*

Αποστολέας Θέμα: τεστ δεξιοτήτων  (Αναγνώστηκε 18124 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: τεστ δεξιοτήτων
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 09:10:55 pm »
Προκύπτει άνετα με αρνητική βαθμολογία
Εγώ έπιασα 92 στις 100 και με την αρνητική πάω στις 90 (92 - 8*0,25)

Τι λες; 92 σωστές απαντήσεις; Είσαι τρομερός!!!
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:37:09 »

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 10:10:20 pm »
Eγω επιασα 94 ερωτησεις και 6 λαθος. Δεν αφησα καμια αναπαντητη . Εχασα τις 7,8,11,29,50 και 85. Κυριως αυτες που εχασα ηταν της επικαιροτητας (π.χ. τον αγωγο που νομιζα οτι ηταν φυσικο αεριο  :-\ ή την προεδρια που νομιζα οτι ηταν η Γερμανια) Επίσης μια την εχασα απο λαθος αντιγραφη απο το προχειρο. Παντως δεν αφησα καμια αναπαντητη οποτε θα παρω αρνητικη σε ολες.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 10:22:17 pm »
Eγω επιασα 94 ερωτησεις και 6 λαθος. Δεν αφησα καμια αναπαντητη . Εχασα τις 7,8,11,29,50 και 85. Κυριως αυτες που εχασα ηταν της επικαιροτητας (π.χ. τον αγωγο που νομιζα οτι ηταν φυσικο αεριο  :-\ ή την προεδρια που νομιζα οτι ηταν η Γερμανια) Επίσης μια την εχασα απο λαθος αντιγραφη απο το προχειρο. Παντως δεν αφησα καμια αναπαντητη οποτε θα παρω αρνητικη σε ολες.

θερμα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμενα παντως με δυσκολεψε πολυ γιατι με μαθηματικα δεν τα παω καθολου καλα. εκανα 63 σωστες αλλα σχεδον ολες τις απαντησα οποτε με την αρνητικη παει καπου στο 55%. αφησα κ 4-5 αναπαντητες. ενταξει περιμενα οτι θα τα ειχα παει χειροτερα.
μπραβο σου παντως

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 10:44:49 pm »
Tι νοημα εχει;  :( Αφου ετσι και αλλιως εμας τους φιλολογους δε μας παιρνουν πουθενα σε αλλες διοικητικες θεσεις στο δημοσιο.
Οποτε τα κεφαλια μεσα και διαβασμα για τον ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικων. :'(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:37:09 »

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 10:47:22 pm »
Tι νοημα εχει;  :( Αφου ετσι και αλλιως εμας τους φιλολογους δε μας παιρνουν πουθενα σε αλλες διοικητικες θεσεις στο δημοσιο.

μπορεις να δηλωσεις ως δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. σε οσους διαγωνισμους παντως στελνω τα χαρτια μου με το απολυτηριο παω, οχι με το πτυχιο. εξαλλου δεν ειναι μονο το ποσο θα σου χρησιμευσει. εχει να κανει σχεση κ με την αυτογνωσια σου. δε χαρηκες δλδ σε ενα τεστ που υποτιθεται μετραει τις γενικες σου γνωσεις να εχεις γραψει τοσο καλα? εγω παντως θα χαιρομουν...

Αποσυνδεδεμένος Gogo1992

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 11:33:37 pm »
καλησπερα. μια ερωτηση αν γνωριζετε. αν στις αναπαντητες ερωτησεις δεν εβαζες χ στην ερωτηση παιρνεις αρνητική βαθμολογια? απο το αγχος μου το ξεχασα :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος giannispolo

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 11:37:25 pm »
καλησπερα. μια ερωτηση αν γνωριζετε. αν στις αναπαντητες ερωτησεις δεν εβαζες χ στην ερωτηση παιρνεις αρνητική βαθμολογια? απο το αγχος μου το ξεχασα :'( :'(

σίγουρα ΟΧΙ , και εγώ αυτό έπαθα, στο τελευταίο δεκάλεπτό περνούσα τις απαντήσεις στο απαντητικό έντυπο και από τη βιασύνη δεν έβαλα στις αναπάντητες Χ. Δεν είσαι ο μόνος οπότε μην ανησυχείς, Και δεν πιστεύω να μη γίνει το σκανάρισμα.Σε άλλες εξετάσεις που έχω δώσει αυτό με το Χ στις αναπάντητες δεν υπήρχε.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 30, 2008, 11:46:09 pm από giannispolo »

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 11:38:04 pm »
δεν ξερω καθολου αλλα λογικα οχι. στην αρχη η οδηγια δεν ελεγε κατι τετοιο κ προφανως επειδη ρωτησαν πολλοι ηρθε αυτη η οδηγια με το χ. μπορεις ομως να παρεις τηλ στο ασεπ να ρωτησεις

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 11:39:25 pm »

μπορεις να δηλωσεις ως δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. σε οσους διαγωνισμους παντως στελνω τα χαρτια μου με το απολυτηριο παω, οχι με το πτυχιο. εξαλλου δεν ειναι μονο το ποσο θα σου χρησιμευσει. εχει να κανει σχεση κ με την αυτογνωσια σου. δε χαρηκες δλδ σε ενα τεστ που υποτιθεται μετραει τις γενικες σου γνωσεις να εχεις γραψει τοσο καλα? εγω παντως θα χαιρομουν...

