0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επισης εκι στην αιτηση...στον αριθμο πρωτοκολου δεν εγραψα κατι κ ουτε η υπαλληλος μου πε κατι...........πρεπει να ξαναπαω....ας απαντησει καποιος που ξερει ...για να προλαβουμε να ξαναπαμε αν ειναι......
Παιδια εγω σημερα που πηγα ουτε σφραγιδα μου βαλε στο παραβολο ουτε κρατησε καποιο αποκομμα
επισης στην αιτηση δε μου ειπε να γραψω αρ.πρωτοκολλου
και επειδη δεν ειχααριθμησει τα δικαιολογητικα μου ειπε να το κανω και να βαλω αριθμο και στο παραβολο.
Οτι θελουν κανουν στη καθε δευτεροβαθμια και δεν ξερουν να απαντησουν στις αποριες γιατι πολυ απλα δεν τους εχει δωσει κανεις σαφεις οδηγιες απο τον ΑΣΕΠ!
Επισης επικυρωσα και το αντιγραφοτης ταυτοτητας για καλο και για κακο,δεν πιστευω να χω προβλημα με αυτο!ι
Μόλις πήρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι τους ενδιαφέρουν μόνο: το παράβολο να είναι σύνολο 20 ευρώ, στην ηλεκτρονική αίτηση να υπάρχει σφραγίδα και υπογραφή, το πτυχίο να είναι επικυρωμένο και στην πρωτότυπη αίτηση να έχεις βάλει και τις 3 υπογραφές (2 κάτω στο υποσέλιδο και μία από πίσω ... μου είπαν αυτά είναι τα πιο ουσιαστικά...
Παράθεση από: marigoula στις Νοεμβρίου 10, 2008, 01:15:33 pmΜόλις πήρα τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι τους ενδιαφέρουν μόνο: το παράβολο να είναι σύνολο 20 ευρώ, στην ηλεκτρονική αίτηση να υπάρχει σφραγίδα και υπογραφή, το πτυχίο να είναι επικυρωμένο και στην πρωτότυπη αίτηση να έχεις βάλει και τις 3 υπογραφές (2 κάτω στο υποσέλιδο και μία από πίσω ... μου είπαν αυτά είναι τα πιο ουσιαστικά... αυτο με τις 3 υπογραφες ειναι σιγουρο? γιατι εγω εχω βαλει μονο 1 στο τελος.