0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε όλες τις χώρες πληρώνουν υπάρχουν κυρίως σε ιδιωτικά πανεπιστήμια από το προπτυχιακό. Πουθενά αλλού αυτό το χάλι το δικό μας.
και συνηθως για μαθητη Λυκειου ειναι οχι κατω απο 15 ευρω την ωρα.
Ομως, ας πω ακομα και κατι αλλο: Αν εκανα μεταπτυχιακο σε πανεπιστημιο της Αθηνας, πιστευετε πως οσα θα εδινα για βενζινη στα πηγαινε ελα για τα μαθηματα, σε φωτοτυπειες, σε μετακινησεις μου σε βιβλιοθηκες κλπ κλπ λιγοτερα θα εδινα?
Καλησπέρα, έχω κληρωθεί για το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ εκπαίδευση ενηλίκων αλλά είμαι ακόμα στη φάση να καταθέσω τα χρήματα για να κατοχυρώσω τη θέση μου.Ήθελα την γνώμη όσων έχουν παρακολουθήσει μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ. Έχω ένα παιδί ήδη και σκοπεύω να επεκτείνω την οικογένεια μου (θεού θέλοντος). Πιστεύετε ότι θα μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις μιας ΘΕ το χρόνο?(4 εργασίες και εξετάσεις?). Το καλό είναι ότι ως μητέρα θα μπορέσω να πάρω τις άδειες κυήσεως, λοχείας και ανατροφής και υπάρχει βοήθεια και από τον σύζυγό μου.Σκέφτομαι ίσως να μην καταθέσω τα χρήματα και να ξανακάνω πάλι αίτηση για μεταπτυχιακό άλλη χρονια και άμα κληρωθώ!Είναι κρίμα και στις εποχές που ζούμε να πετάξω έτσι 800 ευρώ.Καμία συμβουλή;