*

Αποστολέας Θέμα: Ωρoμίσθιοι Ειδικής Αγωγής  (Αναγνώστηκε 67208 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος molive

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ωρoμίσθιοι Ειδικής Αγωγής
« Απάντηση #126 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 03:38:24 pm »
ΠΕ04.01 μου πρότιναν 11 ώρες Ρέθυμνο και 4 Αγρίνιο. αν δεχτώ τις 4 ώρες θα με καλέσουν κ απο άλλη δευτεροβάθμια ώστε να φτάσω τις 11 ή μετά θε με "προσπερνούν' στις επόμενες κλήσεις γιτί θα είμαι καταχωρημένος στο Αγρίνιο?

Σε όλες τις Δευτεροβάθμιες φαίνεται για πόσες ώρες σε έχουν καλέσει. Αν δεχτείς τις 11 ώρες, πράγματι πρακτικά "διαγράφεσαι" από τους πίνακες. Αν όμως δεχτείς τις 4 ώρες, θα πρέπει να προκύψει κενό για 7 ή και λιγότερες ώρες, για να σε ξανακαλέσουν (κοινώς, αν προκύψει 11ωρο, δεν θα το σπάσουν σε 7 ώρες για εσένα και τις υπόλοιπες 4 να τις πάρει ο επόμενος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:26:38 »

Αποσυνδεδεμένος rose-PEO2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Νοεμβρίου 08, 2009, 04:33:06 pm »
ΠΕ04.01 μου πρότιναν 11 ώρες Ρέθυμνο και 4 Αγρίνιο. αν δεχτώ τις 4 ώρες θα με καλέσουν κ απο άλλη δευτεροβάθμια ώστε να φτάσω τις 11 ή μετά θε με "προσπερνούν' στις επόμενες κλήσεις γιτί θα είμαι καταχωρημένος στο Αγρίνιο?

Σε όλες τις Δευτεροβάθμιες φαίνεται για πόσες ώρες σε έχουν καλέσει. Αν δεχτείς τις 11 ώρες, πράγματι πρακτικά "διαγράφεσαι" από τους πίνακες. Αν όμως δεχτείς τις 4 ώρες, θα πρέπει να προκύψει κενό για 7 ή και λιγότερες ώρες, για να σε ξανακαλέσουν (κοινώς, αν προκύψει 11ωρο, δεν θα το σπάσουν σε 7 ώρες για εσένα και τις υπόλοιπες 4 να τις πάρει ο επόμενος.

Εχει δίκιο ο vand!!!!!!!!! To iδιο ακριβώς μου απάντησαν και μένα από τη δευτεροβάθμια που ρώτησα την πέμπτη!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Αγγελική_ΠΕ19

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Καθηγήτρια Πληροφορικής Γενικής και Ειδικής Αγωγής
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 10:14:55 am »
Παιδιά ξέρει κανείς σε ποιο άτομο σταμάτησαν οι προσλήψεις ωρομισθίων  ΣΜΕΑ ΠΕ19-20?
Οτιδήποτε γνωρίζετε για ΠΕ19-20, είναι ευπρόσδεκτο!!
Κάνε θετικές σκέψεις!

Αποσυνδεδεμένος pe20katerina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 10:32:03 am »

Ακριβως!
Και προσεχε. θα καλέσουν εσενα, με τη σειρά, δηλαδή, αν υπάρχουν και αλλοι με υπόλοιπο που να μπορουν να το αναλλάβουν ,πριν απο εσένα, εννοείτε οτι προηγουνται.
Προσεχε, έτσι έμεινα την περασμενη χρονια με 8 ωρο! ειναι ρισκο...
Αυτός που κάνει μια ερώτηση είναι ανόητος για 5 λεπτά.
Αυτός που δεν κάνει καθόλου ερωτήσεις παραμένει ανόητος για πάντα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:26:38 »

Αποσυνδεδεμένος gatopardaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 01:20:37 pm »
Εν μέρει κατάφερα να βγάλω καποια άκρη με τους Πε02 ΣΜΕΑ στη Στερεά.Για όποιον ενδιαφέρεται και έχει δηλώσει Στερεά Ελλάδα μεχρι και τη Μεσσήνη έχουν  φτάσει.Παρτε στις δευτεροβάθμιες και πιέστε να σας πουν και ονόματα και κενά.Προσωπικά δε βρήκα άκρη με ολες.Στη Λιβαδειά που πήρα και δε μου μιλήσαν με τον καλύτερο τρόπο μου ειπαν πως δεν υπάρχουν κενα!!Είναι ποτέ δυνατόν ολόκληρη

