*

Αποστολέας Θέμα: Απ: Πότε θα καλέσουν ειδικότητες στα Ολοήμερα;  (Αναγνώστηκε 51685 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος smea31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ολοήμερα 2006-07 ΠΕ19-20
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 24, 2006, 10:41:48 am »
Καλημέρα!

Ακόμα δεν έχουν ανοίξει οι πίνακες για ΠΕ19-20!
Είναι ζήτημα χρόνου και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:21:23 »

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 24, 2006, 11:25:24 am »
Σήμερα που ρώτησα σε γραφείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει έρθει η λίστα με τα ονόματα για ωρομίσθιους καθηγητές από το υπουργείο και ούτε ξέρουν πότε θα έρθει...

Αποσυνδεδεμένος cookie2

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Πότε θα καλέσουν ειδικότητες στα Ολοήμερα;
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 24, 2006, 02:45:04 pm »
σημερα πηρα τηλ στην πρωτοβαθμια κ δεν εχουν βγει ακομα οι πινακες... γιατι αργουν τοσο? παιζει ρολο η απεργια μηπως?

Αποσυνδεδεμένος pe20katerina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 24, 2006, 04:16:59 pm »
Κι εγώ επικοινώνησα σήμερα με το γραφείο πρωτοβάθμιας και μου είπαν ότι μέχρι τη λήξη της συνάντησης του Πρωθυπουργού με ΔΟΕ ΟΛΜΕ, δε θα κινιόταν τίποτα.
Αυτός που κάνει μια ερώτηση είναι ανόητος για 5 λεπτά.
Αυτός που δεν κάνει καθόλου ερωτήσεις παραμένει ανόητος για πάντα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:21:23 »

Αποσυνδεδεμένος anna1234

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 25, 2006, 03:53:44 pm »
Σήμερα πήρα τηλ στην πρωτοβάθμια Αιτ/νίας, μίλησα με έναν ευγενέστατο κύριο και μου είπε δεν έχουν σταλεί οι πίνακες απο το υπουγείο. Επίσης το γεγονός οτι μπορεί να διαθέσουν τους ήδη διορισμένους ΠΕ19 & 20 στην πρωτοβάθμια πρώτη φορά το ακούει απο μένα. Θα το ψάξει μου είπε.
Οπότε περιμένουμε.............................

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20 - μάθε παιδί μου γράμματα
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 25, 2006, 07:49:00 pm »
Έχω την αίσθηση ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται κυρίως στις απεργίες των εκπαιδευτικών. Από Δευτέρα όμως, που όπως φαίνεται θα λήξει η απεργία, θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την κλήση των συναδέλφων στα σχολεία.

Επίσης το γεγονός οτι μπορεί να διαθέσουν τους ήδη διορισμένους ΠΕ19 & 20 στην πρωτοβάθμια πρώτη φορά το ακούει απο μένα.

Αυτό μάλλον είναι απόφαση του κάθε ΠΥΣΔΕ χωριστά, το αν δηλαδή θα κάνει χρήση του νόμου που του δίνει την ευχέρεια να διαθέσει τους υπεράρυθμους στην πρωτοβάθμια ή όχι. Η εικόνα που έχω σχηματίσει, διαβάζοντας στο φόρουμ είναι μεικτή. Αλλού έχουν διατεθεί εκπαιδευτικοί στην Δ/θμια και αλλού (όπως για παράδειγμα στην περιοχή μου, Φλώρινα) όχι. Δεν πρέπει πάντως να είναι πολύ οι Πληροφορικοί που κατευθύνθηκαν προς τα ολοήμερα, διότι δύσκολα παίρνει ένα ΠΥΣΔΕ την απόφαση να "απαρνηθεί" έναν Πληροφορικό. Και αυτό γιατί επικρατεί η άποψη ότι δεν ξέρεις πότε ένας πληροφορικός θα σου χρειαστεί, ακόμα και αν είναι υπεράριθμος. Δεν πάει ποτέ χαμένος...

