*

Αποστολέας Θέμα: τεστ δεξιοτήτων  (Αναγνώστηκε 18121 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kittoulini

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: τεστ δεξιοτήτων
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 01:09:16 am »
hapiness...και το περιπτερο που ειναι;;;  ::)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:38:23 »

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 01:27:20 am »
ayto ebgene eykola bre....ginete ena orthogonio me basi 8 kai ipsos 6 kai meta ipologizis tin diagonia...
για να γίνω πιο σαφής, θα το ρίξω στην καλλιτεχνία :)

υποθέτεις ότι όταν η εκφώνηση λέει "6 χλμ βόρεια" εννοεί ότι η Ελένη και η Άννα είναι και οι δύο πάνω στον άξονα

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 01:42:36 am »
βόρεια σημαίνει βόρεια και τίποτε άλλο, δεν υπάρχει λίγο βόρεια, και πολύ βόρεια, ούτε βόρεια λοξά δυτικά, κλπ.
Οι πυξίδες, όταν δείχνουν βόρεια, δείχνουν σε μια και μόνο μια κατελυθυνση, ..... την βόρεια!
Οταν βαδίζεις βόρεια, βαδίζεις σε μια και συγκεκριμένη κατεύθυνση

Αποσυνδεδεμένος vasg

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ17-07
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 02:01:33 am »

δε χαρηκες δλδ σε ενα τεστ που υποτιθεται μετραει τις γενικες σου γνωσεις να εχεις γραψει τοσο καλα? εγω παντως θα χαιρομουν...

Καλά είμαστε σοβαροί που θα πρέπει να χαιρόμαστε, με την όποια ηλίθια διαδικασία μας βάζουν πλεόν και εμείς την ακολουθούμε σαν τα πρόβατα;
Εδώ δεν είναι για να χαίρεσαι, αλλά για να νιώθεις πλεον "ΗΛΙΘΙΟΣ", όπου η ερώτηση 100 και οι περισσότερες άλλες θα αποτελέσουν για εμένα κριτήριο αξιολόγησης.
Ας μην υποτιμούν τουλάχιστον την νοημοσύνη όσων έχουν τουλάχιστον σπουδάσει και ας εφαρμόσουν το ΤΕΣΤ σε αυτούς που έχουν ένα απλό απολυτήριο!!
Ήμαρτον, εδώ υποτιμούνται όλες μας οι γνώσεις, τί με τον σωρό θα δίνουμε και θα γίνουμε θύματα του συστήματος;;;
Και χαίρεστε και από πάνω;
Σκίστε τα πτυχία σας καλύτερα!!
Learning by doing...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:38:23 »

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 02:20:30 am »
βόρεια σημαίνει βόρεια και τίποτε άλλο, δεν υπάρχει λίγο βόρεια, και πολύ βόρεια, ούτε βόρεια λοξά δυτικά, κλπ.
βεβαίως και υπάρχει. λέγεται "βορειοδυτικά" :)
Οι πυξίδες, όταν δείχνουν βόρεια, δείχνουν σε μια και μόνο μια κατελυθυνση, ..... την βόρεια!
Οταν βαδίζεις βόρεια, βαδίζεις σε μια και συγκεκριμένη κατεύθυνση
όταν προσπαθείς να ορίσεις ένα σημείο σε έναν δυσδιάστατο χώρο, χρειάζεσαι πληροφορίες και για τις δύο διαστάσεις. εδώ μας δίνει πληροφορία για τον άξονα

Αποσυνδεδεμένος eleanna

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 02:23:37 am »
Εμένα μου φαίνεται λάθος η απάντηση δ για το 64 ενώ φαίνεται καθαρά ότι το ποσοστό γυναικών είναι μεγαλύτερο από αυτό των ανδρών στην Θεσσαλονίκη το ΑΣΕΠ μας δίνει σωστή την δ ???.Εσείς τι νομίζεται; :)

Αποσυνδεδεμένος klio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 08:56:40 am »
Ήθελα να ρωτήσω. Εμάς τις νηπιαγωγούς μας βοηθάει το τεστ δεξιοτήτων σε κάτι όσον αφρά στο γραπτό διαγωνισμό? Το κάνετε μόνο για τα μόρια για δημοτικούς παιδικούς,  έτσι?

