Σύνολο ψηφοφόρων: 58
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι στους διοριστέους ΠΕ19 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.Οι διορισμοί μας όπως φαίνεται θα γίνουν τον Οκτώβρη,αφού ακόμα δεν έχουν βγει ούτε τα οριστικά αποτελέσματά μας.Γνωρίζει κανεις αν θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση φέτος για μετάθεση ή απόσπαση ή δεν θα μπορούμε γιατι πρέπει να κλείσουμε ένα χρόνο υπηρεσίας στη θέση μας (Εμείς θα κλείσουμε ένα χρόνο τον Οκτώβρη του 2010 και όχι τον Αύγουστο);
Το δικο μας (ΠΕ06) που εχει ημερομηνια 3/9 και ορκιστηκα 8/9;Θα μπορω να παρω μεταθεση;Δεν ειναι εντελως αδικο για αυτες τις λιγες μερες να μην μπορω; Εννοω, απο οσους διοριστηκαν φετος Αγγλικης, κανεις δε θα μπορεσει να παρει μεταθεση;Μου ακουγεται παραλογο...Δεν εχει γινει κατι τετοιο ξανα;
Παράθεση από: irene.a στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 08:40:09 amΤο δικο μας (ΠΕ06) που εχει ημερομηνια 3/9 και ορκιστηκα 8/9;Θα μπορω να παρω μεταθεση;Δεν ειναι εντελως αδικο για αυτες τις λιγες μερες να μην μπορω; Εννοω, απο οσους διοριστηκαν φετος Αγγλικης, κανεις δε θα μπορεσει να παρει μεταθεση;Μου ακουγεται παραλογο...Δεν εχει γινει κατι τετοιο ξανα;Για ΦΕΚ που έχουν ημερομηνία Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,μπορείτε κανονικά να κάνετε αίτηση.Και το δικό μου ΦΕΚ έχει ημερομηνία Σεπτεμβρίου,έκανα αίτηση και μετατέθηκα.Για Οκτώβρη και ύστερα νόμιζα πως δε γίνεται,αλλά από ό,τι φαίνεται νόμιζα λάθος γι'αυτό και είχα τις επιφυλάξεις μου.Ευτυχώς υπήρχαν συνάδελφοι με σωστότερη ενημέρωση από μένα.Παιδιά εύχομαι σε όλους σας καλή μετάθεση...
Αν δεν κάνω λάθος δεν περιμένουμε κάτι.... Κάθε χρόνο όλο το Νοέμβρη δεν μπορούμε να κάνουμε αίτηση για μετάθεση;;; Ετσι νομίζω......
κανενα νεοτερο υπαρχει παιδες?