0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ερση στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:27:34 pmσυμφωνώ αλλά με δεδομένη την οικονομική κατάσταση μου φαίνονται πολλά τα χρήματα για proficiency και πάνω απ όλα είσαι άνθρωπος πέρα από εκπαιδευτικός....θα ψάξω για κάτι φθηνότερο ...μακάρι να το βρω βέβαια χαχαχα πλάκα μου κάνεις σωστά; θα δείξω την ανθρωπιά μου κάνοντας το 17 ευρώ στο ιδιαίτερο 15 ή 13; έτσι φαίνεται η ανθρωπιά μου; όποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να κάνει παρακολουθήσει μαθήματα σε φροντιστήριο και όχι να ζητάει απο τους καθηγητές να ρίξουν τις τιμές στα ιδιαίτερα γιατί είναι πρώτα απ όλα άνθρωποι! Τι άλλο θα ακούσω θέε μου!!! Άλλο το να κάνεις μάθημα δωρεάν σε κάποιον που δεν έχει καθόλου χρήματα και άλλο να ρίξεις την τιμή σε κάποιον που θέλει την πολυτέλεια του ιδιαιτέρου. Εγώ proficiency έκανα σε φροντιστήριο. Αυτός που δεν έχει λεφτά για ιδιαίτερο ας πάει και αυτός σε φροντιστήριο.
συμφωνώ αλλά με δεδομένη την οικονομική κατάσταση μου φαίνονται πολλά τα χρήματα για proficiency και πάνω απ όλα είσαι άνθρωπος πέρα από εκπαιδευτικός....θα ψάξω για κάτι φθηνότερο ...μακάρι να το βρω βέβαια
Παράθεση από: dreamer στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:19:17 amΠαράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:28:57 amΠαράθεση από: dreamer στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 02:04:49 pmΠαράθεση από: alexcat στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 10:43:40 amΠαιδιά, τι τιμές περίπου παίζουν για επίπεδο ECPE;Η διπλανή μιας φίλης για την κόρη της δίνει 45 ευρώ την ώρα (Θεσσαλονίκη).Να υποθέσω Πανόραμα;;;!!! Για όνομα του Θεού!!! Μαγικά πρέπει να κάνει στο μάθημα για να δικαιολογείται το ποσό!Στον Εύοσμο και δεν έψαξε για κάτι φθηνότερο, γιατί η καθηγήτρια είναι συστημένη από την καθηγήτρια του σχολείου Πλάκα κάνεις!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε!!! Τέτοιο ποσό έχω ακούσει μόνο για προετοιμασία για Ανατόλια (όχι ότι και πάλι δικαιολογείται).
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:28:57 amΠαράθεση από: dreamer στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 02:04:49 pmΠαράθεση από: alexcat στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 10:43:40 amΠαιδιά, τι τιμές περίπου παίζουν για επίπεδο ECPE;Η διπλανή μιας φίλης για την κόρη της δίνει 45 ευρώ την ώρα (Θεσσαλονίκη).Να υποθέσω Πανόραμα;;;!!! Για όνομα του Θεού!!! Μαγικά πρέπει να κάνει στο μάθημα για να δικαιολογείται το ποσό!Στον Εύοσμο και δεν έψαξε για κάτι φθηνότερο, γιατί η καθηγήτρια είναι συστημένη από την καθηγήτρια του σχολείου
Παράθεση από: dreamer στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 02:04:49 pmΠαράθεση από: alexcat στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 10:43:40 amΠαιδιά, τι τιμές περίπου παίζουν για επίπεδο ECPE;Η διπλανή μιας φίλης για την κόρη της δίνει 45 ευρώ την ώρα (Θεσσαλονίκη).Να υποθέσω Πανόραμα;;;!!! Για όνομα του Θεού!!! Μαγικά πρέπει να κάνει στο μάθημα για να δικαιολογείται το ποσό!