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 01:45:00 pm »
Παιδιά κ εγώ απογοητεύτηκα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με Δευτεροβάθμιες της Κεντρικής Μακεδονίας...στην Ημαθία μου είπαν οτι δεν έχουν κενά ΣΜΕΑ (!!!!! ??? ??? ???είναι δυνοτόν...εγώ διάβαζα για 12 κενά αναπληρωτών τις προάλλες...καλύφθηκαν κ δεν το πήραμε χαμπάρι;!!!) :P :P :P στην Δυτική Θεσ/νικη καλέσαν μέχρι την Πανουσάκη κ πιστώσεις τέρμα...όπως κ στην ανατολική Θεσ/νικη αλλά και στο Κιλκίς που παρα τα κενά δεν τους έχουν έρθει χρήματα και έχουν παγώσει  :'(...τι να πω...  έχει κάποιος άλλος άλλες πληροφορίες; ποιο αισιόδοξες;

Αποσυνδεδεμένος niouf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 02:11:48 pm »
και στη δυτικη Ελλαδα ειπαν πως δεν υπαρχουν κενα. δεν ειναι δυνατον φετος να καλυφθηκαν  οι θεσεις με ισαριθμους αναπληρωτες με περυσι. τι εγινε ξαφνικα μειωθηκαν τα παιδια ή τα σχολεία; αυτό που σκεφτομαι ειναι πως οι δευτεροβαθμιες εχουν λαβει εντολη να απαντουν κατα αυτό τον τροπο. ειτε για να μη τους πριζουν, ειτε για να φανεί πως η νέα κυβερνηση καλυψε τα κενα. παντως απο προσωπικη πειρα τουλαχιστον στη πρωτοβαθμια υπαρχουν πολλα κενα ακομη...

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 02:17:03 pm »
κ εγώ αυτό πιστέυω...αν και (από προσωπική πείρα κ εγώ) πολλοί από εκεί μέσα πετάν κάτι για να σε ξεφορτωθούν, χωρίς προηγουμένως να το έχουν ψάξει ή να είναι οι αρμόδιοι...κοινώς μιλά κ ο κάθε άσχετος όταν λείπει ο σχετικός....κ δεν τους νοιάζει οτι αυτός που παίρνει τηλέφωνο είναι άνθρωπος βασανισμένος...απλά δεν τους νοιάζει... :-\ τεσπα...δεν ξέρω αν χρησιμέυει τελικά να παίρνουμε τηλέφωνο...

Αποσυνδεδεμένος niouf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 03:12:13 pm »
τελοσπαντων ας μην απογοητευομαστε.ειναι δυσκολα για ολους.γνωριζουμε πως δικαιως δεν εχουμε διοριστει αφου προεχουν τα μεταπτυχιακα. παντως οπως και να χει μπορουμε διαφορετικα να αξιοποιήσουμε τις γνωσεις της ειδικης αγωγής.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 03:26:58 pm »
Παιδιά...εγώ προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη...αφού σήμερα δόθηκαν καινούριες πιστώσεις στην Ειδική Αγωγή...απλά απ'ό,τι έχω καταλάβει οι
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος gogona

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 04:45:21 pm »
Συμφωνώ μαζί σου Λώρα!!! εμένα με κάλεσαν πέρυσι αρχές Μαρτίου από τα μέρη που πήρα σήμερα τηλέφωνο με κένα 11 και 8 ωρών το λιγότερο κ με παρακαλούσαν...και φέτος δεν έχουν κενά;!!!απλά ίσως πρέπει να παίρνουμε να ρωτάμε έχοντας γνώση οτι δεν θα μας ενημερώνουν σωστά και οτι θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι κ το Μαρτιο (αυτό ισχύει για όσους βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις)....υπομονή....

Αποσυνδεδεμένος gatopardaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 08:45:59 pm »
Παιδιά μπορούμε να πάρουμε και στο τμήμα ειδικής αγωγής του Υπουργείου να ρωτήσουμε σχετικά με τις πιστώσεις και τα λεφτά και να τους πιέσουμε.Αν τους βομβαρδίσουμε με τηλ.δε μπορεί κάτι θα τρέξει

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 10:15:02 pm »
Παιδιά μπορούμε να πάρουμε και στο τμήμα ειδικής αγωγής του Υπουργείου να ρωτήσουμε σχετικά με τις πιστώσεις και τα λεφτά και να τους πιέσουμε.Αν τους βομβαρδίσουμε με τηλ.δε μπορεί κάτι θα τρέξει
Ακριβώς...γιατί στις
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 12:31:35 am »
τελικώς δέχτηκα τις 11 ώρες  στο Ρέθυμνο αλλά λέω να περάσω απο την δική μου

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς