0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας κ απο μενα!!Εγω ενδιαφερομαι να δώσω κατατακτήριες στο τμήμα ψυχολογίας ρεθύμνου!!Υπάρχει καποιός που το εχει κανει το βήμα ή σκεφτεται να το κανει ή εχει περασει γενικοτερα σε συτη τη σχολή;;;Εχω κολλήσει λίγο στα βιβλία,οποιαδήποτε απάντηση θα ήταν πολύ χρήσιμη!!!!ευχαριστω πολυ!!!!!
Έχω δώσει κατατακτήριες στο Καποδιστριακό.Ένα σας λέω:Επειδή φοβόμουν μήπως κάποιοι έχουν "άλλα μέσα" και εγώ μείνω εκτός διάβασα τόσο πολύ, μα τόσο πολύ που ακόμα βλέπω εφιάλτη αυτές τις εξετάσεις.Παιδιά προσωπικά πιστεύω πως αν διαβάσεις πολύ αυτό θα φανεί στο γραπτό σου και θα σε πάρουν έστω και τελευταίο στη σειρά όπως έγινε με μένα. Και φυσικά αν δεν τα καταφέρεις επαναλαμβάνεις την επόμενη χρονιά που θα είσαι έμπειρη.
Παράθεση από: Boldini στις Αυγούστου 05, 2010, 02:36:18 amναι νομίζωεγώ πάντως θεωρώ οτι είναι πιο εύκολο να μπεις από πανελλήνιεςοι κατατακτήριες έχουν πολύ διάβασμα,το επίπεδο έιναι πολυ υψηλό,συναγωνίζεσαι πτυχιούχους και όχι παιδάκια λυκείου και πάντα υπάρχουν τα εκλεκτά βύσματακαι ο αριθμός θέσεων είναι αστείοςόταν έδωσα,μπήκε έρώτηση εκτός ύληςόλο το αμφιθέτρο είχε ξεσηκωθεί..Συγνωμη, αλλα στο πανεπιστημιο δεν υπαρχει ερωτηση εκτος υλης, υπαρχουνε επιστημονικα θεματα-ζητηματα που μπορεις να τα καλυψεις με κριτικο διαβασμα απο πληθωρα πηγων, εκτος και εαν πηγες ας πουμε να δωσεις μαθηματικα και σε εξετασαν στη γεωλογια. ε τοτε ναι ειναι εκτος υλης.....
ναι νομίζωεγώ πάντως θεωρώ οτι είναι πιο εύκολο να μπεις από πανελλήνιεςοι κατατακτήριες έχουν πολύ διάβασμα,το επίπεδο έιναι πολυ υψηλό,συναγωνίζεσαι πτυχιούχους και όχι παιδάκια λυκείου και πάντα υπάρχουν τα εκλεκτά βύσματακαι ο αριθμός θέσεων είναι αστείοςόταν έδωσα,μπήκε έρώτηση εκτός ύληςόλο το αμφιθέτρο είχε ξεσηκωθεί..
ξέρει κανείς οι απόφοιτοι ΑΕΙ σε πιο εξάμηνο κατατάσσονται στο παιδαγωγικό βόλου;
photographer ευχαριστώ πόλύ για τη πληροφορία αυτή. μάλλον αυτή η εξαίρεση αφορά νηπιαγωγούς και φπψήδες. θα το επιβεβαιώσω όταν ανοίξουν οι γραμματείες.
Οι κατατακτήριες απ' ότι ξέρω θέλουν και μέσον. Μακάρι τα πράγματα να έχουν αλλάξει και να γίνονται αξιοκρατικά.