0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έκανα κι εγώ την αίτηση για το σπουδές στην εκπαίδευση.Αν έχει κάποιος πληροφορίες,εντυπώσεις ασ με διαφωτίσει.
σκεφτομουν τα μεταπτυχιακα προγραμματα του ΕΑΠ και ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για κατι... ειναι προτιμοτερο να κανω το μεταπτυχιακο για τη αγγλικη γλωσσα ή το πρωτο που λεει σπουδες στην εκπαιδευση που ειναι πιο παιδαγωγικο; στον ασεπ μετραει μονο το πρωτο; το αλλο επειδη δεν ειναι επακριβως στο αντικειμενο μας δεν το μετρανε;; γενικα διαβασα λετε οτι αξιζει το μεταπτυχιακο για την αγγλικη, οντως πιστευω οτι θα ειναι ωραιο, ομως επειδη με ενδιαφερει η εκπαιδευση ενηλικων κι αυτο θελω περισσοτερο να κυνηγησω και το μεταπτυχιακο για σπουδες στην εκπαιδευση δινει περισσοτερη βοηθεια γι αυτο, μηπως ειναι καλυτερο; τι ξερετε και τι πιστευετε; γενικα τα μαθηματα ειναι εξ αποστασεως ή χρειαζεται παρακολουθηση σε ταξη;; και τα διδακτρα ποσα ειναι; θελει περιπου δυο χρονια για να το βγαλεις;;
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 01, 2010, 07:10:33 pmσκεφτομουν τα μεταπτυχιακα προγραμματα του ΕΑΠ και ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για κατι... ειναι προτιμοτερο να κανω το μεταπτυχιακο για τη αγγλικη γλωσσα ή το πρωτο που λεει σπουδες στην εκπαιδευση που ειναι πιο παιδαγωγικο; στον ασεπ μετραει μονο το πρωτο; το αλλο επειδη δεν ειναι επακριβως στο αντικειμενο μας δεν το μετρανε;; γενικα διαβασα λετε οτι αξιζει το μεταπτυχιακο για την αγγλικη, οντως πιστευω οτι θα ειναι ωραιο, ομως επειδη με ενδιαφερει η εκπαιδευση ενηλικων κι αυτο θελω περισσοτερο να κυνηγησω και το μεταπτυχιακο για σπουδες στην εκπαιδευση δινει περισσοτερη βοηθεια γι αυτο, μηπως ειναι καλυτερο; τι ξερετε και τι πιστευετε; γενικα τα μαθηματα ειναι εξ αποστασεως ή χρειαζεται παρακολουθηση σε ταξη;; και τα διδακτρα ποσα ειναι; θελει περιπου δυο χρονια για να το βγαλεις;;Μπορείς να δεις το αντίστοιχο θέμα "Σπουδές στην Εκπαίδευση" και να λύσεις πολλές απορίες σου εδώ:http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=21104.0Γενικότερα για το ΕΑΠ:http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=16081.0Το "Εκπαίδευση Ενηλίκων" είναι ένα μεταπτυχιακό που προσφέρει το ΕΑΠ με συγκεκριμένες προϋποθέσεις ,μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ.
δεν τα ειχα δει, θα τα διαβασω, ευχαριστω πολυ πολυ!! ειμαι ακομα μπερδεμενη με το για ποιο να κανω αιτηση, πιστευω οτι στο δικο μας ισως να εχω καποια πιθανοτητα,γιατι δεν νομιζω να ειναι τοσο πολλοι πια που θα το ζητανε. ενω το σπουδες στην εκπαιδευση εχει χιλιαδες υποψηφιους.... μου ειπε ενας φιλος που το εχει κανει οτι παλια ειχαν ως προυποθεση πως πρεπει να εχεις πτυχιο τουλαχιστον πεντε χρονια... δεν το ειδα πουθενα γραμμενο, ειδα μονο γιατην συμπληρωση των 23 ετων... ξερει καποιος κατι;
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 02, 2010, 09:20:28 pmδεν τα ειχα δει, θα τα διαβασω, ευχαριστω πολυ πολυ!! ειμαι ακομα μπερδεμενη με το για ποιο να κανω αιτηση, πιστευω οτι στο δικο μας ισως να εχω καποια πιθανοτητα,γιατι δεν νομιζω να ειναι τοσο πολλοι πια που θα το ζητανε. ενω το σπουδες στην εκπαιδευση εχει χιλιαδες υποψηφιους.... μου ειπε ενας φιλος που το εχει κανει οτι παλια ειχαν ως προυποθεση πως πρεπει να εχεις πτυχιο τουλαχιστον πεντε χρονια... δεν το ειδα πουθενα γραμμενο, ειδα μονο γιατην συμπληρωση των 23 ετων... ξερει καποιος κατι;Σου προτείνω να διαβάσεις προσεκτικά αυτά που ανέφερα καθώς και το :http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=17114.0όπου θα βρεις πληροφορίες για το μεταπτυχιακό της ειδικότητας σου στο ΕΑΠ.