0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης το γεγονός οτι μπορεί να διαθέσουν τους ήδη διορισμένους ΠΕ19 & 20 στην πρωτοβάθμια πρώτη φορά το ακούει απο μένα.
Είμαι μόνιμη (Κεφαλονιά), για να μη φάω ώρες από ωρομίσθιους στα ολοήμερα το απέφυγα συνειδητά και συμπληρώνω ωράριο με δεύτερες αναθέσεις (που εμπεριέχουν και διάβασμα εκ μέρους μου)-με τη διευκρίνιση ότι έχω την πολυτέλεια να το κάνω αυτό, αφού στα εσπερινά γυμνάσια-λύκεια είναι πιο ευέλικτα τα πράγματα. Προτροπή στους μόνιμους: παιδιά, αν μπορείτε συμπληρώστε ωράριο με κανένα περιβαλλοντικό ή πολιτιστικό πρόγραμμα (θα το κάνω ΚΑΙ αυτό) να περισσέψει καμιά θεση στα ολοήμερα για τους ωρομίσθιους, θυμηθείτε ότι πέρυσι-πρόπερσι ήμασταν στη θέση τους, και θα μας ενοχλούσε αν δεν περίσσευε καμιά ώρα και για μας...Και να πω για την ιστορία ότι αρχές του μήνα που είχα πάει στο ολοήμερο να δω τα περσινά μου παιδιά, μου είπε ο δάσκαλος ότι δεν εχουν καλέσει ακόμα πληροφορική και αγωνιούσε για το πότε θα ξεκινούσαν! Υποψιάζομαι ότι το πακέτο απεργία-εκλογές (μη δούμε και καταλήψεις στα δημοτικά και τρελαθούμε τελείως!) φταίει για την καθυστέρηση...
αρχισαν να καλουν ωρομισθιους γυμναστες στις Κυκλαδες, για τα ολοημερα.καλη τυχη σε ολους ....