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 09:56:41 am »

δε χαρηκες δλδ σε ενα τεστ που υποτιθεται μετραει τις γενικες σου γνωσεις να εχεις γραψει τοσο καλα? εγω παντως θα χαιρομουν...

Καλά είμαστε σοβαροί που θα πρέπει να χαιρόμαστε, με την όποια ηλίθια διαδικασία μας βάζουν πλεόν και εμείς την ακολουθούμε σαν τα πρόβατα;
Εδώ δεν είναι για να χαίρεσαι, αλλά για να νιώθεις πλεον "ΗΛΙΘΙΟΣ", όπου η ερώτηση 100 και οι περισσότερες άλλες θα αποτελέσουν για εμένα κριτήριο αξιολόγησης.
Ας μην υποτιμούν τουλάχιστον την νοημοσύνη όσων έχουν τουλάχιστον σπουδάσει και ας εφαρμόσουν το ΤΕΣΤ σε αυτούς που έχουν ένα απλό απολυτήριο!!
Ήμαρτον, εδώ υποτιμούνται όλες μας οι γνώσεις, τί με τον σωρό θα δίνουμε και θα γίνουμε θύματα του συστήματος;;;
Και χαίρεστε και από πάνω;
Σκίστε τα πτυχία σας καλύτερα!!

ειμαι φιλολογος. οπως διαπιστωσες οι φιλολογικες ερωτησεις ηταν ελαχιστες. οποτε τι σχεση εχει με το πτυχιο μου?
ειναι ενα γενικοτερο τεστ που μετραει το συλλογισμο σου κ την αντιληπτικη σου ικανοτητα. ενιωσα ηλιθια που εκανα λαθος την 100 γιατι με το που την σημειωσα θυμηθηκα τη σωστη. θελει να μετρηση τη μνημη κ παρατηριτικοτητα σου. οπως επισης μου την εσπασε που δε βρηκα τον ηγετη της κινας οτι επισκεφθηκε την ελλαδα γιατι απλα εδω κ ενα μηνα δε βλεπω καθολου τηλεοραση.
γνωμη του καθενος να πιστευει ο,τι θελει. κ οποιος εχει σπουδασει κατι "Ας μην υποτιμούν τουλάχιστον την νοημοσύνη όσων έχουν τουλάχιστον σπουδάσει και ας εφαρμόσουν το ΤΕΣΤ σε αυτούς που έχουν ένα απλό απολυτήριο" , δε σημαινει ουτε οτι τα ξερουν ολα ουτε οτι ειναι φωστηρες...
μπορει μερικα παιδια με απλο απολυτηριο λυκειου να γνωριζουν πολυ περισσοτερα απο καποιους αλλους που εχουν τελειωσει ΑΕΙ. 
μην τα ισοπεδωνουμε ολα........

Αποσυνδεδεμένος asimos_alex

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 11:23:25 am »
Εμένα μου φαίνεται λάθος η απάντηση δ για το 64 ενώ φαίνεται καθαρά ότι το ποσοστό γυναικών είναι μεγαλύτερο από αυτό των ανδρών στην Θεσσαλονίκη το ΑΣΕΠ μας δίνει σωστή την δ ???.Εσείς τι νομίζεται; :)
Το ακριβώς αντίθετο !   ;)

Vasq, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣ, το Καθεστώς των προσλήψεων, της Ημιαπασχόλησης, το καθεστώς των Εκκλησιαστικών λύκειων, της Σιβιτανίδειου, το να αμοίβεσαι λιγότερο από όσο εργάζεσαι και να τρέχεις όλη μέρα... και πολλά ακόμη μικρά, ασήμαντα ή πολύ σημαντικά..

