0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνωμη Τανια και με ολο το θαρρος αν που επιτρεπεις αλλα μαλλον να νιωθεις ευτυχης που δεν ξεκινησες συνεργασια με τετοια μητερα (φαντασου δηλαδη το τεκνο της .....)
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 14, 2012, 07:26:50 pmΣυγγνωμη Τανια και με ολο το θαρρος αν που επιτρεπεις αλλα μαλλον να νιωθεις ευτυχης που δεν ξεκινησες συνεργασια με τετοια μητερα (φαντασου δηλαδη το τεκνο της .....) Εννοείται αυτό, αλλά από την άλλη δεν έχω κλείσει ακόμα σχεδόν τίποτα και αγχώνομαι βλέπεις!!!Θα δείξει...
Τάνια84, είχα πει και σε άλλο ποστ για μία μαμά που με είχε πάρει από τον Ιούνιο κιόλας για να με κλείσει για τον Σεπτέμβρη. Είχαμε ξαναεπικοινωνήσει μέσα στο καλοκαίρι και το είχαμε και οι 2 σίγουρο ότι θα ξεκινούσουμε με την κόρη της μάθημα αγγλικών τον Σεπτέμβρη. Χτες δεν άντεξα, την πήρα τηλ να τη ρωτήσω αν θέλει να κρατήσω ώρες, και μου είπε πως τελικά δε θα κάνουμε γιατί δεν μπορεί να δώσει ούτε αυτά τα 10 ευρώ/ώρα για junior τάξη και θα της κάνει η ίδια μάθημα γιατί ξέρει αγγλικά. Σκούρα τα πράγματα..
εγω ειδα και το αλλο...γνωστη αλυσιδα φροντιστηριων ξενων γλωσσων διαφημιζει 120 ευρω για ολο το χρονο!!!! ποσα θα δινει στον καθηγητη αναρωτιεμαι.....
παντως μεταξυ μας τελευταια ολο και ακουγεται το 5 ευρω την ωρα ........