0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2x1,5 για 4-5 εβδομάδες είναι υπεραρκετές για να βγουν οι μιγαδικοί.Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα παλιότερα που εξασκούσα το ... άθλημα.Τις τελευταίες χρονιές πριν διοριστώ, είχα αλλάξει τακτική και ξεκινούσα με συναρτήσεις το καλοκαίρι.Μιγαδικούς ξεκινούσα στα τέλη Αυγούστου, για να τα έχουν πιο φρέσκα και να γράφουν καλύτερα στα διαγωνίσματα στο σχολείο.Από την εμπειρία μου στην άλλη πλευρά, τώρα, βλέπω πόσο σωστή ήταν αυτή η επιλογή. Όταν κάνουμε μιγαδικούς στο σχολείο, τα παιδιά κάνουν συναρτήσεις στα φροντιστήριά τους, με αποτέλεσμα κάποιοι (ακόμα και καλοί) να γράφουν χάλια, γιατί έχουν την ψευδαίσθηση ότι τα ξέρουν και δεν ξαναδιαβάζουν μιγαδικούς - διαβάζουν για το φροντιστήριο.Αν ξεκινήσεις με μιγαδικούς, έχει δίκιο ο Μίλτος ότι πρέπει κάθε τόσο να τους ξαναφέρνεις στο προσκήνιο, γιατί είναι κεφάλαιο ανεξάρτητο με τα άλλα 3 και το ξεχνάνε.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ Κ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ..ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ Ε
αν όμως ξεκινήσεις στην Κατεύθυνση από την Ανάλυση (αφήνοντας τους Μιγαδικούς για αργότερα), τι κάνεις στην περίπτωση που ο μαθητής θέλει και Μαθηματικά Γενικής Παιδείας; εκεί από που θα τον ξεκινήσεις ;