Σύνολο ψηφοφόρων: 58
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη υπαρχουν μικρες διαφοροποιησεις απο Γραφειο σε Γραφειο ως προς τα απαραιτητα δικαιολογητικα, συνετο θα ηταν να επικοινωνησες με τον αρμοδιο υπαλληλο και να τον ρωτησεις τι ακριβως θα χρειαστει.
Αν η απόφαση τοποθέτησης ή/και διάθεσης είναιι ήδη πιστό αντίγραφο, μπορεί να βγει πιστό αντίγραφο του πιστού αντίγραφου;
Συνάδελφοι καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα σχετικά με τα δικαιολογητικά για την αίτηση μετάθεσης.Εχω μετατεθεί και κατόπιν αποσπαστεί σε φορέα.Δε μου έχει κοινοποιηθεί χαρτί ότι μετατέθηκα,χρειάζεται να κάνω κάτι?Στην προυπηρεσία βάζω απο 1.7.2009 έως 31.8.2009 την περιοχή που μετατέθηκα και απο 1.9.2009 το φορέα απόσπασης?χρειάζεται να καταθέσω 2 πρακτικά ανάληψης,ένα για τις 30.6 και ένα για την 1.9?Για βελτίωση θέσης συμπληρώνω ειδικό χαρτί ή γράφω πάνω στην αίτηση"και για βελτίωση θέσης"?Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον κάνει τον κόπο να μου απαντήσει...
Παράθεση από: ernesto στις Νοεμβρίου 08, 2009, 06:07:00 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα σχετικά με τα δικαιολογητικά για την αίτηση μετάθεσης.Εχω μετατεθεί και κατόπιν αποσπαστεί σε φορέα.Δε μου έχει κοινοποιηθεί χαρτί ότι μετατέθηκα,χρειάζεται να κάνω κάτι?Στην προυπηρεσία βάζω απο 1.7.2009 έως 31.8.2009 την περιοχή που μετατέθηκα και απο 1.9.2009 το φορέα απόσπασης?χρειάζεται να καταθέσω 2 πρακτικά ανάληψης,ένα για τις 30.6 και ένα για την 1.9?Για βελτίωση θέσης συμπληρώνω ειδικό χαρτί ή γράφω πάνω στην αίτηση"και για βελτίωση θέσης"?Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον κάνει τον κόπο να μου απαντήσει...Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για την μη κοινοποίηση της μετάθεσης. Στην προϋπηρεσία θα τα γράψεις ακριβώς όπως τα λες. Ναι χρειάζονται και τα δύο πρακτικά ανάληψης. Για βελτώση δεν υπάρχει ειδικό έντυπο απλώς γράφεις "και για βελτίωση θέσης". Ελπίζω να βοήθησα.
Επισης στην περιοδο απο 1.9.2009 ως 31.8.2010 αναγραφεις οχι μονον τον φορεα αποσπασης αλλα και τη σχολικη μοναδα της περιοχης μεταθεσης στην οποια εισαι εικονικα (ή και οργανικα) τοποθετημενος, γιατι απο αυτη μοριοδοτεισαι. Αυτο στην περιπτωση που η εν λογω σχολικη μοναδα ειναι διαφορετικη απο αυτη που τοποθετηθηκες προσωρινα το διμηνο απο 1.7.2009. ως 31.8.2009.
Καλημερα και σε σενα...Η β καβαλας που λες δεν ειναι η θασος αλλα τα μερη κοντα στη καβαλα οπως η ελευθερουπολη.Ηθασος ειναι η δ καβαλας........Ετσι για να μη μπερδευομαστε
Η
Μια ερώτηση : Εγώ που θέλω να κάνω αίτηση μόνο για οριστική τοποθέτηση, πρέπει να αναφέρω και να ξαναδώσω σε φωτοτυπία όλες τις προϋπηρεσίες μου ή να γράψω στις προϋπηρεσίες μόνο αυτή της φετινής χρονιάς και να δώσω τη φετινή πράξη ανάληψης?