0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι συναντήσεις γίνονται σε μια συγκεκριμένη πόλη ή σε περισσότερες;Υπάρχει πιθανότητα να επιλέξουμε;Ευχαριστώ
Σ'ευχαριστώ..έχω λίγο χρόνο για να αποφασίσω αν θα εγγραφώ σε ΠΜΣ γιατί παρακολουθώ ήδη άλλο οπότε συλλέγω έστω τις βασικες info.
Είχα δηλώσει και εγώ συμμετοχή για ένα συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, στο οποίο θα γίνονταν δεκτά γύρω στα 200 άτομα. Τελικά κληρώθηκα γύρω στο 280, δηλαδή επιλαχούσα, είμαι στην κατηγορία που ονομάζουν ''
Domenica,θα ήθελα τη γνώμη σου .... σκέφτομαι να δηλώσω 1 θεμ.ενότητα.......διοτι ίσως είναι πολλές οι υποχρεωσεις....μιας και όλα είναι ρευσταμε τα μαθήματα καθε Σεπτέμβριο.Είναι απαιτητικο απο οτι καταλαβα!ποια είναι η γνώμη σου??σε ευχαριστώ πολύ!
Να σας ρωτησω κατι;Η επιλογη γινεται καθαρα με κληρωση ή παιζουν ρόλο και άλλα κριτηρια;
Τι γίνεται ρε παιδιά? Όλοι κληρωθήκατε στο ΕΑΠ εκτός από μένα?! Εγώ που είμαι στην Γ κατηγορία (590 σειρά) στο μεταπτυχιακό Εκπαίδευση Ενηλίκων, ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να με πάρουν? Δηλαδή να μην δεχτούν να πάνε τουλάχιστον 391 ατομα? Η πολλά ζητάω?
Domenicaσε ευχαριστουμε πολύ για τις πληροφορίες!Καλές γιορτές με υγεία και χαρά!
εγω που ειμαι πανω απο 1000 μπορω να σκοτωσω ολο τον κοσμο που προηγειται με ατομικη βομβα και ετσι αποκτω σοβαρες ελπιδες να με παρουν!!!!!!!!!