0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα καλά είμαστε σοβαροί; 6 ευρώ την ώρα για επίπεδο Proficiency; Από καθηγητή Αγγλικής απόφοιτο του πανεπιστημίου; Εδώ για κούρεμα πας και πληρώνεις 15 ευρώ για μισή ώρα που σε πασπατεύει η κομμώτρια!Εγώ πάντως στην Πετρούπολη πληρώνω 5 ευρώ για κούρεμα παιδικό και 7 ο άντρας μου. Το κούρεμα το δικό μου το έχω κόψει πια...
επαναφέρω το θέμα, γιατί τις προάλλες μίλησα με γονέα για ένα παιδάκι. επίπεδο lower (θέλει να το δώσει σε ενάμιση χρόνο, κάνοντας δυο τάξεις, E και lower πιο γρήγορα). μόλις φτάσαμε στο οικονομικό είπα ότι είναι 15 ευρώ, δεδομένης της κρίσης (μέχρι τώρα στην περιοχή μου έπαιρνα 20 ευρώ για το επίπεδο αυτό) και μου είπε ότι ειναι πολλά, γιατί η προηγούμενη κυρία έπαιρνε 10 ευρώ την ώρα... σημειώση: θα πήγαινα στο σπίτι τους βέβαια, τρώγοντας την κίνηση στην μάπα, γιατί η απόσταση δεν ήταν μακρινή, αλλα μεσολαβεί πολλή κίνηση... δεν του απαντησα τίποτα, ούτε δέχτηκα να δουλέψω με 10! μπορεί να ακούγομαι τρελή σε αυτή την εποχή, αλλά, ρε παιδιά, η μαμά μου για να σηκώσει τα χαλιά, έδωσε 7,5 ευρώ την ώρα σε μια αλβανίδα να βοηθήσει και θα πάω να κάνω μάθημα με 10; ούτε φοιτήτρια δεν τα έπαιρνα.. γιατί δεν το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι ότι είναι είδος πολυτελείας το ιδιαίτερο; Δεν είναι κακό το φροντιστήριο, κι εγώ σαν μαθήτρια σε φροντιστήριο πήγαινα, μια χαρά Αγγλικά έμαθα, αλλά μην θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.. και για να καταλάβω και κάτι άλλο. αν έλεγα 12 ευρώ θα του έκανε διαφορά; δηλαδή αυτά τα δυο ευρώ θα τον σώσουνε αυτόν; δεν μπορώ άλλο τόση κακομοιριά!!!!