0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
supreme σε ευχαριστω πολυ!για την 8η ερωτηση μου η louiza στη δευτερη σελιδα γραφει οτι οσοι εχουν κανει χαρτια για ωρομισθιοι και αναπληρωτες πρεπει εκτος απο το να γραψουν το αφμ τους να καταθεσουν και αποδεικτικο αυτου.γνωριζει καποιος περισσοτερα?γιατι πρωτη φορα το ακουω...
ρε παιδια και κατι ακομη.ισως ειναι λιγο χαζο αλλα θελω να τα εχω ολα ετοιμα αυριο.στην αιτηση η πρωτοτυπη υπογραφη να ειναι μονο στο πισω μερος κατω?ή ισχυει και για το "υπευθυνη δηλωση"?το ονοματεπωνυμο και η ημερομηνια οχι πρωτοτυπα ετσι?
Παιδιά, όσοι δεν έχετε κάνει αίτηση ως ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές, μην ξεχνάτε να έχετε ένα αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, γιατί αλλιώς δε γίνεται δεκτή η αίτησή σας. Εγώ την πάτησα σήμερα και έτρεχα σαν την τρελή, για να βρω.
Γεια χαρα παιδια! Εχω τελειωσει το τμημα φιλολογιας, Φιλοσοφικης σχολης του Α.Π.Θ.Θα θελα να ρωτησω μερικες διευκρινησεις αν ειναι ευκολo:1. στο πεδιο ονομασια τμηματος τι γραφουμε τελικα ?2. επισης στην ονομασια τιτλου ?3. στο κωδικο να συμπληρωσω 0203 (ελληνικη φιλολογια) ή φιλολογια (0202) ?4. ο αριθμος του παραβολου αναγραφεται στην αιτηση ?Ευχαριστω εκ των προτερων
να ρωτήσω και εγώ κάτι; στον κατάλογο συνημμένων γράφουμε και την πρωτότυπη αίτηση υπεύθυνη δήλωση; ευχαριστώ εκ των προτέρων