0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο τη μια αυτο σκεφτομαι αλλα απο την αλλη και τα δικα μου εξοδα εχουν αυξηθει.παλιοτερα ερχοντουσαν σπιτι μου ενω τωρα πηγαινω εγω στο δικο τους.πραγματικα δεν ξερω ουτε να αφησω την ιδια τιμη θελω(ηδη θεωρω οτι τους παιρνω λιγα)αλλα και να την αυξησω δυσκολο μου φαινεται.ειδωμεν............εχω 2 μηνες ακομη μπροστα μου για να το σκεφτω και τελικα να παρω για πολλοστη φορα τη ν αποφαση που θα ειναι εις βαρος μου οπως παντα
Καλησπέρα! Επαναφέρω το θέμα επειδή σε συζητήσεις με συναδέλφους οι απόψεις διίστανται. Άλλοι υποστηρίζουν πως καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και οι τιμές αγαθών και υπηρεσιών έχουν ανέβει στα ύψη, θα πρέπει να ρίξουν την αμοιβής τους για το μάθημα της ξένης γλώσσας. Ακολουθώντας όμως το ίδιο σκεπτικό κάποιοι άλλοι λένε πως όπως οι τιμές που εκτινάσσονται προς τα πάνω ισχύουν και για εμάς που τελικά έχουμε και τόσα έξοδα για κάθε μάθημα (τα ξέρετε όσοι κάνετε μαθήματα: βενζίνες, μελάνια εκτυπωτή κλπ).Ποια τιμή θεωρείτε λογική πχ για ιδιαίτερο αντίστοιχα C, D ΚΑΙ E Class?(Σε περιοχές μέσης οικονομικής κατάστασης).
αν η τιμη ειναι 15 ευρω η ωρα τοτε 12 εκαστος.(θα σε παρακαλεσω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες. Ευχαριστω!)
Για το καθορισμο της τιμης σε ιδιαιτερο θα λαβεις υποψη σου: ταξη, συνολο ωρων, αποσταση,οικονομικη κατασταση γονεων.Προσεξε μη τη πατησεις στη πληρωμη. Το αργοτερο τελος της εβδομαδας (εγω σε "νεο" ιδιαιτερο πληρωνομαι στο τελος του μαθηματος, για παιδια που ηδη τα ξερω καθε 15 ή τελος του μηνα το αργοτερο).