*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ  (Αναγνώστηκε 413862 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vilma2008

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ
« Απάντηση #798 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 04:59:31 pm »
D'accord!! ευχαριστώ πολύ Lio!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:46:56 »

Αποσυνδεδεμένος sofi m.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 07:21:12 pm »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;ΚΛΗΡΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ Θ.Ε,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ,ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #800 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 07:32:40 pm »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;ΚΛΗΡΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ Θ.Ε,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ,ΤΟ

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 07:33:06 pm »

@ μαρκος δε χρειάζεται για την ενότητα! μόνο αν έχεις ακαδημαικές βλέψεις ή σου περισσεύουν τα χρήματα, αλλά έχει ενδιαφέρον :P

Αν χρειάζεται για την ενοτητα ηθελα μονο να ξέρω. Σε ευχαριστω!

@ Ναι, παω για "προφεσόρος"ειναι ονειρο ζωής !! ;D (θα σε παρω βοηθο μου και επικουρο και επιστημονικο συνεργάτη) ;D ;)
@ και βεβαια μου περισσεύουν χρήματα αλλα τα εχω για αλλο σκοπό  ;D  ;D
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:46:56 »

Αποσυνδεδεμένος sofi m.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 07:58:22 pm »

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 08:18:06 pm »

Αποσυνδεδεμένος kakar

• Πλήρες μέλος
  • ΠE0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 10:40:02 am »
Καλημέρα και καλή χρονία σε όλους.Να σας κάνω μια ερώτηση? Το μεταπτυχιακό ''Μεταπτυχιακή Εξειδ. Καθ.Φυσικών Επιστημών'' δίνει παιδαγωγική επάρκεια και αποτελεί μεταπτυχιακό στην διδακτική.Έτσι δεν ειναι?Ευχαριστω πολύ!

Δεν νομίζω πως δίνει παιδαγωγική επάρκεια αλλά εξειδίκευση:

"Σκοπός του προγράμματος είναι η μεταπτυχιακή ειδίκευση εκπαιδευτικών της
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2012, 11:03:30 am από kakar »

Αποσυνδεδεμένος sofi m.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 07:24:57 pm »
Γνωρίζει κανείς κάτι για την εκπ 63;είναι βατή ενότητα για κάποιον που ανήκει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση;

Αποσυνδεδεμένος nak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 08:40:53 pm »
Είμαι εκπαεδευτικός ΠΕ17 Μηχανολόγος και εχω επιλεγεί για το μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ Διαχειριση Αποβλήτων. Ξέρει κανείς πως μπορώ να μάθω αν θα μου αναγνωριστέι αργότερα στην υπηρεσία μου(δηλαδή 2 χρόνια συν στο μισθολόγιο); ή αν ξέρει κάτι οποισδήποτε ας μου απαντήσει.

sdaoulas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #807 στις: Φεβρουαρίου 04, 2012, 01:11:37 pm »
παιδια ξερετε να μου πειτε, να με κατευθυνετε σχετικα τι πρεπει να κανω για ενα μεταπτυχιακο στο ΕΑΠ;
1) ποτε και πως κανω την δηλωση/αιτηση μου
2) ποτε γινεται η κληρωση
3) και αν κληρωθει καποιος ποτε ξεκιναει τα μαθηματα

ξερω οτι τωρα για φετος ειναι αργα. Δηλαδη ποτε να κανω αιτηση για την επομενη χρονια;

Αποσυνδεδεμένος evbak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Φεβρουαρίου 04, 2012, 01:15:38 pm »
Είμαι εκπαεδευτικός ΠΕ17 Μηχανολόγος και εχω επιλεγεί για το μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ Διαχειριση Αποβλήτων. Ξέρει κανείς πως μπορώ να μάθω αν θα μου αναγνωριστέι αργότερα στην υπηρεσία μου(δηλαδή 2 χρόνια συν στο μισθολόγιο); ή αν ξέρει κάτι οποισδήποτε ας μου απαντήσει.

Ισχύει η μείωση 2 ετών για βαθμολογική εξέλιξη και για τίτλους που αποκτώνται μετά την 1/11/2011.

