Σύνολο ψηφοφόρων: 58
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δείτε τώρα τι απάντησαν οι του Υπουργείου: ότι για τη συγκεκριμένο άτομο (Ζεγλή Αθηνά) έγινε κάποιο λάθος και τελικά δεν υπογράφηκε η μετάθεσή της!
Τώρα, όσον αφορά το λάθος, έχω την εντύπωση πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να την ψάχνουμε την περίπτωση, όπως και κάθε άλλη περίπτωση που μπορεί να προκύψει. Τι εννοώ: αυτοί από το Υπουργειο λένε αυτή τη δικαιολογία από το τηλέφωνο. Μήπως απλώς για να καταλαγιάσουν τα πνεύματα? Καλό θα ήταν να έχουμε κατά νου και τις τοποθετήσεις που θα γίνουν στο Α'ΠΥΣΔΕ Θεσ/νίκης μην τυχόν και τοποθετηθεί σε κάνα σχολείο της Α' Θεσσαλονίκης και τρίβουμε τα μάτια μας πάλι για να δούμε αν βλέπουμε καλά! Ή κάποιος που χειρίζεται το survey στο σχολείο να ψαχτεί με την περίπτωση μιας και γνωρίζουμε τον αριθμό μητρώου της?Μπορεί να μοιάζει με συνομωσιολογία όλο το παραπάνω αλλά με τόσα που βλέπουμε δεν ξέρω πια τι γίνεται...
Μέρος 1οΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ Αθήνα, 24-3-2009 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Αρ.Πρωτ. 20775 /Δ2 Α/ΘΜΙΑΣ &
Συμφωνώ με το παραπάνω και θέλω να προσθέσω:1. Είδε κανείς ανακοινοποίηση στο ορθό των μεταθέσεων;2. Αν δε βγει, τότε η Δ/νση Α’ Θεσσαλονίκης πρέπει να δεχτεί τη Ζεγλη Αθηνά, θέλει δε θέλει.3. Μη ξεχνάτε ότι τα προφορικά που ακούτε χωρίς σχετικές υπογραφές δε μετράνε. (ειδικά στο τηλέφωνο που ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς)!!!
Όπως και ο Φυσικής Αγωγής που μετατέθηκε στη Γ' Ροδόπης, για την οποία δε δόθηκε
Δεν είναι προσωπικά δεδομένα αυτά, άμα ήταν δεν θα ανακοινώνονταν δημοσίως οι καταστάσεις αυτές. Υπάρχει έννομο συμφέρον των υπολοίπων ενδιαφερομένων.
είσαι ειδική κατηγορία που σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας.