*

Ψηφοφορία

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:  Πού νομίζετε θα πάνε οι φετεινές

Θα αυξηθούν.
15 (18.5%)
Θα μείνουν στα ίδια με πέρσι.
17 (21%)
Θα πέσουν.
19 (23.5%)
Θα αυξήθούν μόνο οι περιοχές μεγάλης ζήτησης.
12 (14.8%)
Θα αυξηθούν οι μή ελκυστικές περιοχές.
2 (2.5%)
Στα μεγάλα αστικά κέντρα θα γίνει σφαγή.
16 (19.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 58

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2009  (Αναγνώστηκε 83962 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος annie74

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 70
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2009
« Απάντηση #196 στις: Ιανουαρίου 19, 2009, 09:09:37 am »
Από το 2ο Γραφείο Π.Ε. Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ   στην ΑΝΔΡΟ μου έστειλαν με φαξ την αίτηση τοποθέτησης για το ΥΣΜΕ ( ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ) τα οποία πρέπει να συμπληρωθούν μέχρι 26-1-2009 , τα συμπλήρωσα και τους το έστειλα πίσω,υπάρχει και  προσωπική συνέντευξη στις 20-2-2009 στην Κομοτηνή.
Όλα έχουν ένα χρονοδιάγραμμα,πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε τα γραφεία μας να κάνουν τη δουλεία που ξέρουν...΄Ολα θα γίνουν !
Προσοχή στις πισώπλατες  μαχαιριές....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:18:44 »

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιανουαρίου 19, 2009, 05:54:40 pm »
Από το 2ο Γραφείο Π.Ε. Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ   στην ΑΝΔΡΟ μου έστειλαν με φαξ την αίτηση τοποθέτησης για το ΥΣΜΕ ( ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ) τα οποία πρέπει να συμπληρωθούν μέχρι 26-1-2009 , τα συμπλήρωσα και τους το έστειλα πίσω,υπάρχει και  προσωπική συνέντευξη στις 20-2-2009 στην Κομοτηνή.
Όλα έχουν ένα χρονοδιάγραμμα,πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε τα γραφεία μας να κάνουν τη δουλεία που ξέρουν...΄Ολα θα γίνουν !
Ξερεις αν αυτό ισχύει και για τη β'βαθμια?Πρέπει να κάνουμε διαφορετική αίτηση αν ενδιαφερόμαστε και για μειονοτικά?Στο γραφείο που υπάγομαι εγώ πάντως έχουν πέσει σε λήθαργο...δεν ξέρουν ποτέ τίποτα,ακόμη και για τα πιο απλά και η υπεύθυνη(προφανώς η πιο παλια)δεν το'χει σε τίποτα να σε αποπάρει ενώ δε σε αφήνει να ολοκληρώσεις μια πρόταση... :-X
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιανουαρίου 19, 2009, 07:01:06 pm »
Απο ΔΔΕ Κοζάνης τίποτα ακόμα....

Αποσυνδεδεμένος billst

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιανουαρίου 19, 2009, 09:28:55 pm »
Απο ΔΔΕ Κοζάνης τίποτα ακόμα....
Τα ίδια από Κόρινθο. Ακόμα δεν ξέρουν τι θα κάνουν ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:18:44 »

Αποσυνδεδεμένος Kilgore

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Break on through to the other side...
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Ιανουαρίου 19, 2009, 10:09:39 pm »
Δεν πρόκειται να τα λάβουμε δηλαδή; Ας μπουν τα στοιχεία μας στη μηχανογράφηση τουλάχιστον, για να μην αναγκαζόμαστε κάθε χρόνο να προσκομίζουμε αναλήψεις υπηρεσίας από κάθε σχολείο που έχουμε περάσει!
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 10:56:32 am »
Ας μπουν τα στοιχεία μας στη μηχανογράφηση τουλάχιστον, για να μην αναγκαζόμαστε κάθε χρόνο να προσκομίζουμε αναλήψεις υπηρεσίας από κάθε σχολείο που έχουμε περάσει!

Το σύστημα που περνάμε από φέτος τις μεταθέσεις είναι τόσο πλήρες, που όχι μόνο θα έχει τις προϋπηρεσίες, αλλά κάτι μου λέει ότι σε δυο-τρια χρόνια θα έχει πλέον ρόλο Ατομικού Φακέλου και δεν θα χρειάζεται καν να κουβαλάμε απο ΔΙΠΕ σε ΔΙΠΕ τη χαρτούρα μας όταν παίρνουμε μετάθεση. Έχει τα πάντα, από προυπηρεσίες, στοιχεία οικογενειακά, ατομικά (ταυτότητα, αριθμο δημοτολόγιου, εντοπιότητα), και όλες τις μεταβολές υπηρεσιακής κατάστασης (ακόμα και το πότε αλλάζει Μ.Κ. ο κάθε υπάλληλος βγάζει). Οπότε, υπομονή. Μακάρι να δουλέψει έτσι το πράγμα, να καταχωρούνται όλα τα στοιχεία ηλεκτρονικά και να μη παιδευονται ούτε οι μεν που πρέπει να προσκομίσουν τα στοιχεία, ούτε οι δε που πρέπει να κάνουν αντιπαραβολή για έλεγχο/καταχώρηση/υπολογισμούς κάθε χρονιά...

Πρέπει να κάνουμε διαφορετική αίτηση αν ενδιαφερόμαστε και για μειονοτικά?Στο γραφείο που υπάγομαι εγώ πάντως έχουν πέσει σε λήθαργο...