Αυτό έγινε σύμφωνα με το νόμο "Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 – 2015", (ΦΕΚ 14, 2/2/2012, τεύχος Α  , σελ. 100) στο άρθρο 1 παρ.  5 το οποίο προβλέπει ρύθμιση σχετικά με την οποία μετά το δεύτερο εδάφιο της παρ. 4 του άρθρου 6 του ν. 4024/2011 προστίθεται τρίτο εδάφιο σχετικά με τους διδακτορικούς και μεταπτυχιακούς τίτλους που αποκτήθηκαν μετά την ημερομηνία κατάταξης (1-11-2011) για κατάταξη στα κλιμάκια που προβλέπει ο Ν.4024 /2011.
    Η ρύθμιση προβλέπει ότι η ευνοϊκή ρύθμιση για μεταπτυχιακά (μείωση 2 ετών για βαθμολογική εξέλιξη) θα γίνεται και για τίτλους που αποκτήθηκαν και μετά την 1/11/2011. 

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Φεβρουαρίου 04, 2012, 02:41:40 pm »
παιδια ξερετε να μου πειτε, να με κατευθυνετε σχετικα τι πρεπει να κανω για ενα μεταπτυχιακο στο ΕΑΠ;
1) ποτε και πως κανω την δηλωση/αιτηση μου
2) ποτε γινεται η κληρωση
3) και αν κληρωθει καποιος ποτε ξεκιναει τα μαθηματα

ξερω οτι τωρα για φετος ειναι αργα. Δηλαδη ποτε να κανω αιτηση για την επομενη χρονια;

1) νοεμβρη  με δεκεμβρη καθε ετους, ηλεκτρονικα. βγαινει ανακοινωση απ οτο εαπ.
2) στα μεσα δεκεμβρη
3) αυτοι που κληρωθηκαν το δεκεμβρη του 2011 θα ξεκινησουν τον σεπτεμβρη του 2012.

Αποσυνδεδεμένος marthoula

• Νέο μέλος
  • *
  • ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #810 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 02:23:57 pm »
εγω παιδια ειμαι ΠΕ 19 και ρωτησα για μεταπτυχιακο στην εκπαιδευση ενηλικων..μου ειπαν πως δεν δινει παιδαγωγικη επαρκεια...κι εγω δουλευω σαν αναπληρωτρια εδω και 2 χρονια(εαεπ) και θα ηθελα ενα μεταπτυχιακο..οχι ομως που να εξειδικευομαι στον προγραμματισμο..αν εχετε σχετικη εμπειρια δωστε οδηγιες..

Αποσυνδεδεμένος derosi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #811 στις: Μαρτίου 02, 2012, 03:28:08 pm »
Εδώ και αρκετά χρόνια πολλοί επιμένουν να καταβάλλουν δίδακτρα σε προπρυχιακά-μεταπτυχιακά του ΕΑΠ και να κυνηγάνε εναγωνίως της εισαγωγή τους σε αυτό. Η λύση είναι απλή: να μην κάνει αίτηση κανένας σε όλα τα πρόγραμματα του ΕΑΠ μέχρι να καταργηθούν τα δίδακτρα.  Κάτι τέτοιο έπρεπε να είχε γίνει από την πρώτη στιγμή που μπήκαν. Όλοι έπρεπε και πρέπει να καταλάβουν ότι είναι "θύματα" όταν πληρώνουν σε δημόσια ΑΕΙ. όσοι δεν το καταλαβαίνουν ας συνεχίσουν να τα σκάνε συνεχίζοντας να είναι "θύματα".

Υπάρχουν περιπτώσεις φοιτήτων που χρειάζονται 10000 ευρώ μπορεί και παραπάνω για να τα ολοκληρώσουν (12 θεματικές ενότητες θέλει για να πάρεις πτυχίο με 850 ευρώ δίδακτρα η κάθε μιία). Έλεος!!! Σε όλες τις χώρες πληρώνουν υπάρχουν κυρίως σε ιδιωτικά πανεπιστήμια από το προπτυχιακό. Πουθενά αλλού αυτό το χάλι το δικό μας.

Καθηγητές, πρυτάνεις κ.α. από την δική τους πλευρά "καλώς" για εκείνους θέσπισαν δίδακτρα, αφού δεν έβρισκαν άλλους πόρους, κανένας όμως δεν έπρεπε και δεν πρέπει να τους χρυσοπληρώνει. Δυστυχώς δεν σκέφτηκαν όλοι έτσι και αυτά τα προγράμματα συνεχίστηκαν, δημιουργήθηκαν κι άλλα και σε αρκετά αυξήθηκαν και τα δίδακτρά τους. Ας τα βρουν από αλλού όλοι αυτοί, αλλιώς να μην τα δημιουργούν.

Πολλοί κατηγορούν τους πολιτικούς, τους βολεμένους του συστήματος κ.α. δίχως να συνειδητοποιούν πως για όλα φταίει η δική μας αδρανής στάση.     

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)