Σύνολο ψηφοφόρων: 58
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: killbill στις Νοεμβρίου 08, 2008, 12:23:15 pmΥπόδειγμα συμπληρωμένο της αίτησης θα βρείτε εδώ http://dide.ker.sch.gr/images/file/meta8eseis/AithshMeta8eshsYpodeigma.pdfΣτο 10
Υπόδειγμα συμπληρωμένο της αίτησης θα βρείτε εδώ http://dide.ker.sch.gr/images/file/meta8eseis/AithshMeta8eshsYpodeigma.pdfΣτο 10
Σοφάκι μου καλημέρα. Το πιστοποιητικό εντοποιότητας, ναι, πρέπει να καταθέσεις εκ νέου για να ειναι σίγουροι ότι δεν έχεις αλλάξει δήμο στο διάστημα που μεσολάβησε. Το ίδιο και για την συνυπηρέτηση (αν και δεν ξέρω που δουλεύει ο σύζυγος, αλλά να μη ξέρουν και αυτοί ότι σίογυρα δουλεύει στον ίδιο δήμο???). Το μόνο που μου φαίνεται κομματάκι ...κουλό, είναι το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Αν δεν έχει αλάξει η οικογενειακή σου κατάσταση θα μπορούσες να καταθέσεις το ίδιο. Αλλά ξέρεις τί; Επειδή παίζουν στη μέση κάτι διαζύγια,επιμέλεια τέκνων κτλ που διαμορφώνουν ανάλογα και τα μόριά σου, τότε μπορεί ένας "ψείρας" συνάδελφος να ζητήσει και αυτά. Και κατά τη γνώμη μου, στις μεγάλες ΔιΠΕ και Γραφεία καλά κάνουν και τα ζητάνε, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που δεν δηλώνουν αλλαγή επιμέλειας τέκνων, διαζύγια κτλ, χρησιμοποίησαν πιστοποιητικά συζύγων/τεκνων που δεν είχαν καμία δικαιοδοσία να το κάνουν και μετά έγινε το μπάχαλο...Παρόλα αυτά, εγώ που είμαι σε μικρό γραφείο δεν ζητάω νέο χαρτί οικογενειακής κατάστασης, γιατί ξέρω αν χωρισε κανείς ή όχι... Τα άλλα όμως χαρτιά, ναι. Δυστυχώς. Είναι λίγο τρέξιμο, αλλά..πρέπει. Όπως διασφαλίζουν τη δική σου ...χμμ....φερεγγυότητα΄, έτσι διασφαλίζουν και πολλών άλλων που δυνητικά θα μπορούσαν να δηλώσουν ό,τι να'ναι και να σου "φάνε" τη θέση. Υ.Γ. Μη το έχετε το χ.....τόσο εύκολο βρε παιδιά. Και εμείς στα γραφεία τη δουλειά μας προσπαθούμε να κάνουμε... Να χ.... ευχαρίστως αυτούς που δεν εξυπηρετούν, και εγώ μαζί σας, αλλά όχι και όλους...
Όσο για τα μόρια τα περσινά, εκ των πραγμάτων οι περισσότεροι που έχουν πάρει μετάθεση ή έχουν αλλάξει κατηγορία σχολείου θα δούνε απόκλιση.. Δεν ακυρώνονται ακριβώς τα μόρια, γίνεται εκ νέου υπολογισμός. Εγώ πχ. όταν έκανα χαρτιά για μετάθεση τον Νοέμβριο υπολόγισα μόρια μέχρι 31/8 σε σχολείο με 6+2 μόρια (φυσιολογικό έτσι;). Δηλαδή 8 μόρια. Έλα όμως που πήρα τελικά την μετάθση και με τοποθέτησαν σε σχολείο με 3+2 μόρια. Έτσι, φέτος ξαναυπολογίζονται τα μόριά μου και για την προηγούμενη χρονιά πήρα τα 6+2 μόρια μόνο μέχρι τις 21 Ιουνίου (τα 10/12 δηλαδή), ενώ για τους άλλους 2 μήνες πήρα τα 2/12 των μορίων του νέου σχολείου (που έδινε 3+2). Λιγότερα δηλαδή από τα 8 που είχαν είχαν υπολογιστεί την προηγούμενη φορά. Αλλά έτσι έιναι. Με τα νέα δεδομένα μετά τη μετάθεση σε μικρότερης κατηγορίας σχολείο, λιγότερα θα πάρω.. Οπότε, μην ανησυχήσετε αν δειτε τέτοιες αποκλίσεις..