Εύχομαι να βγω αληθινός για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι συνάδελφοι να εργαστούν, και να βάλουν με τη σειρά τους τις βάσεις για ένα αξιοπρεπές μέλλον. Καλό κουράγιο σε όσους περιμένετε και καλή συνέχεια...
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

Αποσυνδεδεμένος tagiw634

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 25, 2006, 08:41:00 pm »
Είμαι μόνιμη (Κεφαλονιά), για να μη φάω ώρες από ωρομίσθιους στα ολοήμερα το απέφυγα συνειδητά και συμπληρώνω ωράριο με δεύτερες αναθέσεις (που εμπεριέχουν και διάβασμα εκ μέρους μου)-με τη διευκρίνιση ότι έχω την πολυτέλεια να το κάνω αυτό, αφού στα εσπερινά γυμνάσια-λύκεια είναι πιο ευέλικτα τα πράγματα. Προτροπή στους μόνιμους: παιδιά, αν μπορείτε συμπληρώστε ωράριο με κανένα περιβαλλοντικό ή πολιτιστικό πρόγραμμα (θα το κάνω ΚΑΙ αυτό) να περισσέψει καμιά θεση στα ολοήμερα για τους ωρομίσθιους, θυμηθείτε ότι πέρυσι-πρόπερσι ήμασταν στη θέση τους, και θα μας ενοχλούσε αν δεν περίσσευε καμιά ώρα και για μας...
Και να πω για την ιστορία ότι αρχές του μήνα που είχα πάει στο ολοήμερο να δω τα περσινά μου παιδιά, μου είπε ο δάσκαλος ότι δεν εχουν καλέσει ακόμα πληροφορική και αγωνιούσε για το πότε θα ξεκινούσαν! Υποψιάζομαι ότι το πακέτο απεργία-εκλογές (μη δούμε και καταλήψεις στα δημοτικά και τρελαθούμε τελείως!) φταίει για την καθυστέρηση...

εισαι απιθανη παντως! μπραβο!

Αποσυνδεδεμένος lman

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 25, 2006, 09:14:43 pm »
Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα στη δευτεροβάθμια των Ιωαννίνων έμαθα ότι έχουν έρθει οι καταστάσεις με τη σειρά κατάταξης των πληροφορικών του νομού και μάλιστα μου είπαν και τη θέση μου.Ρώτησα και στην πρωτοβάθμια και μου είπαν ότι αναμένονται πολύ σύντομα.Από βδομάδα κατά 99% θα αρχίσουν να καλούν ολοήμερα.Όσοι από εσας ενδιαφέρεστε μπορείτε αυριο να κανετε την ίδια ερώτηση στις διευθύνσεις των νομών σας.Φαντάζομαι αφού ηρθαν εδώ θα έχουν φτάσει και σε άλλους νομούς.

Αποσυνδεδεμένος temi_pe20

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Dum spiro spero!!!
    • Προφίλ
Πότε επιτέλους θα καλέσουν ωρομίσθιους ΠΕ19-ΠΕ20;
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 26, 2006, 12:14:23 pm »
Καλημέρα σας!
Είμαι κι εγώ συνάδελφος, ενημερώνομαι εδώ και αρκετούς μήνες για τις εξελίξεις μέσω του PDE - πολύ καλή δουλειά παρεπιπτόντως!!!- αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω.
Και έρχομαι να ρωτήσω το εξής: θα καλέσουν επιτέλους κανέναν ωρομίσθιο?αυτή η αναμονή είναι ΑΠΑΙΣΙΑ!πάντα τόσο ανοργάνωτα ήταν τα πράγματα και χρειαζόταν τόση υπομονή?
Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι ότι είμαι στον Γ' πίνακα, όπως πολλοί και σε σχετικά χαμηλή θέση (1526).
Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες για κάποιες ώρες?αν είναι να το πάρουμε απόφαση βρε παιδιά ότι θα διδάσκουμε σε φροντιστήρια και ΙΕΚ για πολύ ακόμα...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 31, 2006, 10:57:54 pm »
Επικοινώνησε κανείς με Α'βαθμια ή ΥΠΕΠΘ;Τι γίνεται με μας;Πότε θα καλέσουν ωρομίσθιους στα ολοήμερα;Η Α'βαθμια του νομού μου δε ξέρει τίποτα πάντως...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 31, 2006, 11:00:03 pm από kateri »

