0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρα και γω τηλέφωνο στη Πρωτοβάθμια Ιωαννίνων! Δεν έχουν καλέσει ακόμα κανέναν! Αλλά ούτε εγώ είμαι στους πρώτους! Ρώτησα όμως να μου πουν τον τελευταίο που εμφανίζεται στους πίνακες για Α' Ιωαννίνων και μου είπαν το όνομα του! Είναι το νούμερο 299 στον ενιαίο πίνακα!Οπότε φαντάζομαι δε θα αργήσει και η σειρά μας kathoulaki (εγώ είμαι γύρω στις 40 θέσεις παρακάτω στον ενιαίο), καθώς με τίποτα δε μπορούν να καλυφθούν οι θέσεις της Α' Ιωαννίνων με τόσα λίγα άτομα! Άσε που δεν είναι και σίγουρο ότι θα δεχτούν όλοι οι πρώτοι να αναλάβουν τις ώρες τους!Οπότε λίγο υπομονή για την επόμενη δεκάδα ή δωδεκάδα, οπού πιστεύω θα είσαι και συ μέσα και γω αλλά και η kateri!
Σήμερα έμαθα ότι είμαι 22η στο νομό μου .μήπως ξέρει κανείς πόσους θα πάρουν συνολικά στην εύβοια ?(για πε 19-20)
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Π20 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΜΑΙ? ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Π19 ΚΑΙ Π20 . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ
Παράθεση από: teleutaios στις Νοεμβρίου 12, 2006, 11:13:16 pmΠαράθεσηυπαρχεί πληροφορηκάριος με προυπηρεσία αυτή τη στιγμη που να μην έχει διοριστέι ή να μην έιναι τουλαχιστον αναπληρωτής?Ναι, υπάρχουν 658 άτομα!!! Και πώς γίνεται και καλούν ωρομίσθιους εμάς της μηδενικής προϋπηρεσίας; Ή έχουν ήδη κληθεί και οι εν λόγω 658;
Παράθεσηυπαρχεί πληροφορηκάριος με προυπηρεσία αυτή τη στιγμη που να μην έχει διοριστέι ή να μην έιναι τουλαχιστον αναπληρωτής?Ναι, υπάρχουν 658 άτομα!!!
υπαρχεί πληροφορηκάριος με προυπηρεσία αυτή τη στιγμη που να μην έχει διοριστέι ή να μην έιναι τουλαχιστον αναπληρωτής?
Έριξα μια ματιά στον πίνακα αναπληρωτών με προυπηρεσία (τους 658 που λέγαμε)και είδα ότι πολλοί έχουν περισσότερα μόρια από άλλους που είναι στον πίνακα διοριστέων...αυτό τι σημαίνει?ότι καποιοι δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση διορισμού πέρυσι?
Α, να ρωτήσω και κάτι άλλο?η περίπτωση να βάλουν μόνιμους στα δημοτικά υπαρχει?(εννοω σαν σοβαρό ενδεχόμενο)υπαρχει κάποιος που να χει ακούσει κάτι σχετικό?ρωτάω για να δω κ εγώ αν αξίζει να παρατήσω τη δουλειά μου και να γίνω ωρομίσθια .