για τη Δευτεροβάθμια το μόνο που μπορώ να βοηθήσω είναι να σου δώσω το τηλέφωνο του Γραφείου των μειονοτικών για να ρωτήσεις αν ανησυχείς για την ενημέρωση από το Γραφείο σου..

2531024959   Πιστόλα Αικατερίνη

είναι το τηλέφωνο για πληροφορίες που γράφει στο διαβιβαστικό που συνοδεύει τον πίνακα κενών και τις αιτήσεις...
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος billst

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 11:01:22 am »
Ας μπουν τα στοιχεία μας στη μηχανογράφηση τουλάχιστον, για να μην αναγκαζόμαστε κάθε χρόνο να προσκομίζουμε αναλήψεις υπηρεσίας από κάθε σχολείο που έχουμε περάσει!

Το σύστημα που περνάμε από φέτος τις μεταθέσεις είναι τόσο πλήρες, που όχι μόνο θα έχει τις προϋπηρεσίες, αλλά κάτι μου λέει ότι σε δυο-τρια χρόνια θα έχει πλέον ρόλο Ατομικού Φακέλου και δεν θα χρειάζεται καν να κουβαλάμε απο ΔΙΠΕ σε ΔΙΠΕ τη χαρτούρα μας όταν παίρνουμε μετάθεση. Έχει τα πάντα, από προυπηρεσίες, στοιχεία οικογενειακά, ατομικά (ταυτότητα, αριθμο δημοτολόγιου, εντοπιότητα), και όλες τις μεταβολές υπηρεσιακής κατάστασης (ακόμα και το πότε αλλάζει Μ.Κ. ο κάθε υπάλληλος βγάζει). Οπότε, υπομονή. Μακάρι να δουλέψει έτσι το πράγμα, να καταχωρούνται όλα τα στοιχεία ηλεκτρονικά και να μη παιδευονται ούτε οι μεν που πρέπει να προσκομίσουν τα στοιχεία, ούτε οι δε που πρέπει να κάνουν αντιπαραβολή για έλεγχο/καταχώρηση/υπολογισμούς κάθε χρονιά...

Πρέπει να κάνουμε διαφορετική αίτηση αν ενδιαφερόμαστε και για μειονοτικά?Στο γραφείο που υπάγομαι εγώ πάντως έχουν πέσει σε λήθαργο...

για τη Δευτεροβάθμια το μόνο που μπορώ να βοηθήσω είναι να σου δώσω το τηλέφωνο του Γραφείου των μειονοτικών για να ρωτήσεις αν ανησυχείς για την ενημέρωση από το Γραφείο σου..

είναι το τηλέφωνο για πληροφορίες που γράφει στο διαβιβαστικό που συνοδεύει τον πίνακα κενών και τις αιτήσεις...
Συμφωνώ σπόλυτα. αν λειτουργήσει σωστά θα γλιτώσουμε όλη τη γραφειοκρατία τύπου Ουγκάντας έτσι;

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 11:07:44 am »
Συμφωνώ σπόλυτα. αν λειτουργήσει σωστά θα γλιτώσουμε όλη τη γραφειοκρατία τύπου Ουγκάντας έτσι;

το ελπίζω. Γιατί το σύστημα έχω την εντυπωση ότι καθότι "σύστημα", είναι και λίγο ανελαστικό στις "ματσακονιές" διαφόρων για πολλά πράγματα...
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 12:36:13 pm »

ευχαριστω πολυ!!
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος stasi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 05:27:29 pm »
Παιδιά, θα αργήσει το όλο. Έχουν πρόβλημα με το σύστημα απο το ΥΠΕΠΘ και δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Ωστόσο τα μόρια έχουν βγει και κανονικά θα πρέπει να μας δίνουν πληροφορίες σε ερώτηση μας.
Δεν πειράζει με τα χρόνια τα δέντρα θα ξαναγίνουν ..... βίλες!

Αποσυνδεδεμένος annie74

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιανουαρίου 20, 2009, 06:24:45 pm »
Ξερεις αν αυτό ισχύει και για τη β'βαθμια?Πρέπει να κάνουμε διαφορετική αίτηση αν ενδιαφερόμαστε και για μειονοτικά?Στο γραφείο που υπάγομαι εγώ πάντως έχουν πέσει σε λήθαργο...δεν ξέρουν ποτέ τίποτα,ακόμη και για τα πιο απλά και η υπεύθυνη(προφανώς η πιο παλια)δεν το'χει σε τίποτα να σε αποπάρει ενώ δε σε αφήνει να ολοκληρώσεις μια πρόταση... :-X

ΝΑΙ Κάνουμε ξεχωριστές αιτήσεις για τα μειονοτικά...σε ξεχωριστή αίτηση από τις γενικές μεταθέσεις...

Αποσυνδεδεμένος annie74

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιανουαρίου 21, 2009, 06:10:40 pm »
Σε ένα μήνα αν είναι τυπικοί σε αυτά που λένε στο ΥΠΕΠΘ θα βγουν οι μεταθέσεις ...τι πιστεύετε?

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Ιανουαρίου 21, 2009, 06:27:06 pm »
15 Μαρτίου είχαν ανακοινώσει.

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Ιανουαρίου 21, 2009, 07:48:03 pm »
Και εγώ για 15 Μαρτίου έχω ακούσει. Από γνωστή που είναι στο υπουργείο άκουσα ότι η συμπλήρωση των βάσεων δεδομένων προχωρά και ότι θα είναι συνεπείς στην ανακοίνωση που είχαν κάνει.
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30