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 01, 2006, 12:27:34 am »
Οι Α'βαθμιες δεν ξέρουν. Απλά περιμένουν τα ονόματα των ωρομισθίων απο το υπουργείο. Ελπίζω με τις απεργίες και τις καταλήψεις να μη μας έχει ξεχάσει  :(

Αποσυνδεδεμένος spaceoddity

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ19 / Η-Μ & Τ.Υ. ΠΣΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 06, 2006, 10:52:00 am »
έμαθα κάτι χτες που φοβάμαι πως θα είναι δυσοίωνο νέο για τους συνάδελφους ωρομίσθιους των ειδικοτήτων στα ολοήμερα...
συνάντησα την καθηγήτρια μουσικής που είχε πέρυσι η κόρη μου στο πρωινό (η οποία απασχολήθηκε και στα ολοήμερα)-μου είπε ότι έχουν κόψει τις ώρες της μουσικής στο πρόγραμμα του ολοήμερου-από 3 ή 4 τη βδομάδα που ήταν, έχει πάει τώρα στη 1... η κοπέλα μου είπε ότι το έκανε το υπουργείο για να μην πληρώνει ωρομισθίες (οι μόνιμοι μουσικοί είναι ελάχιστοι και εκ των πραγμάτων χρειάζονται ωρομίσθιοι για να καλυφτούν τα κενά)... αρχικώς το θεώρησα απίθανο, αλλά αν σκεφτούμε ότι δεν έχουν μειώσει αντίστοιχα τις ώρες της πληροφορικής, και απότι φαίνεται εδώ μέσα ήδη συνάδελφοι ΠΕ19-20 έχουν αναλάβει δημοτικά, μήπως θεωρεί το ΥΠΕΠΘ ότι: είναι που είναι υπεράριθμοι οι 19-20, ας τους δώσουμε δημοτικά να έχουν αντικείμενο απασχόλησης, γλιτώνουμε και τα χρήματα της ωρομισθίας, και ας κόψουμε από τις άλλες ειδικότητες όπου δεν φτάνουν οι μόνιμοι;;; Είναι δυνατόν να επικρατήσει αυτό ως τακτική;;;
(θα ήταν λογικό μια Α.Ε. να κάνει τέτοια σοφή διαχείριση των πόρων της, αλλά εδώ μιλάμε για Δημόσια Παιδεία και την επιβίωση ενός προγράμματος που ξεκίνησε με λεφτά Ε.Ε.!!! Ελπίζω να μην είναι έτσι...)
"εδώ δεν είναι να'μαι εγώ πάνω από σένα ή εσύ πάνω από μένα. Αλλά ο καθένας μας πάνω από τον εαυτό του."
                                                                Γ. Ρίτσος

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΤ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 07, 2006, 11:57:28 am »
αρχισαν να καλουν ωρομισθιους γυμναστες στις Κυκλαδες, για τα ολοημερα.
καλη τυχη σε ολους ....

Αποσυνδεδεμένος Mixanikos_HY

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 07, 2006, 12:20:56 pm »
Παράθεση
αρχισαν να καλουν ωρομισθιους γυμναστες στις Κυκλαδες, για τα ολοημερα.
καλη τυχη σε ολους ....
Έχεις πρωτογενή ενημέρωση για τη συγκεκριμένη πληροφορία? Στο ν.Μαγνησίας που πήρα τηλ μου είπαν ότι δεν έχουν καλέσει ακόμη Γυμναστές στα Ολοήμερα και αυτό ισχύει για όλη την Ελλάδα
"Ουδεις μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι" Μια είναι η λύση: Μηχανικοί στην Εκπαίδευση

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182607
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)