τότε το Τεστ Δεξιοτήτων είναι μια Κυριακάτικη απόδραση σε εξωτικά μέρη.. ένα ευχάριστο διάλειμμα... ένα ευφυές Ανέκδοτο...

...και Η ερώτηση 100 μόνο γέλιο μπορεί να σου προκαλέσει (προσωπικά δεν είχα διαβάσει καν όλες τις ενδεικτικές ..κι έτσι η 100 είναι μία από τις 12 που δεν απάντησα σωστά)

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! κι όποιος (θέλει να..) καταλάβει, καταλαβαίνει

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 11:58:11 am »

δε μπορω να καταλαβω γιατι μπερδευεσαι. το δειχνει ξεκαθαρα στο σχεδιαγραμμα οτι οι γυναικες στη θεσσαλονικη χρησιμοποιουν το ιντερνετ για ψυχαγωγια λιγοτερο απο τους αντρες. μηπως δεν το κοιτας καλα?
παντως ειναι τελειως ξεκαθαρο

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 12:00:57 pm »
αυτο ακριβως..ειναι ξεκαθαρο οτι το 64 δ ειναι το σωστο.
Το ακριβώς αντίθετο !   ;)

Vasq, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣ, το Καθεστώς των προσλήψεων, της Ημιαπασχόλησης, το καθεστώς των Εκκλησιαστικών λύκειων, της Σιβιτανίδειου, το να αμοίβεσαι λιγότερο από όσο εργάζεσαι και να τρέχεις όλη μέρα... και πολλά ακόμη μικρά, ασήμαντα ή πολύ σημαντικά..

τότε το Τεστ Δεξιοτήτων είναι μια Κυριακάτικη απόδραση σε εξωτικά μέρη.. ένα ευχάριστο διάλειμμα... ένα ευφυές Ανέκδοτο...

...και Η ερώτηση 100 μόνο γέλιο μπορεί να σου προκαλέσει (προσωπικά δεν είχα διαβάσει καν όλες τις ενδεικτικές ..κι έτσι η 100 είναι μία από τις 12 που δεν απάντησα σωστά)

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! κι όποιος (θέλει να..) καταλάβει, καταλαβαίνει
συμφωνω μαζι σου,ηταν μια κυριακτικη αποδραση απο το διαβασμα του ασεπ εκπαιδ.
επισης και εγω εχω λαθος την 100....ειναι δυνατον αποφοιτος ΑΕΙ να κανει τετποι λαθος? ντρεπομαι :-[

Αποσυνδεδεμένος blue

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πού πάμε; Τι κάνουμε;
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 12:03:37 pm »
διότι δεν διευκρινίζεται εάν οι αποστάσεις που δίνει είναι σχετικές ή πραγματικές αποστάσεις. Δλδ, μπορεί να πεις ότι η Άννα είναι 6 χλμ βόρεια από την Ελένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η απόσταση μεταξύ τους είναι 6 χλμ. Μπορεί η Άννα να είναι 6 χλμ βόρεια και 1 χμλ ανατολικά από την Ελένη. οπότε τότε η απόστασή τους είναι μεγαλύτερη από 6 χλμ.
Αν ήταν λίγο ανατολικά ή λίγο δυτικά θα έλεγε

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 12:14:55 pm »
Το 1/4 του 3 δεν είναι το 0,75; Δηλαδή για κάθε λάθος απάντηση κόβονται 3,75 κι όχι 3,25 μόρια -έτσι δεν είναι;
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 01, 2008, 01:01:04 pm »
παιδια μπερδευτηκα.
πως υπολογιζουμε τα μορια?
οι σωστες πολλαπλασιαζονται με 3.οι λαθος ??

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)