Σύνολο ψηφοφόρων: 58
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από το 2ο Γραφείο Π.Ε. Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ στην ΑΝΔΡΟ μου έστειλαν με φαξ την αίτηση τοποθέτησης για το ΥΣΜΕ ( ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ) τα οποία πρέπει να συμπληρωθούν μέχρι 26-1-2009 , τα συμπλήρωσα και τους το έστειλα πίσω,υπάρχει και προσωπική συνέντευξη στις 20-2-2009 στην Κομοτηνή.Όλα έχουν ένα χρονοδιάγραμμα,πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε τα γραφεία μας να κάνουν τη δουλεία που ξέρουν...΄Ολα θα γίνουν !
Απο ΔΔΕ Κοζάνης τίποτα ακόμα....
Ας μπουν τα στοιχεία μας στη μηχανογράφηση τουλάχιστον, για να μην αναγκαζόμαστε κάθε χρόνο να προσκομίζουμε αναλήψεις υπηρεσίας από κάθε σχολείο που έχουμε περάσει!
Πρέπει να κάνουμε διαφορετική αίτηση αν ενδιαφερόμαστε και για μειονοτικά?Στο γραφείο που υπάγομαι εγώ πάντως έχουν πέσει σε λήθαργο...
Παράθεση από: Kilgore στις Ιανουαρίου 19, 2009, 10:09:39 pmΑς μπουν τα στοιχεία μας στη μηχανογράφηση τουλάχιστον, για να μην αναγκαζόμαστε κάθε χρόνο να προσκομίζουμε αναλήψεις υπηρεσίας από κάθε σχολείο που έχουμε περάσει!Το σύστημα που περνάμε από φέτος τις μεταθέσεις είναι τόσο πλήρες, που όχι μόνο θα έχει τις προϋπηρεσίες, αλλά κάτι μου λέει ότι σε δυο-τρια χρόνια θα έχει πλέον ρόλο Ατομικού Φακέλου και δεν θα χρειάζεται καν να κουβαλάμε απο ΔΙΠΕ σε ΔΙΠΕ τη χαρτούρα μας όταν παίρνουμε μετάθεση. Έχει τα πάντα, από προυπηρεσίες, στοιχεία οικογενειακά, ατομικά (ταυτότητα, αριθμο δημοτολόγιου, εντοπιότητα), και όλες τις μεταβολές υπηρεσιακής κατάστασης (ακόμα και το πότε αλλάζει Μ.Κ. ο κάθε υπάλληλος βγάζει). Οπότε, υπομονή. Μακάρι να δουλέψει έτσι το πράγμα, να καταχωρούνται όλα τα στοιχεία ηλεκτρονικά και να μη παιδευονται ούτε οι μεν που πρέπει να προσκομίσουν τα στοιχεία, ούτε οι δε που πρέπει να κάνουν αντιπαραβολή για έλεγχο/καταχώρηση/υπολογισμούς κάθε χρονιά...Παράθεση από: shania στις Ιανουαρίου 19, 2009, 05:54:40 pmΠρέπει να κάνουμε διαφορετική αίτηση αν ενδιαφερόμαστε και για μειονοτικά?Στο γραφείο που υπάγομαι εγώ πάντως έχουν πέσει σε λήθαργο...για τη Δευτεροβάθμια το μόνο που μπορώ να βοηθήσω είναι να σου δώσω το τηλέφωνο του Γραφείου των μειονοτικών για να ρωτήσεις αν ανησυχείς για την ενημέρωση από το Γραφείο σου..2531024959 Πιστόλα Αικατερίνηείναι το τηλέφωνο για πληροφορίες που γράφει στο διαβιβαστικό που συνοδεύει τον πίνακα κενών και τις αιτήσεις...
Συμφωνώ σπόλυτα. αν λειτουργήσει σωστά θα γλιτώσουμε όλη τη γραφειοκρατία τύπου Ουγκάντας έτσι;
Παράθεση από: ΧΡΥΣΩ στις Ιανουαρίου 19, 2009, 09:09:37 amΑπό το 2ο Γραφείο Π.Ε. Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ στην ΑΝΔΡΟ μου έστειλαν με φαξ την αίτηση τοποθέτησης για το ΥΣΜΕ ( ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ) τα οποία πρέπει να συμπληρωθούν μέχρι 26-1-2009 , τα συμπλήρωσα και τους το έστειλα πίσω,υπάρχει και προσωπική συνέντευξη στις 20-2-2009 στην Κομοτηνή.Όλα έχουν ένα χρονοδιάγραμμα,πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε τα γραφεία μας να κάνουν τη δουλεία που ξέρουν...΄Ολα θα γίνουν !Ξερεις αν αυτό ισχύει και για τη β'βαθμια?Πρέπει να κάνουμε διαφορετική αίτηση αν ενδιαφερόμαστε και για μειονοτικά?Στο γραφείο που υπάγομαι εγώ πάντως έχουν πέσει σε λήθαργο...δεν ξέρουν ποτέ τίποτα,ακόμη και για τα πιο απλά και η υπεύθυνη(προφανώς η πιο παλια)δεν το'χει σε τίποτα να σε αποπάρει ενώ δε σε αφήνει να ολοκληρώσεις μια πρόταση...