0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
3ον προσεξε καλα πως θα κανεις την αιτηση σου για αναπληρωτρια και φροντισε εκει που θα πας να θελεις να πας!!!ολοι θα σου πουν πως ειναι μονο ενας χρονος και θα περασει αλλα η ζωη μας δεν ειναι για να περναει αλλα για να τη ζουμε!!!δε γενηθηκαμε για να κανουμε υπομονη!ισως αυτα που λεω να ακουγονται υπερβολικα και οι συναδερφοι της δευτεροβαθμιας να πουν πως μιλω εκ του ασφαλους αλλα ειμαστε πολυ μικρες για να αφηνουμε τα πιο δημιοργικα χρονια της ζωης μας να περνανε ετσι απλα περιμενοντας...
δεν ειναι υπεροψια αλλα πικρα...και οσο για τα ταξιδια ειναι μαλλον ανεκδοτο εδω καθως δεν υπαρχει λεωφορειο ουτε καν για να παω απο το χωριο που μενω στο χωριο που δουλευω!!!ισως και εγω αν ημουν στη δικη σου θεση να ενιωθα ενοχλημενη αλλα και εσυ αν ησουν εδω πανω ισως να μην ησουν ευχαριστημενη αν ηξερες πως θα μπορουσες να εισαι καπου καλυτερα...δεν ειχα καμια προθεση να σταθω με υπεροψια απεναντι σε ανθρωπους που δεν ειναι στη δικη μου θεση.ξερω πολυ καλα τι σημαινει οχι μονο να δουλευεις καπου που δε σου αρεσει αλλα να εισαι ανεργος και το ανεφερα και πριν πως μιλαω εκ του ασφαλους αυτο ομως δεν κανει τις μερες μου να περνουν γρηγοροτερα!!!
δεν εχω την απαιτηση να ειμαι κοντα στο σπιτι μου αλλα να μενω καπου που τουλαχιστον να εχει λεωφορειο να μπορω να μετακινουμε στη δουλεια μου...
δεν υπαρχει λεωφορειο ουτε καν για να παω απο το χωριο που μενω στο χωριο που δουλευω!!!