0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;ΚΛΗΡΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ Θ.Ε,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ,ΤΟ
@ μαρκος δε χρειάζεται για την ενότητα! μόνο αν έχεις ακαδημαικές βλέψεις ή σου περισσεύουν τα χρήματα, αλλά έχει ενδιαφέρον
Παράθεση από: sofi m. στις Ιανουαρίου 09, 2012, 07:21:12 pmΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;ΚΛΗΡΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ Θ.Ε,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ,ΤΟ
Παράθεση από: AntreaEirini στις Ιανουαρίου 09, 2012, 07:32:40 pmΠαράθεση από: sofi m. στις Ιανουαρίου 09, 2012, 07:21:12 pmΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ;ΚΛΗΡΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ Θ.Ε,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ,ΤΟ
Παράθεση από: tou.fas στις Ιανουαρίου 08, 2012, 01:50:05 pmΚαλημέρα και καλή χρονία σε όλους.Να σας κάνω μια ερώτηση? Το μεταπτυχιακό ''Μεταπτυχιακή Εξειδ. Καθ.Φυσικών Επιστημών'' δίνει παιδαγωγική επάρκεια και αποτελεί μεταπτυχιακό στην διδακτική.Έτσι δεν ειναι?Ευχαριστω πολύ!Δεν νομίζω πως δίνει παιδαγωγική επάρκεια αλλά εξειδίκευση:"Σκοπός του προγράμματος είναι η μεταπτυχιακή ειδίκευση εκπαιδευτικών της
Καλημέρα και καλή χρονία σε όλους.Να σας κάνω μια ερώτηση? Το μεταπτυχιακό ''Μεταπτυχιακή Εξειδ. Καθ.Φυσικών Επιστημών'' δίνει παιδαγωγική επάρκεια και αποτελεί μεταπτυχιακό στην διδακτική.Έτσι δεν ειναι?Ευχαριστω πολύ!
Είμαι εκπαεδευτικός ΠΕ17 Μηχανολόγος και εχω επιλεγεί για το μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ Διαχειριση Αποβλήτων. Ξέρει κανείς πως μπορώ να μάθω αν θα μου αναγνωριστέι αργότερα στην υπηρεσία μου(δηλαδή 2 χρόνια συν στο μισθολόγιο); ή αν ξέρει κάτι οποισδήποτε ας μου απαντήσει.
παιδια ξερετε να μου πειτε, να με κατευθυνετε σχετικα τι πρεπει να κανω για ενα μεταπτυχιακο στο ΕΑΠ;1) ποτε και πως κανω την δηλωση/αιτηση μου2) ποτε γινεται η κληρωση3) και αν κληρωθει καποιος ποτε ξεκιναει τα μαθηματαξερω οτι τωρα για φετος ειναι αργα. Δηλαδη ποτε να κανω αιτηση για την επομενη χρονια;