0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα βρείτε πολλές σχετικές πληροφορίες και στο προϋπάρχον (νομίζω) θέμα http://www.pde.gr/index.php?topic=775.0...
Εμενα με κάλεσαν χθες ΠΕ 20 απο πίνακα Γ, Θέση 65, από κάποια Α'
υπαρχεί πληροφορηκάριος με προυπηρεσία αυτή τη στιγμη που να μην έχει διοριστέι ή να μην έιναι τουλαχιστον αναπληρωτής?
Παράθεσηυπαρχεί πληροφορηκάριος με προυπηρεσία αυτή τη στιγμη που να μην έχει διοριστέι ή να μην έιναι τουλαχιστον αναπληρωτής?Ναι, υπάρχουν 658 άτομα!!!
Παράθεση από: youla στις Νοεμβρίου 11, 2006, 08:12:47 pmΘα μπορούσα θεωρητικά να πάρω 1 μήνα άδεια άνευ αποδοχών από τη δουλειά μου, να αρχίσω ωρομίσθια να δω τι παίζει και να μαζέψω κάποια ελάχιστα μόρια, και μετά να σταματήσω για τον χ ή ψ λόγο;;; Για πείτε μου ρε παιδιά γιατί έχω αγχωθεί τρελά. Μου ήρθε λίγο απότομο...Ευχαριστώ πολύ!Θα πρότεινα να δεχτείς, να πας για ένα χρονικό διάστημα, παίρνοντας άδεια από τη δουλειά σου, και μετά αν δεν σου αρέσει, μπορείς να παραιτηθείς χωρίς κυρώσεις.
Θα μπορούσα θεωρητικά να πάρω 1 μήνα άδεια άνευ αποδοχών από τη δουλειά μου, να αρχίσω ωρομίσθια να δω τι παίζει και να μαζέψω κάποια ελάχιστα μόρια, και μετά να σταματήσω για τον χ ή ψ λόγο;;; Για πείτε μου ρε παιδιά γιατί έχω αγχωθεί τρελά. Μου ήρθε λίγο απότομο...Ευχαριστώ πολύ!
Επίσης: Υπάρχουν 658 αδιόριστοι ΠΕ 19/20 στον Πίνακα
Εσύ φίλε abcdef είσαι αρκετά χαμηλά (σε περνάνε πανελλήνια πάνω από 2000 άτομα)! Αλλά και πάλι δε μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά αν θα σε πάρουν ωρομίσθιο ή όχι, από τη στιγμή μάλιστα που δε μας λες και την περιοχή σου!!Για ένα είμαι σίγουρος όμως και λυπάμαι που θα σε στεναχωρέσω! Αυτοί οι 4 μήνες που πήρες το πτυχίο σου αργότερα από τους άλλους ήταν "μοιραίοι" καθώς έχασες ευκαιρία για μόνιμο διορισμό, που είναι αγνωστο αν και πότε θα ξαναπαρουσιαστεί για ΠΕ19-20!
Για να μπεις στον πίνακα