0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: happy life στις Οκτωβρίου 27, 2008, 02:28:37 pmΜου είπαν ότι είναι έτοιμη η ΣΤ' φάση για ΠΕ60 απλά περιμένουν την έγκριση πίστωσης από ΥΠΕΠΘ για να μας ειδοποιήσουν. Υπομονή !!!!!!!!!!
Σε καταλαβαίνω popai, όντως είναι σπάσιμο νεύρων.Κανένα νεότερο δεν έχουμε αλλά εμένα κάτι μου λέει ότι την Τρίτη 11/11 θα καλέσουν αναπληρωτές γιατί μας δίνουν περιθώριο 3 μέρες να αποδεχθούμε τη θέση και γιατι τότε τελειώνουν οι καταθέσεις για τον ΑΣΕΠ στις Α/βάθμιες!Ε, να μην κουραστούν και πολύ κάνοντας όλα μαζί.Αρα τζάμπα περιμένουμε σήμερα και εγώ και εσύ...Σίγουρα όμως δεν ξέρω τι θα γίνει γι'αυτό και είμαι στο ίντερνετ και κοιτάζω forums και sites, μπας και μάθω κάτι νεότερο....Αφου δεν βλέεις τι γίνεται όλοι έχουν εξαφανιστεί!
Καλημέρα και καλή εβδμάδα...Μήπως έχετε κάποιο νεότερο για την ΣΤ' φάση αναπληρωτών?Έχει πάρει κανένας τηλέφωνο στο Υπουργείο να μάθει κάτι νεότερο?
Πήρα τηλέφωνο στο ΥΠΕΠΘ και μου είπαν ότι δεν ήξεραν και ότι και αυτοί τελευταία στιγμή το μαθαίνουν...Όταν δηλαδή είναι να βγουν...Κάντε κανένα σταυρό μπας και βγει τίποτα σήμερα.Προσωπικά πάντως εδώ και μέρες είχα την αίσθηση ότι θα βγουν σήμερα,λόγω του ότι είναι Τρίτη και επειδή από αύριο ο φόρτος εργασίας στις Α/βάθμιες θα είναι μικρότερος,αφού είναι η τελευταία μέρα που κάνουν τις αιτήσεις για τις 2 μεγάλες προκυρήξεις του ΑΣΕΠ...Κανένας άλλος κάποιο νεότερο?