0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πω πω !θεωρω πως η επιλογη μου να κανω αιτηση δεν ειναι για να με κρεμασετε.το προβλημα που εχω ειναι οτι ηδη εχω ολοκληρωσει ενα μεταπτυχιακο και ξεκινησα διδακτορικο και για αυτο σκεφτομουν τι να κανω .ειμαι ανθρωπος που βαριεμαι να καθομαι και για αυτο ειπα να το παρω χαλαρα και να κανω αιτηση και βλεπουμε. ομολογω ομως πως μαλλον θα δεχτω.
Παράθεση από: N E N A στις Ιανουαρίου 04, 2012, 06:29:27 pmπω πω !θεωρω πως η επιλογη μου να κανω αιτηση δεν ειναι για να με κρεμασετε.το προβλημα που εχω ειναι οτι ηδη εχω ολοκληρωσει ενα μεταπτυχιακο και ξεκινησα διδακτορικο και για αυτο σκεφτομουν τι να κανω .ειμαι ανθρωπος που βαριεμαι να καθομαι και για αυτο ειπα να το παρω χαλαρα και να κανω αιτηση και βλεπουμε. ομολογω ομως πως μαλλον θα δεχτω.Και καλά θα κάνεις, στον βαθμό που θα σταματήσεις το διδακτορικό, γιατί και τα δύο μαζί δεν γίνονται.
Παράθεση από: Daidalos στις Ιανουαρίου 04, 2012, 07:02:50 pmΠαράθεση από: N E N A στις Ιανουαρίου 04, 2012, 06:29:27 pmπω πω !θεωρω πως η επιλογη μου να κανω αιτηση δεν ειναι για να με κρεμασετε.το προβλημα που εχω ειναι οτι ηδη εχω ολοκληρωσει ενα μεταπτυχιακο και ξεκινησα διδακτορικο και για αυτο σκεφτομουν τι να κανω .ειμαι ανθρωπος που βαριεμαι να καθομαι και για αυτο ειπα να το παρω χαλαρα και να κανω αιτηση και βλεπουμε. ομολογω ομως πως μαλλον θα δεχτω.Και καλά θα κάνεις, στον βαθμό που θα σταματήσεις το διδακτορικό, γιατί και τα δύο μαζί δεν γίνονται. Ούτε εγώ θα μπορούσα να τα κάνω μαζί. Μπορεί η ΝΕΝΑ και ο MARKOS να πούν οτι π.χ. δεν έχω το μυαλό που έχουν αυτοί ή τις δυνατότητες που έχουν. Ίσως και να μην τα έχω. Αλλά ακόμα και το μυαλό τους να είχα δεν θα ήμουν πρώτα απ όλα ευχαριστημένη με αυτό που κάνω γιατί πιστεύω ότι πάντα το αποτέλεσμα κάθε εργασίας εξαρτάται απο τον χρόνο που διαθέτεις για αυτήν. Όσο περισσότερο την ψάχνεις τόσο καλύτερη γίνεται. Και μπορείς να ψαχτείς με μια εργασία σε τέτοιο βάθος που να μην έχεις καιρό για τίποτα άλλο (ούτε να κάτσεις ούτε αρκετό χρόνο να κοιμηθείς, πόσο μάλλον να βαρεθείς). Ένα διδακτορικό ή ένα μεταπτυχιακό στο οποίο έχεις δωθεί ολοκληρωτικά είναι λογικό να είναι πολύ καλύτερο απο ένα διδακτορικό και ένα μεταπτυχιακό που έγιναν μαζί και 'έτρωγαν' χρόνο το ένα απο το άλλο. Μάλλον καταλήγουμε στο γιατί επιλέγει κάποιος να κάνει μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. Είναι για τα πτυχία (το χαρτί) και το βιογραφικό του; την γνώση; για να καταφέρει να φτάσει στο σημείο να έχει και αυτός κάτι να πει στους ερευνητές της επιστήμης του;
τελικά 1η θεματική θα πάρω την Εκπαιδευση "Ανηλίκων" . Σας ευχαριστώ για τις συμβουλες.
Καλημέρα και καλή χρονία σε όλους.Να σας κάνω μια ερώτηση? Το μεταπτυχιακό ''Μεταπτυχιακή Εξειδ. Καθ.Φυσικών Επιστημών'' δίνει παιδαγωγική επάρκεια και αποτελεί μεταπτυχιακό στην διδακτική.Έτσι δεν ειναι?Ευχαριστω πολύ!