0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,Το βιβλίο το θεωρώ αρκετά καλό. Τι ακριβώς δεν σας άρεσε;Εγώ θα σας πω με τα δεδομένα Αθήνας όπου κατοικώ. Στην
Διαβάζω κ συμμερίζομαι όσα λέτε κ πολύ θα ήθελα να το έβλεπαν κ άλλοι συνάδελφοι έτσι, ώστε να μη βοηθούσαμε οι ίδιοι προς αυτή την κατρακύλα των ωρομισθίων. Αλλά πολλοί είναι αυτοί που επικαλούμενοι την κρίση και την ανάγκη για επιβίωση ρίχνουν τόσο πολύ τα στάνταρς τους χωρίς να αναλογιστούν όλους αυτούς τους παράγοντες προφανώς... και το ερώτημα παραμένει: έχουν κέρδος; Γιατί στην τελική είναι απλά μαθηματικά...
Εγώ δούλεψα φέτος το Cosmic Kids 1 της Pearson που έχει αναλυτικό planner 24 βδομάδων. Το ξεκινήσαμε Ιανουάριο και το τελειώνουμε σε λίγα μαθήματα. Φανταστικό βιβλίο! Το παιδί το λάτρεψε! Και μ'άρεσε που βγαίνει σε 6 μήνες μόνο. Με 2 μονόωρα/βδομάδα.
Με φόβο να μας μαλώσουν που βγαίνουμε εκτός θέματος, θα σας πω εν ολίγοις ότι τα Cosmic Kids είναι υπέρ το δέον πλήρη, με πολλές επαναληπτικές ασκήσεις σε περίπτωση που ο μαθητής κάπου υστερεί, και δε βρήκα να υπάρχουν κενά. Όσον αφορά το Planner, έχει πόσες ώρες/βδομάδα πρέπει να κάνεις και τι να κάνεις κάθε ώρα (συγκεκριμένες σελίδες από cb/wb/gr κλπ). Κοστίζουν παραπάνω από το griva πχ αλλά αξίζουν. Ίσως κάποιος για οικονομία να σκεφτεί να μην πάρει το wb. Το σκέφτομαι κι εγώ για του χρόνου. Εξάλλου, οι ασκήσεις της γραμματικής είναι υπέρ-αρκετές και για το λεξιλόγιο υπάρουν quiz και άλλες ασκήσεις,Amedeus, εγώ θα πρότεινα μόνο να διαβάσει βιβλία του επιπέδου της. Υπάρχουν βιβλία για όλα τα γούστα. Ρίξε μια ματιά στa Black Cat Readers (http://www.blackcat-cideb.com/9-english-catalogue). Εγώ αυτό κάνω με τους μαθητές μου. Δε χρειάζεται να πιέζονται παραπάνω τα παιδιά το καλοκαίρι. Μια επαναληψούλα πριν αρχίσει η σχολική χρονιά είναι μια χαρά. Εξάλλου, μόλις αρχίσουν τα αγγλικά του χρόνου, θα γίνει κάποια επανάληψη και μέσα στο μάθημα. Και μη ξεχνάς, η κάθε τάξη, όσον αφορά τη γραμματική, είναι επανάληψη της προηγούμενης με κάποιες προσθήκες.