0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα χαρτι΄αγια το ΙΔΕΚΕ τα είχα κάνει το Μάϊο, αρκετά πρίν πάω να διδάξω στο ΙΕΚ. Μου έστειλαν απλά ένα χαρτί ότι εντάχθηκα στο εισαγωγικό μητρώο του ΙΔΕΚΕ χωρίς να ξέρω τί σημαίνει αυτό και το τί πρέπει να κάνω. Σε αυτή τη φάση διδάσκω σε Λύκειο ώς μόνιμος και πρώτη φορά στα ΙΕΚ αυτό το εξάμηνο. Μπορώ να κάνω τήν αίτηση τώρα για τη
Καλημέρα σας! Μπορεί κάποιος εκπαιδευτικός χωρίς προϋπηρεσία και χωρίς σεμινάρια να ενταχθεί στο μητρώο? Απ' ότι καταλαβαίνω, μάλλον όχι, αλλά πριν λίγες ημέρες ρώτησα σε υπηρεσία του ΙΔΕΚΕ και μου είπαν ότι όποιος εκπαιδευτικός θέλει( ) μπαίνει στο μητρώο και ότι από εκεί θα γίνονται οι προσλήψεις στα ΣΔΕ, σχολεία μεταναστών κ.τ.λ. Μπορείτε να με διαφωτίσετε, γιατί έχω μπερδευτεί. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου πριν λίγο καιρό, δεν έχω προϋπηρεσία, δεν έχω κάνει μεταπτυχιακό και δεν έχω παρακολουθήσεια αντίστοιχα σεμινάρια. Ευχαριστώ!
Παράθεση από: vkots στις Νοεμβρίου 30, 2008, 01:41:58 amΤα χαρτι΄αγια το ΙΔΕΚΕ τα είχα κάνει το Μάϊο, αρκετά πρίν πάω να διδάξω στο ΙΕΚ. Μου έστειλαν απλά ένα χαρτί ότι εντάχθηκα στο εισαγωγικό μητρώο του ΙΔΕΚΕ χωρίς να ξέρω τί σημαίνει αυτό και το τί πρέπει να κάνω. Σε αυτή τη φάση διδάσκω σε Λύκειο ώς μόνιμος και πρώτη φορά στα ΙΕΚ αυτό το εξάμηνο. Μπορώ να κάνω τήν αίτηση τώρα για τη