0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ayto ebgene eykola bre....ginete ena orthogonio me basi 8 kai ipsos 6 kai meta ipologizis tin diagonia...
δε χαρηκες δλδ σε ενα τεστ που υποτιθεται μετραει τις γενικες σου γνωσεις να εχεις γραψει τοσο καλα? εγω παντως θα χαιρομουν...
βόρεια σημαίνει βόρεια και τίποτε άλλο, δεν υπάρχει λίγο βόρεια, και πολύ βόρεια, ούτε βόρεια λοξά δυτικά, κλπ.
Οι πυξίδες, όταν δείχνουν βόρεια, δείχνουν σε μια και μόνο μια κατελυθυνση, ..... την βόρεια!Οταν βαδίζεις βόρεια, βαδίζεις σε μια και συγκεκριμένη κατεύθυνση
Παράθεση από: kellykou στις Νοεμβρίου 30, 2008, 10:44:49 pm δε χαρηκες δλδ σε ενα τεστ που υποτιθεται μετραει τις γενικες σου γνωσεις να εχεις γραψει τοσο καλα? εγω παντως θα χαιρομουν...Καλά είμαστε σοβαροί που θα πρέπει να χαιρόμαστε, με την όποια ηλίθια διαδικασία μας βάζουν πλεόν και εμείς την ακολουθούμε σαν τα πρόβατα;Εδώ δεν είναι για να χαίρεσαι, αλλά για να νιώθεις πλεον "ΗΛΙΘΙΟΣ", όπου η ερώτηση 100 και οι περισσότερες άλλες θα αποτελέσουν για εμένα κριτήριο αξιολόγησης. Ας μην υποτιμούν τουλάχιστον την νοημοσύνη όσων έχουν τουλάχιστον σπουδάσει και ας εφαρμόσουν το ΤΕΣΤ σε αυτούς που έχουν ένα απλό απολυτήριο!!Ήμαρτον, εδώ υποτιμούνται όλες μας οι γνώσεις, τί με τον σωρό θα δίνουμε και θα γίνουμε θύματα του συστήματος;;;Και χαίρεστε και από πάνω;Σκίστε τα πτυχία σας καλύτερα!!
Εμένα μου φαίνεται λάθος η απάντηση δ για το 64 ενώ φαίνεται καθαρά ότι το ποσοστό γυναικών είναι μεγαλύτερο από αυτό των ανδρών στην Θεσσαλονίκη το ΑΣΕΠ μας δίνει σωστή την δ .Εσείς τι νομίζεται;
Παράθεση από: eleanna στις Δεκεμβρίου 01, 2008, 02:23:37 amΕμένα μου φαίνεται λάθος η απάντηση δ για το 64 ενώ φαίνεται καθαρά ότι το ποσοστό γυναικών είναι μεγαλύτερο από αυτό των ανδρών στην Θεσσαλονίκη το ΑΣΕΠ μας δίνει σωστή την δ .Εσείς τι νομίζεται; Το ακριβώς αντίθετο ! Vasq, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣ, το Καθεστώς των προσλήψεων, της Ημιαπασχόλησης, το καθεστώς των Εκκλησιαστικών λύκειων, της Σιβιτανίδειου, το να αμοίβεσαι λιγότερο από όσο εργάζεσαι και να τρέχεις όλη μέρα... και πολλά ακόμη μικρά, ασήμαντα ή πολύ σημαντικά..τότε το Τεστ Δεξιοτήτων είναι μια Κυριακάτικη απόδραση σε εξωτικά μέρη.. ένα ευχάριστο διάλειμμα... ένα ευφυές Ανέκδοτο......και Η ερώτηση 100 μόνο γέλιο μπορεί να σου προκαλέσει (προσωπικά δεν είχα διαβάσει καν όλες τις ενδεικτικές ..κι έτσι η 100 είναι μία από τις 12 που δεν απάντησα σωστά)ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! κι όποιος (θέλει να..) καταλάβει, καταλαβαίνει
διότι δεν διευκρινίζεται εάν οι αποστάσεις που δίνει είναι σχετικές ή πραγματικές αποστάσεις. Δλδ, μπορεί να πεις ότι η Άννα είναι 6 χλμ βόρεια από την Ελένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η απόσταση μεταξύ τους είναι 6 χλμ. Μπορεί η Άννα να είναι 6 χλμ βόρεια και 1 χμλ ανατολικά από την Ελένη. οπότε τότε η απόστασή τους είναι μεγαλύτερη από 6 χλμ.