*

Ψηφοφορία

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:  Πού νομίζετε θα πάνε οι φετεινές

Θα αυξηθούν.
15 (18.5%)
Θα μείνουν στα ίδια με πέρσι.
17 (21%)
Θα πέσουν.
19 (23.5%)
Θα αυξήθούν μόνο οι περιοχές μεγάλης ζήτησης.
12 (14.8%)
Θα αυξηθούν οι μή ελκυστικές περιοχές.
2 (2.5%)
Στα μεγάλα αστικά κέντρα θα γίνει σφαγή.
16 (19.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 58

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2009  (Αναγνώστηκε 83715 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Wizard

• Επισκέπτης
Απ: Μεταθέσεις 2009
« Απάντηση #336 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 11:51:05 am »
Αν η απόφαση τοποθέτησης ή/και διάθεσης είναιι ήδη πιστό αντίγραφο, μπορεί να βγει πιστό αντίγραφο του πιστού αντίγραφου;  ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:00:31 »

Αποσυνδεδεμένος alexis35

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 12:13:45 pm »
Η εγκύκλιος δεν λεει τι δικαιολογητικα χρειάζονται γιατι ειναι θέμα γραφείου το τι θα σου ζητήσει. Αυτό καταχωρεί την προυπηρεσία σου και γι αυτό πρεπει να επικοινωνήσεις μαζί του για να μάθεις. Παντως επειδη τα γραφεία εχουν ήδη καταχωρήσει τις προυπηρεσίες στο πληροφοριακό σύστημα λόγω ΜΚ , πολλά ζητούν μόνο την αίτηση, περουσιακή κατάσταση και πρωτόκολλο για τους καινούριους. 

Αποσυνδεδεμένος barceloca

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 12:25:21 pm »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Στην περίπτωσή μου, οι προϋπηρεσίες δεν έχουν καταχωρηθεί ακόμη στο σύστημα, οπότε και παραμένω με εισαγωγικό ΜΚ 18 προς το παρόν. Αν κατάλαβα καλά, θα πρέπει να κάνω και μία υπεύθυνη δήλωση ότι έχω Χ μήνες προϋπηρεσίας και μία ακόμη που να αναφέρει ότι το ΜΚ μου είναι 16 (λόγω προϋπηρεσίας), έτσι δεν είναι;

Επειδη υπαρχουν μικρες διαφοροποιησεις απο Γραφειο σε Γραφειο ως προς τα απαραιτητα δικαιολογητικα, συνετο θα ηταν να επικοινωνησες με τον αρμοδιο υπαλληλο και να τον ρωτησεις τι ακριβως θα χρειαστει.

Από το γραφείο μου, μου είπανε "στείλε ό,τι έχεις...", γι' αυτό και έθεσα το ερώτημα εδώ. Θα τους ξαναενοχλήσω...

Και πάλι ευχαριστώ:

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 12:38:33 pm »
Αν η απόφαση τοποθέτησης ή/και διάθεσης είναιι ήδη πιστό αντίγραφο, μπορεί να βγει πιστό αντίγραφο του πιστού αντίγραφου;  ;D

Oχι. Οταν κανετε πραξη αναληψης, παρτε πιστα αντιγραφα περισσοτερα του ενος (κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον 3) αλλα και μια απλη φωτοτυπια καλου κακου, ουτως ωστε να μπορεσετε να την αναπαραγετε και να κανετε οσα πιστα αντιγραφα θελετε.

Στο E-Datacenter δεν εχουν καταχωρισθει οι υπηρετησεις των νεοδιοριστων, αυτο θα γινει κατα την τρεχουσα διαδικασια των μεταθεσεων.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:00:31 »

Αποσυνδεδεμένος ernesto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 06:07:00 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα σχετικά με τα δικαιολογητικά για την αίτηση μετάθεσης.Εχω μετατεθεί και κατόπιν αποσπαστεί σε φορέα.Δε μου έχει κοινοποιηθεί χαρτί ότι μετατέθηκα,χρειάζεται να κάνω κάτι?Στην προυπηρεσία βάζω απο 1.7.2009 έως 31.8.2009 την περιοχή που μετατέθηκα και απο 1.9.2009 το φορέα απόσπασης?χρειάζεται να καταθέσω 2 πρακτικά ανάληψης,ένα για τις 30.6 και ένα για την 1.9?Για βελτίωση θέσης συμπληρώνω ειδικό χαρτί ή γράφω πάνω στην αίτηση"και για βελτίωση θέσης"?Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον κάνει τον κόπο να μου απαντήσει...

Αποσυνδεδεμένος pap_eri

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 06:15:21 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράγματα σχετικά με τα δικαιολογητικά για την αίτηση μετάθεσης.Εχω μετατεθεί και κατόπιν αποσπαστεί σε φορέα.Δε μου έχει κοινοποιηθεί χαρτί ότι μετατέθηκα,χρειάζεται να κάνω κάτι?Στην προυπηρεσία βάζω απο 1.7.2009 έως 31.8.2009 την περιοχή που μετατέθηκα και απο 1.9.2009 το φορέα απόσπασης?χρειάζεται να καταθέσω 2 πρακτικά ανάληψης,ένα για τις 30.6 και ένα για την 1.9?Για βελτίωση θέσης συμπληρώνω ειδικό χαρτί ή γράφω πάνω στην αίτηση"και για βελτίωση θέσης"?Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον κάνει τον κόπο να μου απαντήσει...

