0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα, αν και έχει πολύ καιρό να γράψει κάποιος, σκέφτηκα να γράψω εδώ για να σας συμβουλευτώ.Καταρχήν, θέλω να σας ρωτήσω για ένα παιδάκι που θα πάει πρώτη γυμνασίου κ μπαίνει στην C senior. Του έπαιρνα 14 E μέχρι τώρα. Μιλάμε για μεγάλη πόλη και όχι για επαρχία, αλλά είναι κοντά στο σπίτι μου. Λέτε να το αυξήσω και να το πάω 15. Τους είχα πει πέρυσι ότι του χρόνου θα αυξηθεί, αλλά δεν ξέρω αν το θυμούνται.Και μια δέυτερη ερώτηση για μια φίλη μου από την επαρχία. Της ζήτησαν να αναλάβει Proficiency και μάλλον η κοπέλα (είναι ενήλικας πάνω απο 25) είναι καλή γιατί έχει πάρει το advanced. Ποιά θεωρείται καλύτερη τιμή; Η φίλη μου σκέφτεται για 18 μιας και είναι και επαρχία και εξάλλου θα χρειάζεται προετοιμασία. Πάντως η ίδια έχει 2-3 χρόνια εμπειρία με μαθητές Proficiency. Λέτε να είναι λίγο; Τί προτείνετε;Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
bibi77 σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Έχεις δίκιο, αλλά ξέρεις τι; Είναι 5 λεπτά με το αμάξι από το σπίτι μου και εξάλλου θα μου κάνουνε και παράπονα του τύπου 'δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα, έχουμε και το άλλο παιδί που πάει στο λύκειο με τα φροντιστήρια' και τέτοια, φαντάζομαι τα ξέρεις... Από την άλλη όμως τι γίνεται; Με αυτόν θα τελειώσω τι c σε δύο μήνες περίπου (καθώς κάναμε και καλοκαίρι μάθημα)και μετά μπαίνει d... Οπότε δεν μπορώ να τους ξαναζητήσω αύξηση εκεί... Οπότε μάλλον θα τους πάρω 16 από τώρα εξαρχής για να μην αναγκαστώ το Νοέμβριο που θα ξεκινήσει τη d και τους ξαναζητήσω ένα ευρώ αύξηση. Τι λέτε, τα λέω καλά ή όχι; bibi77 σε ευχαριστώ και πάλι!
Και κάτι άλλο: θα ενθαρρύνατε το παιδί σας να αποκτήσει δίπλωμα για μηχανάκι, απλά και μόνο για να προετοιμασθεί ψυχικά για τις εξετάσεις οδήγησης αργότερα;
Παράθεση από: surviving innovation στις Φεβρουαρίου 19, 2009, 07:26:51 pmΚαι κάτι άλλο: θα ενθαρρύνατε το παιδί σας να αποκτήσει δίπλωμα για μηχανάκι, απλά και μόνο για να προετοιμασθεί ψυχικά για τις εξετάσεις οδήγησης αργότερα;απο καθαρα προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι το να δινουν τα παιδια εξετασεις πριν το λοουερ μονο καλο μπορει να τους κανει.εγω σαν μαθητρια βοηθηθηκα πραγματικα και το βλεπω και τωρα στους μαθητες μου με τι ψυχολογια δινουν β2 αυτοι που εχουν ξαναδωσει εξετασεις και πως αυτοι που δινουν για πρωτη φορα.το μηχανακι σκοτωνει το πιστοποιητικο γλωσσομαθειας οχι.ασε που σου δινει και 10 μορια.ποιος ξερει β2 μπορει να μην παρεις οποτε...............
ξερω δεν ταιριαζει πολυ το θεμα μου εδω αλλα για να μην ανοιξω νεο θεμα..βρε παιδια τι θα κανατε στην θεση μου? εχω ενα ιδιαιτερο που κανουμε 3 ωρες (1,5 x 2). για την 1,5 ωρα τους εχω προτεινει 3 διαφορετικες μερες κ ωρες κ καμια δεν τους βολευει. (το παιδι ειναι β' γυμνασιου). επιμενουν για παρασκευη απογευμα στις 6. εκεινη την ωρα εχω φροντιστηριο κ για να μπορεσω πρεπει να αλλαξω ωρα κ σε 2 τμηματα στο φροντιστηριο κ ενα αλλο ιδιατερο. τι να κανω βρε παιδια?? δεν υπαρχει λυση.....