Οσο για αυτό που ρωτάς ,η απάντηση είναι πως πρέπει να έχεις αποκτήσει το πτυχίο σου τουλάχιστον 5 έτη πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.Είναι γραμμένο στις προϋποθέσεις εισαγωγής στο "Σπουδές στην Εκπαίδευση"..Φυσικά δε γνωρίζω αν ισχύει για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα (αν κ είναι πολύ πιθανό) ,γι'αυτό μπες στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ ,στον τομέα Εκπαίδευση και άντλησε απο εκει όλες τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν..Καλή δύναμη σε ότι αποφασίσεις
http://www2.eap.gr/frameset.jsp?locale=el
Το διάβασμα είναι περίπου το ίδιο με τις θεματικές. Αυτό που παίρνει χρόνο είναι η αναζήτηση του υλικού και η μελέτη της μεθοδολογίας. Ίσως καλό θα ήταν,αν δεν διαθέτεις πολύ χρόνο, να αρχίσεις με μελέτη ενός μεθοδολογικού εργαλείου αλλά και να προσπαθήσεις να συγκεντρώσεις από τη βιβλιογραφία τίτλους που σχετίζονται με το θέμα σου, ΠΡΙΝ τη χρονιά εκπόνησής της. Σε γενικές γραμμές, πάντως, κανείς δεν πηγαίνει σε δεύτερο έτος εκπόνησης, σχεδόν όλοι τελειώνουν στον πρώτο χρόνο.
Παράθεση από: domenica στις Νοεμβρίου 02, 2010, 09:57:39 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 02, 2010, 09:20:28 pmδεν τα ειχα δει, θα τα διαβασω, ευχαριστω πολυ πολυ!! ειμαι ακομα μπερδεμενη με το για ποιο να κανω αιτηση, πιστευω οτι στο δικο μας ισως να εχω καποια πιθανοτητα,γιατι δεν νομιζω να ειναι τοσο πολλοι πια που θα το ζητανε. ενω το σπουδες στην εκπαιδευση εχει χιλιαδες υποψηφιους.... μου ειπε ενας φιλος που το εχει κανει οτι παλια ειχαν ως προυποθεση πως πρεπει να εχεις πτυχιο τουλαχιστον πεντε χρονια... δεν το ειδα πουθενα γραμμενο, ειδα μονο γιατην συμπληρωση των 23 ετων... ξερει καποιος κατι;Σου προτείνω να διαβάσεις προσεκτικά αυτά που ανέφερα καθώς και το :http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=17114.0όπου θα βρεις πληροφορίες για το μεταπτυχιακό της ειδικότητας σου στο ΕΑΠ.Οσο για αυτό που ρωτάς ,η απάντηση είναι πως πρέπει να έχεις αποκτήσει το πτυχίο σου τουλάχιστον 5 έτη πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.Είναι γραμμένο στις προϋποθέσεις εισαγωγής στο "Σπουδές στην Εκπαίδευση"..Φυσικά δε γνωρίζω αν ισχύει για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα (αν κ είναι πολύ πιθανό) ,γι'αυτό μπες στην ιστοσελίδα του ΕΑΠ ,στον τομέα Εκπαίδευση και άντλησε απο εκει όλες τις πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν..Καλή δύναμη σε ότι αποφασίσεις σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, ωστοσο πηγα στο εαπ και το μονο που γραφει ειναι αυτο: "Στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Masters) εάν ο αριθμός των υποψηφίων ανά Πρόγραμμα Σπουδών είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των παρεχομένων θέσεων, προηγούνται όσοι έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους. Αν ο αριθμός τους είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των προσφερομένων θέσεων, διεξάγεται μεταξύ τους κλήρωση".δεν γραφει ή δεν το ειδα εγω να γραφει για το ποτε πηρες πτυχιο... δεν ξερω...το λινκ που παραθετεις το διαβασα προσεκτικα, ευχαριστω πολυ, ωστοσο δεν αναφερεται κανεις, γιατι κανεις δεν ξερει και πως να ξερει, στο αν θα εχω οντως περισσοτερες πιθανοτητες στην ειδικοτητα των αγγλικων. λογικο, δεν περιμενα απαντηση σε αυτο, μαλλον την γνωμη σας περισσοτερο!!
παιδιά,μπορώ να ρωτήσω κάτι για τα μεταπτυχιακά του ΕΑΠ;δεν το βρίσκω στην ιστοσελίδα,μπορεί κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει η κάθε θεματική ενότητα?πληρώνεις και για τη διπλωματική εργασία; ευχαριστω εκ των προτέρων!!