0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Ισχύει αυτό που λέτε.Φίλος μου φιλόλογος με πεταπτυχιακό στην παιδιαγωγική, εργάζεται σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στην έκτη δημοτικού.Έχει και διοριστήριο με όλες τις παροχές του δημοσίου, απλά δεν παίρνει μόρια γιατί δεν είναι στην βαθμίδα του. Το ίδιο ισχύει από φέτος και για τους νηπιαγωγούς που εργάζονται σε δημοτικά.
Παράθεση από: maria_sib στις Οκτωβρίου 26, 2008, 05:31:34 pmΚαλησπέρα.Ισχύει αυτό που λέτε.Φίλος μου φιλόλογος με πεταπτυχιακό στην παιδιαγωγική, εργάζεται σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στην έκτη δημοτικού.Έχει και διοριστήριο με όλες τις παροχές του δημοσίου, απλά δεν παίρνει μόρια γιατί δεν είναι στην βαθμίδα του. Το ίδιο ισχύει από φέτος και για τους νηπιαγωγούς που εργάζονται σε δημοτικά.Αυτό που λες ισχύει μόνο για τα ιδιωτικά; Γιατί, αν ναι το θεωρώ φυσικό, επειδή υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε δασκάλους και αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ισχύει κάτι τέτοιο και για τα δημόσια;
ρε παιδια τι ψαχνεται αφου ολοι ξερουμε πως οι προσληψεις στα ιδιωτικα γινεται μεσω γνωριμιων.εμενα μια φιλη μου δεν ειχε καν μεταπτυχιακο στη παιδαγωγικη ουτε τη παραμικρη προυπηρεσια και προσεληφθη σε ιδιωτικο δημοτικο.απλα maria ισως ο φιλος σου ετυχε να εχει και ενα μεταπτυχιακο,
Παιδιά πρόσφατα έμαθα απο φίλη ότι έχει περαστεί απο το υπουργείο παιδείας το εξής Μπορεί κάποιος φιλόλογος να διοριστεί σε ιιδωτικό με μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά ; και ότι θέλουν να περάσουν ρύθμιση με την όποια οι φιλόλογοι με μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά θα μπορούν να διδάσκουν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού. Είναι αλήθεια όλα αυτά τι ξέρετε;
τι να σου πω πολλα ακουγονται εδω και χρονια αλλα...νομιζω προκειται για αποφοιτους απο τμηματα ΦΠΨ,ΦΠ,ΦΚΣ.εγω σε αυτους ανηκω αλλα τοσα χρονια μονο ακουω.αυτο με το μεταπτυχιακο ομως πρωτη φορα το ακουω.μηπως ακουσες "με τομεα παιδαγωγικη" και το μπερδεψες και το μεταπτυχιακο?
Παράθεση από: talaipo στις Οκτωβρίου 26, 2008, 10:16:40 amΠαιδιά πρόσφατα έμαθα απο φίλη ότι έχει περαστεί απο το υπουργείο παιδείας το εξής Μπορεί κάποιος φιλόλογος να διοριστεί σε ιιδωτικό με μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά ; και ότι θέλουν να περάσουν ρύθμιση με την όποια οι φιλόλογοι με μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά θα μπορούν να διδάσκουν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού. Είναι αλήθεια όλα αυτά τι ξέρετε;Ισχύουν όλα αυτά