0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προκύπτει άνετα με αρνητική βαθμολογίαΕγώ έπιασα 92 στις 100 και με την αρνητική πάω στις 90 (92 - 8*0,25)
Eγω επιασα 94 ερωτησεις και 6 λαθος. Δεν αφησα καμια αναπαντητη . Εχασα τις 7,8,11,29,50 και 85. Κυριως αυτες που εχασα ηταν της επικαιροτητας (π.χ. τον αγωγο που νομιζα οτι ηταν φυσικο αεριο ή την προεδρια που νομιζα οτι ηταν η Γερμανια) Επίσης μια την εχασα απο λαθος αντιγραφη απο το προχειρο. Παντως δεν αφησα καμια αναπαντητη οποτε θα παρω αρνητικη σε ολες.
Tι νοημα εχει; Αφου ετσι και αλλιως εμας τους φιλολογους δε μας παιρνουν πουθενα σε αλλες διοικητικες θεσεις στο δημοσιο.Οποτε τα κεφαλια μεσα και διαβασμα για τον ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικων.
καλησπερα. μια ερωτηση αν γνωριζετε. αν στις αναπαντητες ερωτησεις δεν εβαζες χ στην ερωτηση παιρνεις αρνητική βαθμολογια? απο το αγχος μου το ξεχασα
Παράθεση από: kellykou στις Νοεμβρίου 30, 2008, 10:44:49 pmTι νοημα εχει; Αφου ετσι και αλλιως εμας τους φιλολογους δε μας παιρνουν πουθενα σε αλλες διοικητικες θεσεις στο δημοσιο.Οποτε τα κεφαλια μεσα και διαβασμα για τον ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικων. μπορεις να δηλωσεις ως δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. σε οσους διαγωνισμους παντως στελνω τα χαρτια μου με το απολυτηριο παω, οχι με το πτυχιο. εξαλλου δεν ειναι μονο το ποσο θα σου χρησιμευσει. εχει να κανει σχεση κ με την αυτογνωσια σου. δε χαρηκες δλδ σε ενα τεστ που υποτιθεται μετραει τις γενικες σου γνωσεις να εχεις γραψει τοσο καλα? εγω παντως θα χαιρομουν...
Παράθεση από: γιωτακι στις Νοεμβρίου 30, 2008, 06:33:20 pmρε παιδια δειτε λιγο τις απαντησεις που δινονται στο alfavita,μηπως μερικες ειναι λαθος?δε στεκουνΌχι στέκουν οι απαντήσεις… Εξάλλου τις πήρε απο το ΑΣΕΠ.Κάποιες ερωτήσεις παρά ήταν παγίδες όμως… Π.χ. 12. Την τελευταία εβδοµάδα το δολάριο Ηνωµένων Πολιτειών αντιστοιχούσε σε περίπου:α) 0,6 ευρώ. β) 0,8 ευρώ. γ) 1,1 ευρώ. δ) 1,3 ε_υρώ.Μας έχουν πρήξει στις ειδήσεις η ισοτιμία ευρω/δολαρίου στο 1,3. Στην ερώτηση όμως ζητούσε το αντίθετο δολαρίου/ευρώ εξ ου και σωστό το
ρε παιδια δειτε λιγο τις απαντησεις που δινονται στο alfavita,μηπως μερικες ειναι λαθος?δε στεκουν
70. Ένα περίπτερο βρίσκεται 4 χιλιόµετρα (km) δυτικά από το σπίτι της Ελένης. Η Άννα µένει 6 kmβόρεια από το σπίτι της Ελένης και 4 km δυτικά του ιατρείου του Λευτέρη. Ποια είναι η απόστασησε ευθεία γραµµή από το περίπτερο στο ιατρείο του Λευτέρη;α) 12 km.β) 10 km.γ) 8 km.δ) 5 km.
Παράθεση από: Syllas στις Νοεμβρίου 30, 2008, 08:17:48 pmΚαι εγώ δεν έβλεπα τηλεόραση, αλλά μία δύο μέρες μέσα στην εβδομάδα που περίμενα να μας βγάλουν, εμάς τους αδιόριστους, στον αντέννα που πήγαμε και διαμαρτυρηθήκαμε στον ασεπ, παρακολούθησα ειδήσεις και πέτυχα τον Κινέζο. Με τους υπολογισμούς μου με βάση το αλφαβητα πιάνω 71,5.Τι εννοείς; 71,5 στα 100 ή στα 300; Έδωσα και γω σήμερα και παρά τα λάθη, υπολογίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά, αν τα υπολογίζω σωστά!
Και εγώ δεν έβλεπα τηλεόραση, αλλά μία δύο μέρες μέσα στην εβδομάδα που περίμενα να μας βγάλουν, εμάς τους αδιόριστους, στον αντέννα που πήγαμε και διαμαρτυρηθήκαμε στον ασεπ, παρακολούθησα ειδήσεις και πέτυχα τον Κινέζο. Με τους υπολογισμούς μου με βάση το αλφαβητα πιάνω 71,5.
na fantastite proti fora stin zoi mou xarika pou ida peripoliko!!!!xaxa