0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: grooog στις Οκτωβρίου 26, 2008, 04:19:49 pmτι να σου πω πολλα ακουγονται εδω και χρονια αλλα...νομιζω προκειται για αποφοιτους απο τμηματα ΦΠΨ,ΦΠ,ΦΚΣ.εγω σε αυτους ανηκω αλλα τοσα χρονια μονο ακουω.αυτο με το μεταπτυχιακο ομως πρωτη φορα το ακουω.μηπως ακουσες "με τομεα παιδαγωγικη" και το μπερδεψες και το μεταπτυχιακο?Πτυχιούχοι Πανεπιστημιακών Τμημάτων στους οποίους δίνεται το δικαίωμα διορισμού στη 2βαθμια Εκπαίδευση στους κλάδους ΠΕ 01 έως ΠΕ 07 οι οποίοι είναι κάτοχοι και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Παιδαγωγικού Τμήματος(δασκάλων ή νηπιαγωγών)
τι να σου πω πολλα ακουγονται εδω και χρονια αλλα...νομιζω προκειται για αποφοιτους απο τμηματα ΦΠΨ,ΦΠ,ΦΚΣ.εγω σε αυτους ανηκω αλλα τοσα χρονια μονο ακουω.αυτο με το μεταπτυχιακο ομως πρωτη φορα το ακουω.μηπως ακουσες "με τομεα παιδαγωγικη" και το μπερδεψες και το μεταπτυχιακο?
Παιδια επανέρχομαι μετά από καιρό και ερωτώΠαίζει ρόλο να είναι το μεταπτυχιακό από τμήμα δημοτικής ή κάνει και το τμήμα νηπιαγωγών;και επίσηςσε προσλαμβάνουν για ένα έτος ή για είναι 2ετής η σύμβαση; (γιατί κανονικά στα ιδωτικά κάνουν 2 ετή σύμβαση, αλλά τι γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση?εξαρτάται από το εκάστοτε ιδιωτικό ή ισχυεί το ίδιο για όλα?)
έχω τελειώσει φ.π.ψ. με κατεύθυνση παιδαγωγική. έχω το δικαίωμα πρόσληψης σε δημοτικό;
Παράθεση από: grooog στις Φεβρουαρίου 01, 2010, 08:52:13 pmΠαιδια επανέρχομαι μετά από καιρό και ερωτώΠαίζει ρόλο να είναι το μεταπτυχιακό από τμήμα δημοτικής ή κάνει και το τμήμα νηπιαγωγών;και επίσηςσε προσλαμβάνουν για ένα έτος ή για είναι 2ετής η σύμβαση; (γιατί κανονικά στα ιδωτικά κάνουν 2 ετή σύμβαση, αλλά τι γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση?εξαρτάται από το εκάστοτε ιδιωτικό ή ισχυεί το ίδιο για όλα?)τα μεταπτυχιακά πρέπει απλά να έχουν παιδαγωγική επάρκεια. Τα μεταπτυχιακά απο τα παιδαγωγικά (δασκάλων+νηπιαγωγών) δίνουν παιδαγωγική επάρκεια αλλά υπάρχουν και άλλα που δίνουν (υπάρχει λιστα του υπουργείου παιδείας). Σαν νηπιαγωγός γνωρίζω σίγουρα οτι δικαιούμαστε διορισμό στην α και β δημοτικού. Τα μόρια αυτά δεν μετράνε στον ασεπ αλλά, υποχρεώνουν τον εργοδότη σου να σε πληρώνει καλοκαίρι και να σου δίνει τα νόμιμα και οχι 500-600. Επίσης, νομίζω οτι τα συμβόλαια είναι για 1 χρόνο...πρώτη φορά ακούω για 2. Επίσης, ίσως, δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω οτι τα μόρια μετράνε για να έρθεις πίσω πιο γρήγορα όταν διοριστείς. Ξέρεις κάποιος κάτι παραπάνω;
Του ΕΑΠ ,Σπουδες στην Εκπαιδευση αναγνωρίζεται??Ξερει κανεις??Μάλλον οχι σθμφωνα με οτι εχετα ηδη γραψει...Εχει παιδαγωγικη επαρκεια αυτο??Αποφοιτος ΦΠΨ δεν εχει ουτως η άλλως την παιδαγωγικη επάρκεια??Μας δουλευουν................
Η εγκύκλιος αναφέρει για μεταπτυχιακό της Παιδαγωγικής σχολής.Δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται και το νηπιαγωγών εκτός από το δημοτικής (το είχα ρωτήσει και γω παλαιότερα), πάντως σίγουρα όχι κάτι άλλο πέρα από αυτά.