0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι ότι είμαι στον Γ' πίνακα, όπως πολλοί και σε σχετικά χαμηλή θέση (1526).Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες για κάποιες ώρες?
ΠαράθεσηΕμένα αυτό που με απασχολεί είναι ότι είμαι στον Γ' πίνακα, όπως πολλοί και σε σχετικά χαμηλή θέση (1526).Πιστεύετε ότι έχω ελπίδες για κάποιες ώρες?Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα θα ναι ενδεικτική της πολιτικής που θα ακολουθήσει το Υπ.Παιδείας για τον Κλάδο μας στο μέλλον...Αν θες την άποψή μου, έχεις ελπίδες..."Nec spe, nec metu" Isabella d'Este
Πριν από λίγο σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορίνθου μου είπαν ότι έχουν καλέσει ήδη ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς ΠΕ19-ΠΕ20 για τα Ολοήμερα Σχολεία. Η κυρία με την οποία συνομίλησα δεν γνώριζε αν θα καλέσουν κι άλλους εκπαιδευτικούς από το συγκεκριμένο κλάδο. Αν ξέρει κάποιος συνάδελφος οτιδήποτε περισσότερο ας το αναφέρει... Είμαι νεοδιόριστος ΠΕ20 στην Κόρινθο και διατέθηκα εξ' ολοκλήρου στην πρωτοβάθμια στα ολοήμερα όπως και πολλοί άλλοι νέοι συνάδελφοί μου. Όταν πήγαμε στην Α/θμια για να μας τοποθετήσουν στα ολοήμερα τα πήραμε όλα νεοδιόριστοι και δεν υπήρχαν άλλα άρα δεν ξέρω κατά πόσο έχουν πάει ωρομίσθιοι πληροφορικάριοι στα ολοήμερα. Εύχομαι για όλους σας τα καλύτερα.
Παράθεση από: vkots στις Νοεμβρίου 07, 2006, 06:21:31 pmΠριν από λίγο σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορίνθου μου είπαν ότι έχουν καλέσει ήδη ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς ΠΕ19-ΠΕ20 για τα Ολοήμερα Σχολεία. Η κυρία με την οποία συνομίλησα δεν γνώριζε αν θα καλέσουν κι άλλους εκπαιδευτικούς από το συγκεκριμένο κλάδο. Αν ξέρει κάποιος συνάδελφος οτιδήποτε περισσότερο ας το αναφέρει... Είμαι νεοδιόριστος ΠΕ20 στην Κόρινθο και διατέθηκα εξ' ολοκλήρου στην πρωτοβάθμια στα ολοήμερα όπως και πολλοί άλλοι νέοι συνάδελφοί μου. Όταν πήγαμε στην Α/θμια για να μας τοποθετήσουν στα ολοήμερα τα πήραμε όλα νεοδιόριστοι και δεν υπήρχαν άλλα άρα δεν ξέρω κατά πόσο έχουν πάει ωρομίσθιοι πληροφορικάριοι στα ολοήμερα. Εύχομαι για όλους σας τα καλύτερα.Να σε ρωτήσω κάτι?Ξέρω ότι σε κάθε διεύθυνση πηγαίνουν νέοι πίνακες με τους υποψήφιους και τη σειρά που έχουν, αλλά στον γενικό πίνακα Γ' μηδενικής προϋπηρεσίας τί θέση είχες?Για να δω αν υπάρχει περίπτωση να καλέσουν κι εμένα που είμαι χαμηλά.Ευχαριστώ προκαταβολικάΕγώ ανέφερα οτι διορίστικα μόνιμος στη
Φαντάζομαι αφού ηρθαν εδώ θα έχουν φτάσει και σε άλλους νομούς.
ΠαράθεσηΦαντάζομαι αφού ηρθαν εδώ θα έχουν φτάσει και σε άλλους νομούς.Τί έπαιξε τελικά Γιάννενα κάλεσαν ή "τα ζώα μου αργά"?