0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και πολυ καλα επραξες. κατα συνειδηση που λεμε. Καθε μαθητης ειναι μια ιδιαιτερη περιπτωση και ετσι πρεπει να την αντιμεωτιζουμε. Υπαρχει ενα πλαφον αλλα απο κει και περα η διαμορφωση της τιμης ειναι "πολυπαραγοντική". και γω ειχα κανει πριν καποια χρόνια αιτηση στο Χατζηκυριακειο Ιδρυμα (ορφανοτροφειο)Πειραια για εθελοντικη εργασια για να βοηθησω τα παιδια. Και ολοι μας πιστευω εχουμε προσφερει τον εαυτο μας αμισθι για χαρη των παιδιων που αντιμετωπιζαν προβλημα. Πανω και περα απ όλα ειμαστε Ανθρωποι! Μπραβο effie!
Και εγώ είμαι της άποψης ότι τη δουλειά μου την έχω αξιολογήσει όσο την έχω αξιολογήσει και δε θα δεχτώ παζάρια γιατί από εμπειρία χρόνων έχω καταλήξει ότι αυτοί που κάνουν παζάρια στα ιδιαίτερα είναι συνήθως κακοπληρωτές. Δε μειώνω λοιπόν την τιμή που ζητάω και προτιμώνα κάνω λιγότερα. Φέτος όμως μου συνέβη το εξής: έχω μαθήτρια, ενήλικη εδώ και 3 χρόνια. Στη δουλειά της έχουν προβλήματα. Μου εξηγήθηκε λοιπόν η κοπέλα ότι αν μείνει χωρίς δουλειά προφανώς δεν μπορεί να κάνει αγγλικά. Δε ζήτησε λιγότερα ούτε ποτέ παζάρεψε την τιμή. Πρόσφατα έμαθα ότι υπάρχει η περίπτωση μετά τα Χριστούγεννα να είναι άνεργη. Σκέφτομαι λοιπόν την ιδιαιτερότητα της κατάστασης και αποφασίζω το εξής: Για τη 1,1/2 ώρα που έπαιρνα 30 ευρώ της παίρνω 20 και όταν μείνει από δουλειά δε χρειάζεται να με πληρώνει. Τουλάχιστον θεωρώ υποχρέωσή μου να της τελειώσω το βιβλίο που ξεκίνησε. Μετά βλέπουμε. Σε καμμία περίπτωση όμως δε θα ξεκινούσα καινούργιο ιδιαίτερο με αυτή την τιμή.
Χτες μου είπε γνωστή μου καθηγήτρια Αγγλικών (με πτυχίο Αγγλικής φιλολογίας) οτι κάνει με 10 ευρώ ιδιαίτερο Proficiency στην Ανατολική Θεσσαλονίκη... Παιδιά έχουν πάει εκεί η τιμές;
Παράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 08, 2011, 01:21:10 amΧτες μου είπε γνωστή μου καθηγήτρια Αγγλικών (με πτυχίο Αγγλικής φιλολογίας) οτι κάνει με 10 ευρώ ιδιαίτερο Proficiency στην Ανατολική Θεσσαλονίκη... Παιδιά έχουν πάει εκεί η τιμές;10 ευρώ ειναι πολύ λιγα για αυτό το επίπεδο...Εγώ δεν θα το έκανα...Αλλά έχω ένα σε επίπεδο