0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕ04.01 μου πρότιναν 11 ώρες Ρέθυμνο και 4 Αγρίνιο. αν δεχτώ τις 4 ώρες θα με καλέσουν κ απο άλλη δευτεροβάθμια ώστε να φτάσω τις 11 ή μετά θε με "προσπερνούν' στις επόμενες κλήσεις γιτί θα είμαι καταχωρημένος στο Αγρίνιο?
Παράθεση από: michalis στις Νοεμβρίου 08, 2009, 01:32:26 amΠΕ04.01 μου πρότιναν 11 ώρες Ρέθυμνο και 4 Αγρίνιο. αν δεχτώ τις 4 ώρες θα με καλέσουν κ απο άλλη δευτεροβάθμια ώστε να φτάσω τις 11 ή μετά θε με "προσπερνούν' στις επόμενες κλήσεις γιτί θα είμαι καταχωρημένος στο Αγρίνιο?Σε όλες τις Δευτεροβάθμιες φαίνεται για πόσες ώρες σε έχουν καλέσει. Αν δεχτείς τις 11 ώρες, πράγματι πρακτικά "διαγράφεσαι" από τους πίνακες. Αν όμως δεχτείς τις 4 ώρες, θα πρέπει να προκύψει κενό για 7 ή και λιγότερες ώρες, για να σε ξανακαλέσουν (κοινώς, αν προκύψει 11ωρο, δεν θα το σπάσουν σε 7 ώρες για εσένα και τις υπόλοιπες 4 να τις πάρει ο επόμενος.
Σε όλες τις Δευτεροβάθμιες φαίνεται για πόσες ώρες σε έχουν καλέσει. Αν δεχτείς τις 11 ώρες, πράγματι πρακτικά "διαγράφεσαι" από τους πίνακες. Αν όμως δεχτείς τις 4 ώρες, θα πρέπει να προκύψει κενό για 7 ή και λιγότερες ώρες, για να σε ξανακαλέσουν (κοινώς, αν προκύψει 11ωρο, δεν θα το σπάσουν σε 7 ώρες για εσένα και τις υπόλοιπες 4 να τις πάρει ο επόμενος.
Παιδιά μπορούμε να πάρουμε και στο τμήμα ειδικής αγωγής του Υπουργείου να ρωτήσουμε σχετικά με τις πιστώσεις και τα λεφτά και να τους πιέσουμε.Αν τους βομβαρδίσουμε με τηλ.δε μπορεί κάτι θα τρέξει