0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω δει αγγελία που γράφει κατά λέξη: καθηγητής αγγλικής φιλολογίας απόφοιτος ΕΚΠΑ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. Τιμές 6 ευρώ με πληρωμένα τα εξέταστρα εξετάσεων και τα βιβλία. Δε θέλω να σχολιάσω την τιμή αλλά αυτά με τα εξέταστρα δεν είναι too much;
Παντως αυτο που ισχυριζονται καποιοι οτι οι επαρκειουχοι ριχνουν τις τιμες εγω δεν βλεπω να ισχυει. Ειναι πολυ δυσκολο για ενα νεο αποφοιτο, αν δεν εχει κυκλο, να ξεκινησει αν δυστυχως δεν ριξει την τιμη. Θεωρωντας οτι κανοντας μια αρχη θα την ανεβασει αργοτερα. :-(
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 14, 2013, 02:00:52 pmΠαντως αυτο που ισχυριζονται καποιοι οτι οι επαρκειουχοι ριχνουν τις τιμες εγω δεν βλεπω να ισχυει. Ειναι πολυ δυσκολο για ενα νεο αποφοιτο, αν δεν εχει κυκλο, να ξεκινησει αν δυστυχως δεν ριξει την τιμη. Θεωρωντας οτι κανοντας μια αρχη θα την ανεβασει αργοτερα. :-(Έτσι ακριβώς είναι. Γνωρίζω δύο καθηγήτριες επαρκειούχους (παλιές συναδέλφους) που κάνουν ιδιαίτερα ακόμα και τώρα με 20-30 ευρώ την ώρα και δεν έχουν πέσει ποτέ κάτω από 15
Οτι και να ναι το ιδιαίτερο δεν παύει να είναι είδος πολυτελείας. Αν δε τα χεις, δε το κάνεις το παιδί σου ιδιαίτερο.
Πριν λιγο σε τοπικη on-line εφημεριδα ειδα την εξης ανακοινωση:"Καθηγητρια παραδιδει φιλολογικα μαθηματα σε παιδια γυμνασιου λυκειου 5 ευρω "ακριβως απο κατω :"καθηγητρια αναλαμβανει το διαβασμα παιδιων δημοτικου και φυλαξη παιδιων νηπιαγωγειου 5 Ευρω"και τελος:"καθηγητρια παραδιδει μαθηματα αγγλικων ολων των επιπεδων 5ευρω"που ειναι το παραξενο θα ρωτησετε (εκτος την απαραδεκτη τιμη)....ολες ειχαν το ιδιο ονομα και τηλεφωνο επικοινωνιας!!!!