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για την μη κοινοποίηση της μετάθεσης. Στην προϋπηρεσία θα τα γράψεις ακριβώς όπως τα λες. Ναι χρειάζονται και τα δύο πρακτικά ανάληψης. Για βελτώση δεν υπάρχει ειδικό έντυπο απλώς γράφεις "και για βελτίωση θέσης". Ελπίζω να βοήθησα.

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 07:32:37 pm »
Επισης στην περιοδο απο 1.9.2009 ως 31.8.2010 αναγραφεις οχι μονον τον φορεα αποσπασης αλλα και τη σχολικη μοναδα της περιοχης μεταθεσης στην οποια εισαι εικονικα (ή και οργανικα) τοποθετημενος, γιατι απο αυτη μοριοδοτεισαι. Αυτο στην περιπτωση που η εν λογω σχολικη μοναδα ειναι διαφορετικη απο αυτη που τοποθετηθηκες προσωρινα το διμηνο απο 1.7.2009. ως 31.8.2009.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος ernesto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 03:56:20 pm »

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για την μη κοινοποίηση της μετάθεσης. Στην προϋπηρεσία θα τα γράψεις ακριβώς όπως τα λες. Ναι χρειάζονται και τα δύο πρακτικά ανάληψης. Για βελτώση δεν υπάρχει ειδικό έντυπο απλώς γράφεις "και για βελτίωση θέσης". Ελπίζω να βοήθησα.
Επισης στην περιοδο απο 1.9.2009 ως 31.8.2010 αναγραφεις οχι μονον τον φορεα αποσπασης αλλα και τη σχολικη μοναδα της περιοχης μεταθεσης στην οποια εισαι εικονικα (ή και οργανικα) τοποθετημενος, γιατι απο αυτη μοριοδοτεισαι. Αυτο στην περιπτωση που η εν λογω σχολικη μοναδα ειναι διαφορετικη απο αυτη που τοποθετηθηκες προσωρινα το διμηνο απο 1.7.2009. ως 31.8.2009.
Σας ευχαριστώ και τους 2 πάρα πολύ!!!

Αποσυνδεδεμένος morfoula_mc

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 07:08:56 am »
Καλημέρα! Είμαι νεοδιόριστη και έχω 'σπάσει' το κεφάλι μου να σκεφτώ ποιές περιοχές θα δηλώσω για μετάθεση. Θα ήθελα δυο πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα. Αρχικά να ρωτήσω για κάτι που έχω ακούσει, αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει. Η
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 09, 2012, 01:13:23 pm από para5 »
Οι ρίζες της βίας και του πολέμου(...)βρίσκονται πρώτα απ' όλα σ'ένα σύστημα εκπαίδευσης που διδάσκει τον ανταγωνισμό, αγνοεί την αγάπη και παράγει τελικά αδύναμα άτομα, χωρίς ηθική αντίσταση. Ενάντια σ' αυτή την αναχρονιστική εκπαίδευση πρέπει τώρα ν' αγωνιστούμε όλοι. Μ.Μοντεσσόρι

Αποσυνδεδεμένος pambi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 09:02:24 am »
Καλημερα και σε σενα...Η β καβαλας που λες δεν ειναι η θασος αλλα τα μερη κοντα στη καβαλα οπως η ελευθερουπολη.Ηθασος ειναι η δ καβαλας........Ετσι για να μη μπερδευομαστε

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:28:58 am »
Καλημερα και σε σενα...Η β καβαλας που λες δεν ειναι η θασος αλλα τα μερη κοντα στη καβαλα οπως η ελευθερουπολη.Ηθασος ειναι η δ καβαλας........Ετσι για να μη μπερδευομαστε

μάλλον εσύ μπερδεύτηκες. Αυτό που λές είναι για τη Δευτεροβάθμια!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Η
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος morfoula_mc

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 07:00:30 pm »
Μακάρι! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! :)
Οι ρίζες της βίας και του πολέμου(...)βρίσκονται πρώτα απ' όλα σ'ένα σύστημα εκπαίδευσης που διδάσκει τον ανταγωνισμό, αγνοεί την αγάπη και παράγει τελικά αδύναμα άτομα, χωρίς ηθική αντίσταση. Ενάντια σ' αυτή την αναχρονιστική εκπαίδευση πρέπει τώρα ν' αγωνιστούμε όλοι. Μ.Μοντεσσόρι

Αποσυνδεδεμένος konh

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 09:14:12 pm »
Μια ερώτηση : Εγώ που θέλω να κάνω αίτηση μόνο για οριστική τοποθέτηση, πρέπει να αναφέρω και να ξαναδώσω σε φωτοτυπία όλες τις προϋπηρεσίες μου ή να γράψω στις προϋπηρεσίες μόνο αυτή της φετινής χρονιάς και να δώσω τη φετινή πράξη ανάληψης?

Αποσυνδεδεμένος pap_eri

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 09:21:02 pm »
Μια ερώτηση : Εγώ που θέλω να κάνω αίτηση μόνο για οριστική τοποθέτηση, πρέπει να αναφέρω και να ξαναδώσω σε φωτοτυπία όλες τις προϋπηρεσίες μου ή να γράψω στις προϋπηρεσίες μόνο αυτή της φετινής χρονιάς και να δώσω τη φετινή πράξη ανάληψης?
Αυτό καλύτερα να το ρωτήσεις στη Δ/νση που ανήκεις... πάντως αν είχες κάνει και πέρσι αίτηση δεν φαντάζομαι να στα ξαναζητήσουν όλα. Στο edata υπάρχει καταχώρηση και γι αυτούς που κάνουν αίτηση μόνο για οριστική τοποθέτηση, οπότε αν πέρσι στα είχαν καταχωρήσει ποιος ο λόγος να στα ζητάνε πάλι...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182544
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)