0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θέλω να πώ το εξής...Είτε έχει κάποιος 6 μήνες και 1 μέρα είτε 10 μήνες και 7 μέρες,δεν είναι το ίδιο πράγμα;Δηλαδή η προσαυξησή δεν θα είναι 0,5 μόρια;Αν ισχύει αυτό τότε γιατί γίνεται πανικός για το αν η προυπηρεσία να γραφεί μέχρι 11/11;Δηλαδή εγώ που έχω 7 μήνες μέχρι 30/6/2008 δεν με ενδιαφέρει καθόλου μέχρι πότε να μετρήσει η προυπηρεσία.Έτσι δεν είναι;
Παράθεση από: walkleon στις Οκτωβρίου 23, 2008, 07:10:33 pmΕγώ θέλω να πώ το εξής...Είτε έχει κάποιος 6 μήνες και 1 μέρα είτε 10 μήνες και 7 μέρες,δεν είναι το ίδιο πράγμα;Δηλαδή η προσαυξησή δεν θα είναι 0,5 μόρια;Αν ισχύει αυτό τότε γιατί γίνεται πανικός για το αν η προυπηρεσία να γραφεί μέχρι 11/11;Δηλαδή εγώ που έχω 7 μήνες μέχρι 30/6/2008 δεν με ενδιαφέρει καθόλου μέχρι πότε να μετρήσει η προυπηρεσία.Έτσι δεν είναι;walkleon μηπως μπορεις να μου πεις αν η δικια μου η προϋπηρεσια μετραει, αν δεν ειναι κοπος; Επιασα δουλεια αρχες Οκτωβρη, πρωτη φορα δουλευω, κανω 16 ωρες την εβδομαδα. Αξιζει τον κοπο να τρεχω για την προϋπηρεσια η ετσι κι αλλιως δε μετραει στον ΑΣΕΠ για μενα επειδη ειναι λιγη; Ευχαριστω.
Παράθεση από: irene.a στις Οκτωβρίου 23, 2008, 09:38:45 pmΠαράθεση από: walkleon στις Οκτωβρίου 23, 2008, 07:10:33 pmΕγώ θέλω να πώ το εξής...Είτε έχει κάποιος 6 μήνες και 1 μέρα είτε 10 μήνες και 7 μέρες,δεν είναι το ίδιο πράγμα;Δηλαδή η προσαυξησή δεν θα είναι 0,5 μόρια;Αν ισχύει αυτό τότε γιατί γίνεται πανικός για το αν η προυπηρεσία να γραφεί μέχρι 11/11;Δηλαδή εγώ που έχω 7 μήνες μέχρι 30/6/2008 δεν με ενδιαφέρει καθόλου μέχρι πότε να μετρήσει η προυπηρεσία.Έτσι δεν είναι;walkleon μηπως μπορεις να μου πεις αν η δικια μου η προϋπηρεσια μετραει, αν δεν ειναι κοπος; Επιασα δουλεια αρχες Οκτωβρη, πρωτη φορα δουλευω, κανω 16 ωρες την εβδομαδα. Αξιζει τον κοπο να τρεχω για την προϋπηρεσια η ετσι κι αλλιως δε μετραει στον ΑΣΕΠ για μενα επειδη ειναι λιγη; Ευχαριστω.Είναι λίγη.Δεν μετράει.Το πολύ να έχεις 1 μήνα προυπηρεσία.Για να μετρήσει πρέπει να έχεις 6 μήνες.
συνάδελφοι εγώ πήγα σήμερα το πρωί στη δευτεροβάθμια και υπήρχε ξεχωριστό γραφείο που εξυπηρετούσε μόνο για τη βεβαίωση προυπηρεσίας..εμένα μου δώσαν μια συνολική βεβαίωση προυπηρεσίας, αν και είχα 2 βεβαιαώσεις αφού δούλεψα σε διαφορετικές δευτεροβάθμιες..πρέπει να συμπληρώσω το έντυπο 322? ή απλώς να βάλω τη συνολική προυπηρεσία στο έντυπο 312;
Παράθεση από: angi8 στις Οκτωβρίου 23, 2008, 04:04:02 pmσυνάδελφοι εγώ πήγα σήμερα το πρωί στη δευτεροβάθμια και υπήρχε ξεχωριστό γραφείο που εξυπηρετούσε μόνο για τη βεβαίωση προυπηρεσίας..εμένα μου δώσαν μια συνολική βεβαίωση προυπηρεσίας, αν και είχα 2 βεβαιαώσεις αφού δούλεψα σε διαφορετικές δευτεροβάθμιες..πρέπει να συμπληρώσω το έντυπο 322? ή απλώς να βάλω τη συνολική προυπηρεσία στο έντυπο 312;Μόνο για τις παλιότερες προϋπηρεσίες πήρες συνολική βεβαίωση ή για την περσινή