0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lkjhgfd στις Ιουλίου 24, 2012, 01:41:31 pmΔιδάσκονται. Και οι μαθητές μαθαίνουν να λένε "me Tarzan you Jane." Μέχρι εκεί Νομίζω πως αυτο που λεει η συναδελφισσα lkjhgfd ειναι πως οι ωρες αγγλικων στο σχολειο ΔΕΝ επαρκουν για μια σωστη εκμάθηση της γλωσσας, και πως πολλα σχολεια ξεκινουν καθυστερημενα τη ξενη γλωσσα. Δεν υποτιμα το εργο των καθηγητων,πολεμόχαρη φυλη μου, Το αντιθετο θα ελεγα...
Διδάσκονται. Και οι μαθητές μαθαίνουν να λένε "me Tarzan you Jane." Μέχρι εκεί
αυτον τον βλεπω να κανει 100... πρωτα μαθηματα, δε θα παει παραπερα
Γεια σας συναδελφοι. Μου προτειναν να αναλαβω 3 παιδακια εντελως αρχαρια. Σκεφτομαι να τα κανω γκρουπακι και να ζητησω 20 ευρω την ωρα. Θεωρειτε ειναι καλη τιμη; Μιλαω για την πολη της Λαρισας οχι πολυ μακρια απο το σπιτι μου και ειμαι αρχαρια κι εγω. Αν δεν ειναι γκρουπ 8 ευρω το ενα ειναι καλα;
γεια σας. Πριν απο μια εβδομαδα επεσε στα χερια μου ενα διαφημιστικο για ιδιαιτερα αγγλικων στην Πατρα και... ανατριχιασα. 8 ευρω την ωρα για μικρες ταξεις , 10 για Lower και 12 για ... Proficiency.
σταυρουλα, δώσε λιγα στοιχεία περισσότερα, είσαι σε μεγάλη πόλη ή σε επαρχία; θα μετακινείσαι με αμάξι; ειναι μακριά; έτσι στο κουτουρου δεν μπορώ να σου πω εγώ προσωπικά, αν δεν ξέρω αυτές τις παραμέτρους.. αν απαντούσα με βάση τα δικά μου στάνταρ όμως, για μια νορμάλ απόσταση με αμάξι τυπου 10 λεπτά δρόμος και στην αθήνα όντας, θα ζητούσα 20-25 ευρώ την ώρα για το κάθε γκρουπ. και βέβαια παίζει και το παιδί ρόλο, άμα είναι νορμάλ άνθρωπος ή θα σου βγάζει την ψυχή;