0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικα με τα listenings δε θελω να τους τα δινω σπιτι, γιατι πλεον τα ξερω τα παιδια, και ειμαι σιγουρη οτι θα τα ακουνε 20 φορες, οχι 10!! Αυτα ειναι που μου παιρνουν και τον περισσοτερο χρονο στο μαθημα.Το προβλημα μου το κυριοτερο ειναι οτι δε βλεπω ιδιαιτερη βελτιωση. Κανω κι εγω κατι παρομοιο με τους πινακες, και παρατηρω οτι στο listening ειναι καθε φορα οριακα, ενταξει, writing+speaking μια χαρα, αλλα αυτο το GVR δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο να κανω!! Τα'χουμε πει τοσες φορες, διαβαζουν (τουλαχιστον τα 2 απο τα 3) αλλα και παλι μεχρι στιγμης δεν εχουν γραψει κανενα τεστ που να μπορω να τους πω οτι, οκ, περνατε!! Απογοητευομαι και απελπιζομαι...Τα δικα σας σε τι επιπεδο βρισκονται; Εχουμε να κανουμε ακομα περιπου 18 τεστ, οποτε μπορω να ελπιζω.
Εγώ παίρνω 13 για 2 αδερφάκια (Aj+Bj και B'class)που βρίσκονται 25 λεπτά απο το σπίτι μου.Τους κάνω απο 2 ώρες την εβδομάδα και πάλι μου φαίνονται λίγα γιατί ξεκινάς απο το σπίτι στις 4:30 και γυρνάω σπίτι μου στις 8:00.(βάλε βενζίνη προετοιμασία και φωτοτυπίες).Η άποψη μου είναι ότι πρέπει πάντα να υπολογίζουμε το χάσιμο χρόνου.Πόσα δηλαδή θα έπερνα αν εκείνη την ώρα είχα μάθημα με FCE?Σίγουρα όχι κάτω απο 18.Αν κάποιος θέλει να δώσει λιγότερα να πάει σε φροντιστήριο.Εγώ θυμάμαι οτι έκανα εντατικά μαθήματα για να πάρω την πιστοποίηση για το δημόσιο για τους υπολογιστές και μου έπερναν 25 την ώρα.΄Εκανα 3 ώρες την ημέρα.Δεν μου κατέβασε ούτε 1 ευρουλάκι.Και εμείς που είμαστε απόφοιτοι ΑΕΙ συζητάμε για ψύχουλα?ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?Συγγνώμη για την αγανάκτηση αλλά αν δεν τα πω θα σκάσω....
Θέλω την γνώμη σας σε κάτι.Εχει σχέση με το μάθημα των ΑγγλικώνΤο καμάρι μου μόλις έκλεισε τα 11.Του χρόνου αν όλα πάνε καλά θα δώσει για Lower.Σκέφτηκα φέτος για εμπειρία τουλάχιστον να δώσει την θεματική ενότητα