Eχεις δικιο αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν θα μπορουσα να δουλεψω σε καποιο γραφειο ακομη και αν αυτο ειχε την ασφαλεια του Δημοσιου. Ισως διαλεγα να παραμεινω στη τωρινη μου δουλεια που εργαζομαι σε αυτο που εχω σπουδασει.

Αποσυνδεδεμένος giannispolo

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 30, 2008, 11:40:33 pm »
ρε παιδια δειτε λιγο τις απαντησεις που δινονται στο alfavita,μηπως μερικες ειναι λαθος?δε στεκουν

Όχι στέκουν οι απαντήσεις… Εξάλλου τις πήρε απο το ΑΣΕΠ.

Κάποιες ερωτήσεις παρά ήταν παγίδες όμως…

Π.χ. 12.    Την τελευταία εβδοµάδα το δολάριο Ηνωµένων Πολιτειών αντιστοιχούσε σε περίπου:
α) 0,6 ευρώ.
β) 0,8 ευρώ.
γ) 1,1 ευρώ.
δ)  1,3 ε_υρώ.

Μας έχουν πρήξει στις ειδήσεις η ισοτιμία ευρω/δολαρίου στο 1,3. Στην ερώτηση όμως ζητούσε το αντίθετο δολαρίου/ευρώ εξ ου και σωστό το

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 12:32:46 am »
Πάντως εγώ βρήκα μία ασάφια στην ερώτηση 70
Παράθεση
70. Ένα περίπτερο βρίσκεται 4 χιλιόµετρα (km) δυτικά από το σπίτι της Ελένης. Η Άννα µένει 6 km
βόρεια από το σπίτι της Ελένης και 4 km δυτικά του ιατρείου του Λευτέρη. Ποια είναι η απόσταση
σε ευθεία γραµµή από το περίπτερο στο ιατρείο του Λευτέρη;
α) 12 km.
β) 10 km.
γ) 8 km.
δ) 5 km.
διότι δεν διευκρινίζεται εάν οι αποστάσεις που δίνει είναι σχετικές ή πραγματικές αποστάσεις. Δλδ, μπορεί να πεις ότι η Άννα είναι 6 χλμ βόρεια από την Ελένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η απόσταση μεταξύ τους είναι 6 χλμ. Μπορεί η Άννα να είναι 6 χλμ βόρεια και 1 χμλ ανατολικά από την Ελένη. οπότε τότε η απόστασή τους είναι μεγαλύτερη από 6 χλμ.

Αποσυνδεδεμένος sid13p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 12:51:46 am »
ayto ebgene eykola bre....ginete ena orthogonio me basi 8 kai ipsos 6 kai meta ipologizis tin diagonia.....alla theli mathimatika kai aytoi pou itan tis theoritikis logikis sigoyra ixan problima me to test genikotera...ego eytixos ime pliroforikos kai ta piga sxetika kala 200 kati piano....bebea emis prepi na xasame st leksilogio kai stin istoria....akou eki posa keimena egrapse o sokratis??????eeeeeeeee?????xaxxaxaxa.....alla pedia oi tipoi itan gia xontres sfaliares.....12 kai 10 irthan ta themata sto 1 gimnasio thessalonikis........na fantastite proti fora stin zoi mou xarika pou ida peripoliko!!!!xaxa

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 12:55:17 am »
Και εγώ δεν έβλεπα τηλεόραση, αλλά μία δύο μέρες μέσα στην εβδομάδα που περίμενα να μας βγάλουν, εμάς τους αδιόριστους, στον αντέννα που πήγαμε και διαμαρτυρηθήκαμε στον ασεπ, παρακολούθησα ειδήσεις και πέτυχα τον Κινέζο. Με τους υπολογισμούς μου με βάση το αλφαβητα πιάνω 71,5.

Τι εννοείς; 71,5 στα 100 ή στα 300; Έδωσα και γω σήμερα και παρά τα λάθη, υπολογίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά, αν τα υπολογίζω σωστά!

Αποσυνδεδεμένος Natas@

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 12:57:40 am »
na fantastite proti fora stin zoi mou xarika pou ida peripoliko!!!!xaxa

;D ;D ;D
"Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις"

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά