Σύνολο ψηφοφόρων: 81
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1ον δεν ειπα οτι ολοι οσοι μπαινουν ειναι παπαγαλοι.ειπα οτι για να μπεις πρεπει να εχεις διαβασει αρκετα2ον το οτι οι ερωτησεις ευνοουν παπαγαλους,δε νομιζεις οτι ειναι πραγματικοτητα?ειπα σαν παραδειγμα την ερωτηση με το ποιοι εστησαν μνημειο στη μαχη της χαιρωνειας...ηξερα τα παντα για τη μαχη,ομως αυτο δεν το ηξερα..επρεπε να τη χασω?αυτο κ τοσα αλλα παραδειγματα δεν ευνοουν την παπαγαλια?δεν ειπα οτι θα πρεπε να ειμαι επιτυχων...2 φορες εχω δωσει,αλλα καμια σοβαρα..επιτυχων δεν αξιζα να ειμαι,αυτη κ αλλες ομως ερωτησεις επρεπε να τις εχω πιασει...απλα λυπαμαι οσους ειχαν προετοιμαστει...τωρα το αν τα θεματα σου φαινονται νορμαλ,δικαιωμα σου ειναι...τωρα το που βλεπεις να μετραει η κριτικη ικανοτητα,δεν μπορω να το καταλαβω......
τι θα πει " παπαγαλία"?
Παράθεσητι θα πει " παπαγαλία"?Ρητορική μάλλον η ερώτηση.....Παπαγαλία πάντως είναι η μηχανική απομνημόνευση κειμένου χωρίς την ουσιαστική κατανόησή του, η μηχανική αποστήθιση.
παιδια,οι ικανοι θα περασουν. τελος. το λεει το υπουργειο παιδειας, οχι εγω.οι ικανοι στην απομνημονευση αν θελετε, οι ικανοι στην σωστη κριτικη ικανοτητα, οι με τις μεγαλες αντοχες, ,με το γερο στομαχι,με τυχη, με, με,με.........δικη μου εκτιμηση ειναι οτι η απομνημονευση αφορα το 35% και η κριση το 65% των θεματων.