Παράθεση από: alexcat στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 10:43:40 amΠαιδιά, τι τιμές περίπου παίζουν για επίπεδο ECPE;Η διπλανή μιας φίλης για την κόρη της δίνει 45 ευρώ την ώρα (Θεσσαλονίκη).
Παιδιά, τι τιμές περίπου παίζουν για επίπεδο ECPE;
Τέτοια ποσά εν όψει "κουρέματος" προσωπικά μου φαίνονται προκλητικά - αν ΟΝΤΩΣ ισχύουν... Από την άλλη, βέβαια, αφού βρίσκει πρόσφορο έδαφος ο καθένας, κινείται αναλόγως...με λιγότερη, περισσότερη ή κάποτε χωρίς καθόλου αξιοπρέπεια.
Με υπερβάλλουσα προσφορά οι τιμές αγαθών-υπηρεσιών πέφτουν.
Έτσι είναι, αφού υπάρχουν καθηγητές που παίρνουν λιγότερα είναι φυσικό σε τέτοιες εποχές που και το τελευταίο ευρώ έχει αξία οι γονείς να θέλουν τις φθηνότερες λύσεις. Προσωπικά, έχω ξαναπεί, νομίζω, ότι καλό είναι να κρατάμε τις τιμές σε ένα επίπεδο κι εννοώ να μην πέφτουμε στα 8, 7 ή και 5 ευρώ που ζητάνε κάποιοι. Οι δικές μου τιμές ξεκινάνε από 12 ευρώ στα λίγα ιδιαίτερα που έχω. Δε θεωρώ ότι είναι ακριβά για ιδιαίτερο και σαφώς μπορεί σε μεγαλύτερα επίπεδα να χρειαστεί να το κατεβάσω αφού όλοι δυσκολεύονται. Αν δεν το κάνουμε, πιθανό να μείνουμε χωρίς δουλειά. Αυτό όμως που με απασχολεί, φαντάζομαι κι όλους, είναι ότι δε βλέπω να πέφτουν ανάλογα κι οι τιμές των υπηρεσιών κι αγαθών.
Παράθεση από: MissPE06 στις Οκτωβρίου 28, 2011, 01:47:23 pmΈτσι είναι, αφού υπάρχουν καθηγητές που παίρνουν λιγότερα είναι φυσικό σε τέτοιες εποχές που και το τελευταίο ευρώ έχει αξία οι γονείς να θέλουν τις φθηνότερες λύσεις. Προσωπικά, έχω ξαναπεί, νομίζω, ότι καλό είναι να κρατάμε τις τιμές σε ένα επίπεδο κι εννοώ να μην πέφτουμε στα 8, 7 ή και 5 ευρώ που ζητάνε κάποιοι. Οι δικές μου τιμές ξεκινάνε από 12 ευρώ στα λίγα ιδιαίτερα που έχω. Δε θεωρώ ότι είναι ακριβά για ιδιαίτερο και σαφώς μπορεί σε μεγαλύτερα επίπεδα να χρειαστεί να το κατεβάσω αφού όλοι δυσκολεύονται. Αν δεν το κάνουμε, πιθανό να μείνουμε χωρίς δουλειά. Αυτό όμως που με απασχολεί, φαντάζομαι κι όλους, είναι ότι δε βλέπω να πέφτουν ανάλογα κι οι τιμές των υπηρεσιών κι αγαθών.Δυστυχώς υπερβάλλουσα προσφορά υπάρχει στις διάφορες ειδικότητες που αναζητούν δουλειά κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα,δεν υπάρχει σε όλα τα αγαθά και τις υπηρεσίες.Φανταστείτε τι έχει να γίνει του χρόνου και που θα πάνε οι τιμές των ιδιαίτερων,όταν το 50% τουλάχιστον των φετινών αναπληρωτών δεν θα προσληφθεί και θα βρεθεί και αυτό στην ίδια αγορά εργασίας.