0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια εγω δε βρισκω το χρονοδιαγραμμα μελετης... που ειναι??? ειμαι μεσα στο portal αλλα δε το βλεπω...
Παράθεση από: kakar στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 07:53:30 pmΠαράθεση από: constans στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 04:26:42 pmΚαλησπέρα και καλή αρχή σε όσους ξεκινούν την καινούργια χρονιά το μεταπτυχιακό τους.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους εκπονούν ήδη μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ:
Παράθεση από: constans στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 04:26:42 pmΚαλησπέρα και καλή αρχή σε όσους ξεκινούν την καινούργια χρονιά το μεταπτυχιακό τους.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους εκπονούν ήδη μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ:
Καλησπέρα και καλή αρχή σε όσους ξεκινούν την καινούργια χρονιά το μεταπτυχιακό τους.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους εκπονούν ήδη μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ:
Τελείωσα φέτος το μεταπτυχιακό Σπουδές στην Εκπαίδευση. Παρουσίασα τη διπλωματική μου την προηγούμενη βδομάδα. Όποιος θέλει κάποια πληροφορία ευχαρίστως να του τη δώσω.
Προς Kakar: Ο υπεύθυνος καθηγητής μας είναι ο Ευθύμιος Λιαροκάπης. Εσύ φαντάζομαι είσαι δεύτερη χρονιά.Πως σου φάνηκε γενικότερα; Είναι πολύ δύσκολα; Αφού θα αναλάβαμε την ίδια θεματική μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις και ιδέες αν κολήσουμε κάπου...
Α! Μπορούμε δηλαδή να περάσουμε κάποιες ενότητες κι ;oxi όλο το μάθημα; Και φέτος ξαναπήρες την ενότητα,πληρώνοντας πάλι 850 ευρώ; Και θα συμμετέχεις μόνο στις εργασίες και στις εξετάσεις που αφορούν τις ενότητες που δεν έχεις περάσει; Ειλικρινά δεν το ήξερα αυτό!!
Καλησπερα,Ισχυει οτι για τα μεταπτυχιακα του ΕΑΠ πρεπει να εχεις το πτυχιο σου 5 χρονια?