0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας, ηρθα και εγω στη παρεα μιας και σκεφτομαι σοβαρα να κανω ιδιαιτερα... Με προβληματιζει ομως τι τιμες να ζητησω... Μπορειτε να μου προτεινετε σας παρακαλω?Σκεφτομαι να κανω αγγλικα, δεν εχω τελειωσει αγγλικη φιλολογια αλλα βιολογια στην Αγγλια. Επισης ειναι δευτερη μητρικη μου γλωσσα και πηρα το proficiency και εκανα ενα σεμιναριο 2 ημερων TEFL. Απο την αλλη δεν εχω ξανακανει μαθηματα σε παιδια και μενω στην επαρχεια.... Συμβουλες please??ευχαριστω
'Και εγώ ήμουν άριστη στη
Γενικώς, θα το σκεφτόμουν πολύ πριν ειρωνευτώ νέιτιβ, ειδικώς, έχω συναντήσει Έλληνα πακετά που ζούσε 20 χρόνια στο Λίβερπιουλ και ντράπηκα να του μιλήσω αγγλικά. Γενικώς, προέχει να έχεις όρεξη παρά πτυχία.
Ο καθενας στον τομεα του θα συμφωνησω.Ωστοσο οπως ειπα και παραπανω δεν νομιζω πως ειναι τοσο κακο ενας native speaker να βοηθα τους μαθητες στα προφορικα και στην αναπτυξη της προφορικης ,λεκτικης δεξιοτητας .Αλλωστε και εμεις οι ελληνες αν υποθεσουμε οτι μας ελεγαν να διδαξουμε σε καποιον ελληνικα δεν θα ειμαστα πιο" χρησιμοι" τουλαχιστον γιατι μιλαμε με ελληνικη προφορα απο εναν κινεζο φιλελληνα που εμαθε ελληνικα και προσπαθει να τα διδαξει ??Κανενας δεν μπορει να ειναι "jack of all trades"
Pros PE06, οποιοσδήποτε native speaker έχει επίπεδο Γ2 της μητρικής του γλώσσας. Είπαμε, δεν ξέρουν πώς να εξηγήσουν την γραμματική, όχι πώς να την εφαρμόσουν!!Δες τα αντίστοιχα πτυχία Ελληνομάθειας και θα καταλάβεις πόσο αστείο φαίνεται για έναν native speaker το C2.