις για τον ΑΣΕΠ στις Α/βάθμιες!Ε, να μην κουραστούν και πολύ κάνοντας όλα μαζί.Αρα τζάμπα περιμένουμε σήμερα και εγώ και εσύ...Σίγουρα όμως δεν ξέρω τι θα γίνει γι'αυτό και είμαι στο ίντερνετ και κοιτάζω forums και sites, μπας και μάθω κάτι νεότερο....Αφου δεν βλέεις τι γίνεται όλοι έχουν εξαφανιστεί!

Δεν υπάρχει forum ή site που να μην το έχω ψάξει. Ολη μέρα και εγώ αυτό κάνω. Μου φαίνεται θα τα παρατήσω και θα πω ΚΑΛΟ ΣΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 10, 2008, 11:37:32 am »
Καλημέρα και καλή εβδμάδα...Μήπως έχετε κάποιο νεότερο για την ΣΤ' φάση αναπληρωτών?Έχει πάρει κανένας τηλέφωνο στο Υπουργείο να μάθει κάτι νεότερο?

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 10, 2008, 01:03:06 pm »
Καλημέρα και καλή εβδμάδα...Μήπως έχετε κάποιο νεότερο για την ΣΤ' φάση αναπληρωτών?Έχει πάρει κανένας τηλέφωνο στο Υπουργείο να μάθει κάτι νεότερο?
Καλημέρα happy life. Κανένα νέο ακόμα. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα γίνει αύριο. Αν και ένα "πουλάκι" μου είπε να περιμένουμε μέχρι τέλος του χρόνου! Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τότε θα έχουν υπάρξει όχι 1 αλλά αλλες 2 φάσεις ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 09:25:46 am »
Κανένα νέο βρε παιδιά;
Είχε κανένας καμμία ειδοποίηση;

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 09:35:29 am »
Καλημέρα popai...Κανένα νεότερο αλλά σκέφτομαι να πάρω τηλέφων στο ΥΠΕΠΘ για να δω τι θα μου πουν.Πάντως και εκεί να πάρω δε θα μου πουν οτι θα βγει φάση γιατι το έχουν κάνει και σε άλλους να παίρνουν τηλέφωνο να τους λένε όχι και την ίδια μέρα τελικά να βγαίνει η φάση.Εσυ πόσους έχεις μπροστά σου...?

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 09:48:10 am »
Πήρα τηλέφωνο στο ΥΠΕΠΘ και μου είπαν ότι δεν ήξεραν και ότι και αυτοί τελευταία στιγμή το μαθαίνουν...Όταν δηλαδή είναι να βγουν...Κάντε κανένα σταυρό μπας και βγει τίποτα σήμερα.Προσωπικά πάντως εδώ και μέρες είχα την αίσθηση ότι θα βγουν σήμερα,λόγω του ότι είναι Τρίτη και επειδή από αύριο ο φόρτος εργασίας στις Α/βάθμιες θα είναι μικρότερος,αφού είναι η τελευταία μέρα που κάνουν τις αιτήσεις για τις 2 μεγάλες προκυρήξεις του ΑΣΕΠ...Κανένας άλλος κάποιο νεότερο?

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 11, 2008, 12:11:17 pm »
Πήρα τηλέφωνο στο ΥΠΕΠΘ και μου είπαν ότι δεν ήξεραν και ότι και αυτοί τελευταία στιγμή το μαθαίνουν...Όταν δηλαδή είναι να βγουν...Κάντε κανένα σταυρό μπας και βγει τίποτα σήμερα.Προσωπικά πάντως εδώ και μέρες είχα την αίσθηση ότι θα βγουν σήμερα,λόγω του ότι είναι Τρίτη και επειδή από αύριο ο φόρτος εργασίας στις Α/βάθμιες θα είναι μικρότερος,αφού είναι η τελευταία μέρα που κάνουν τις αιτήσεις για τις 2 μεγάλες προκυρήξεις του ΑΣΕΠ...Κανένας άλλος κάποιο νεότερο?

Πήρα τηλ. σε κάποιο γνωστό μου στη Πρωτοβάθμια και μου είπαν να κάνω υπομονή και ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει βγεί. Μας καταϋποχρέωσε!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)